komu není jinak rady...
Re: komu není jinak rady...
vlakno zmazat, alebno premenovať
lechos, skus pochopiť, že nie každy ma chuť neustále čitať tie tvoje kecy proti všetkemu drahému. keď na to nemáš tak proste K U R V A zmeň prácu alebo krajinu...ty však budeš donekonečna plakať nad rozliatym mliekom a nad tým ako ti niekto v mladosti ublížiil.

kámo, klííídek, sudený obklad na palici, doc.Chocholouch, nikde jsem nenapsal jediný komentář k příspěvku tak co skáčeš, bonzáku ?!
není to od Tebe poprvé tak vychladni, jóóó ? Dezertére.
PS. to není četba povinná. K-u-r-v-a.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Souhlas s MB. Pravidla pro pojmenovavani voaken jdou jednoducha a jasna.
Mozna je smyslem vlakna i neco jineho nez jen "jeeee to je draaaahyyyyy" a lechos se podeli.
Mozna je smyslem vlakna i neco jineho nez jen "jeeee to je draaaahyyyyy" a lechos se podeli.
aaa, Pítrs ještě žije, můj věrný přítel z diskuze number two, podejte si ruce když ho tolik obhajuješ, budete asi stejná krevní grupa
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nadpis sedí ! Ale tak akorát na lechose. Potrefená husa se vždycky ozve. 

Ta cena není nijak vybočující..sluchátek v této cenovce je poměrně dost...spíše mě zaráží,že pisatel článku si aspoň nezjistí,že to nejsou pecky,ale špunty,což je dost podstatný rozdíl... 

Urážky od bolševika ako si ty ma vždy potešia. Názov vlákna je tvoj komentár. Skus si ho znovu prečitať, keď už si zabudol čo si ráno napísal.lechos píše:kámo, klííídek, sudený obklad na palici, doc.Chocholouch, nikde jsem nenapsal jediný komentář k příspěvku tak co skáčeš, bonzáku ?!
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Lechos Ty seš vazne jeste větší blb než jsme si mysleli. Probehni se kolem Olzy, možná se probereš.lechos píše:kámo, klííídek, sudený obklad na palici, doc.Chocholouch, nikde jsem nenapsal jediný komentář k příspěvku tak co skáčeš, bonzáku ?!