Beyerdynamic dt 990 pro 250
Beyerdynamic dt 990 pro 250
Dobry den, chcem sa opytat, že aky zosilňovač odporučate k sluchadlam beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm ? Na pripojenie k notebooku a telefonu iPhone. Dakujem 

Re: Beyerdynamic dt 990 pro 250
Zdravím
Já k nim mám obyčejný Pro-Ject Head Box SE první verze a pro mě je to dostačující.
Určitě by se dalo najít mnohem více možností,s lepším výsledkem,ale osobně nejsem nijak náročný a poslech mi dělá radost.
Já k nim mám obyčejný Pro-Ject Head Box SE první verze a pro mě je to dostačující.
Určitě by se dalo najít mnohem více možností,s lepším výsledkem,ale osobně nejsem nijak náročný a poslech mi dělá radost.
Já jsem k DT990 používal DAC/zesilovač FiiO s velmi dobrým poměrem cena/zvuk.
kabelguru.cz
Ďakujem za reakcie a nakoniec som si zaobstaral DAC zosilňovač Fiio Q5 a som s ním nadmieru spokojný.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ten strieborný kus v zostave je tuším Topping D30, hádam správne? Transport je smartphone alebo DAP? A je napojeny na DAC kablom USB-C -> USB-B?
Zdravím.
Ano, na foto byl Topping D30 a k němu přes redukci USB-C připojen Xiaomi redmi note 7, který používám čistě, jen jako hudební přehrávač na MP3, flac, Spotify, internet rádia a občas YouTube.
Vše skvěle fungovalo a zvuk byl pro moje uši opravdu radostí z poslechu.
Nicméně celá sestava, kromě smartphone už má nového majitele.
Na pohodlný pohodový poslech, takřka nebyl vůbec čas a tak jsem se rozhodl ji poslat do světa, ať dělá radost někomu jinému,kdo ji plně užije.
Na občasné poslouchání, mám bezdrátové, které sice nehrají tak pěkně, ale vystačím si.
K domácímu poslechu přes zesilovač, nahradia dac Topping, značka LOXJIE se shodným označením D30(za málo peněz slušný kousek).
Do budoucna, pokud se najde více času, bych se rád vrátil ke drátovým sluchátkům a opět si dopřál lepšího soundu.
Ano, na foto byl Topping D30 a k němu přes redukci USB-C připojen Xiaomi redmi note 7, který používám čistě, jen jako hudební přehrávač na MP3, flac, Spotify, internet rádia a občas YouTube.
Vše skvěle fungovalo a zvuk byl pro moje uši opravdu radostí z poslechu.
Nicméně celá sestava, kromě smartphone už má nového majitele.
Na pohodlný pohodový poslech, takřka nebyl vůbec čas a tak jsem se rozhodl ji poslat do světa, ať dělá radost někomu jinému,kdo ji plně užije.
Na občasné poslouchání, mám bezdrátové, které sice nehrají tak pěkně, ale vystačím si.
K domácímu poslechu přes zesilovač, nahradia dac Topping, značka LOXJIE se shodným označením D30(za málo peněz slušný kousek).
Do budoucna, pokud se najde více času, bych se rád vrátil ke drátovým sluchátkům a opět si dopřál lepšího soundu.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ok, díky za odpoveď. Loxjie by mali robiť veci v podobnej kvalite ako Topping. U mňa je to s nedostatkom času rovnaké. Najviac si užijú deti.