grado sr80i alebo alessandro ms1

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
Tibi
Kontaktovat uživatele:

grado sr80i alebo alessandro ms1

Příspěvek od Tibi »

Caute, mate niekto napocuvane niektore slochudla z dvojice grado sr80i alebo alessandro ms1?

vyuzitie:
bezne pocuvanie hudby (aj bezstratovej)
zanrovo skoro vsetko: rock, jazz, elelktro, film (zriedkavo klasika)
aj na dlhodobejsie pocuvanie

knopi
Kontaktovat uživatele:

Re: grado sr80i alebo alessandro ms1

Příspěvek od knopi »

Ahoj v minulosti jsem pár modelů od Grado i Alessandro měl. Pokud máš nějaký kompromisní USB DAC/AMP tak je to podle mě k tomu skvělá volba. Grado i Alessandro mají agresivnější podání středů i výšek jakoby hudbu vyrkeslují výš, tím zní v mých uších velmi efektně jiskrně a živě. Volil bych MS1 jsou o něco méně agresivní a mám velmi dobré zkušenosti s nimi s použitím modem velkých náušníků z GS1000 plus dřevěný nástavce na netu to najdeš pod názvem Alessandro MS1000. Sou to supr sluchátka za parádní peníze takže já určitě doporučuju, já bych jiný v téhle cenové relaci ani nezvažoval. Pokud, ale nemáš rád agresivnější zvuk asi bych se pokusil nějaký model od této značky ozkoušet.

Tibi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibi »

vdaka za odpoved
doteraz boli usi nastavene na porta pro.

MS 1 su doma,
usi mi uz pomaly zvykaju na ich zvuk. pripojene su k Onkyu.
dobre vykresluju nastroje, akusticke veci zneju zivo.

ak narazim na skladbu, kde je distorsion alebo silny booster tak sa to neda pocuvat.
zatial mam viac mp3 nez flac, ale budem musiet zmenit ich pomer.

@knopi asi myslis G-cushion, ako sa zmenil zvuk s nimi? pripadne s drevenymi nastavcami?
zatial si idem objednat molitany pre Sennheiser HD414

knopi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knopi »

Měl jsem to jako komplet, tzn. dřevěný nástavec plus ty největší Grado molitany. Bez dřevěných nástavců jsem to ani nezkoušel jelikož to tak nebylo navržené.
Větší odstup, lepší lokalizace přehled prostor, méně basů, daleko pohodlnější, méně agresivnější takže neutrálnější. S tím modem se z těch sluchátek stanou univerzálnější sluchátka a plnohodnotná domácí sluchátka které baví poslouchat, za mě podstatný rozdíl.

razor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od razor »

Ahoj já měl možnost poznat sluchátka Grado SR125i. Mím znat, že jsou to opravdu kvalitní sluchátka, jak zpracováním, tak kvalitou zvuku.

Odpovědět