Beyerdynamic T5p 2G

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Beyerdynamic T5p 2G

Příspěvek od PetrD »

beyerdynamic-t5p-large.jpg
Jelikož čím dál tím víc doma začínám aplikovat "sluchátkový poslech" (hlídání vnuků), donutilo mě to trochu zainvestovat do této oblasti. Celoživotně jsem zvyklý na zvuk sluchátek Beyerdynamic, tož nebudu na stará kolena přesedlávat. Pořídil jsem sluchátkáč
Beyerdynamic A2 a nyní přišla řada na upgrade sluchátek. Delší dobu používám DT990 PRO a nastala doba, kdy bych chtěl vyzkoušet něco lepšího (uzavřená) ;) Dlouhodobé rozmýšlení a zkoumání mě přivedlo k typu T5p 2G a chuti je vyzkoušet. V Audigu (či jinde) jsem tato sluchátka k vyzkoušení nenašel, tož to zkouším tady. Našel by se někdo, kdo tyto sluchátka vlastní a umožnil by nějakým způsobem jejich poslech? Samozřejmě ideální by bylo zapůjčení (pochopitelně proti 100% záloze ceny), nenajde-li se však někdo takový, jsem ochoten uskutečnit výlet s mým sluch. zesilovačem (v případě ochoty). Jako zdroj používám CDP CA 851C modifikace Casea. Přeci jen pořídit sluchadla v ceně přes 20k bez vyzkoušení . . . :? Co jsem tady tak zaregistroval, vlastní je člen Wlady ;)
Hezkou neděli všem . . .

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Re: Beyerdynamic T5p 2G

Příspěvek od hřebík »

Jak se pozná 2G verze? Tady je nějaká sleva: https://www.basys.cz/specialni-nabidky- ... tesla.html
Je to 2G?

V Audigu by fakt nevystavili / nepůjčili proti plné záloze? Nebo kdekoli jinde, kde to máš blízko a mají je v nabídce?

Fixace na značku OK, chápu, asi občas máme všichni, ale nefixoval bych se a priori.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Tebou "inzerovaná" sleva na Basys je na předchůdce T5p, já bych chtěl vyzkoušet uzavřená sluchátka T5p 2G (druhá generace), která mají vylepšení geometrie firemního měniče Tesla, mají být o něco „teplejší“ a lépe kontrolovat zvuk či nižší zkreslení . . . lehký ústup od analytického vyznění směrem k příjemné neutralitě. Oproti předchůdci by měla být vylepšená akustika mušlí (méně parazitních rezonancí), zlepšení středového pásma a přitvrzení v oblasti spodních frekvencí (důraznější a čistější). Detaily, jako je vyměnitelný kabel (čisté měď 7N s výrobním procesem OCC) atd . . . již není třeba zmiňovat. Jasně, jsou to pochopitelně všechno takové ty kecyprdybeďary, proto bych je chtěl (mimo jiné) prubnout. Co se týče možností "zápůjčky", zkouším všechny e-shopy, kde je nabízejí . . . uvidíme. Např. v Audigu či třeba Basys (kde jsem kdysi pořídil mé DT 990) je nenabízejí :( A co se týče fixace na značku, tak to zas není tak striktní. Kdyby se mi dostalo na uši něco, co by se mi už nechtělo nikdy sundat, je vymalováno ;) Teď bych chtěl začít u Beyerdynamic a proto jsem sem směřoval dotaz, viz. první příspěvek.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Po 10 minutách již nemohu editovat příspěvek :? Opravuji -> v Basys(u) je mají ;)

Wlady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlady »

Cau,
pokud jses z Prahy,nemám se zapůjcením zádný problém.Ale asi bych Ti je i poslal,aby jsi si je v klidu vyzkousel.
cau W.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Máš SZ.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Jaká jsou T5p 2G oproti DT990 PRO?

PetrD