Sluchátka Izolují přiměřeně (ale např. hlášení rozhlasu na peronu slyším, to se hodí). Hraje to pěkně. Může to hrát lépe v jiných sluchátkách?
Cosi jsem se dočetl o sluchátkách s certifikací HiRes (Pioneer SE MS5T, Panasonic HD6ME, Sony MDR-10RC atp.... od cca 1400- do 9 tis.... dražší (až moc drahá) i s aktivním "odhlučněním, i o polemice, že i některá jiná sluchátka bez označení Hires mohou hrát "HiRes". Samozřejmě uši jsou také omezujícím faktorem a audiogramy žádná sláva...

Něco obloukového, skládacího, špunty nechci. A aby to bylo snesitelné na brýle...(např. Marshall Major jsem odložil).
Pochopitelně: "zkus a porovnej"... ale nemám v okolí u Svitav vhodný zkušební zdroj.
A kupovat na internetu, zkoušet, do 14 dnů vracet "bez udání důvodu" (zahořené/nezahořené?) se mi příčí...
Máte vy nějaké praktické zkušenosti, rady tipy?
A odbočka: lze za pomoci redukce jack/cinch ze sluchátkového výstupu tohoto přístroje poslat bezpečně signál do zesilovače? Případně do aktivních repro u PC (Microlab T6 - má 2 přepínateln= cinch-vstupy.... čili zapojení k PC může nadále zůstat), aniž ohrozím zesilovač, či možná pravděpodobněji přehrávač?.