Tebou "inzerovaná" sleva na Basys je na předchůdce T5p, já bych chtěl vyzkoušet uzavřená sluchátka T5p 2G (druhá generace), která mají vylepšení geometrie firemního měniče Tesla, mají být o něco „teplejší“ a lépe kontrolovat zvuk či nižší zkreslení . . . lehký ústup od analytického vyznění směrem k příjemné neutralitě. Oproti předchůdci by měla být vylepšená akustika mušlí (méně parazitních rezonancí), zlepšení středového pásma a přitvrzení v oblasti spodních frekvencí (důraznější a čistější). Detaily, jako je vyměnitelný kabel (čisté měď 7N s výrobním procesem OCC) atd . . . již není třeba zmiňovat. Jasně, jsou to pochopitelně všechno takové ty kecyprdybeďary, proto bych je chtěl (mimo jiné) prubnout. Co se týče možností "zápůjčky", zkouším všechny e-shopy, kde je nabízejí . . . uvidíme. Např. v Audigu či třeba Basys (kde jsem kdysi pořídil mé DT 990) je nenabízejí

A co se týče fixace na značku, tak to zas není tak striktní. Kdyby se mi dostalo na uši něco, co by se mi už nechtělo nikdy sundat, je vymalováno

Teď bych chtěl začít u Beyerdynamic a proto jsem sem směřoval dotaz, viz. první příspěvek.