PMX 100 vs. PortaPro = PMX100! ako vitaz
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... e_pxseries
isty cas som zhanal sluchatka na zapojenie do notasu v praci ked som sa sem tam nudil.. tie casy su uz prec ale podstatne je nieco ine.. kedze mam doma senny 595 a ich charakter sa mi paci, tak som kupil cez net neake tie nenapadne senny musle s klipsou na ucho. Uz si nepamatam co to bol presne za model. V tom za mnou prisiel kolega a ukazam mi svoje PortaPro aby som si porovnal ako hraju..udajne najlepsie sluchatka, bol na ne taky hrdy..porovnali sme par sekund a na kosy sa ani nechytali.. Tak som sa nasral a pozrel som si recenzie na nete na nieco schopnejsie. Cital som hodne o PX100 ale toho casu som nosil dlhsie nagelovane vlasy a hlavovy most by mi nechal na ucese drazku co by vyzeralo dost blbo.. Tak som sa rozhodol pre verziu so zahlavnym mostom, teda obdobu modelu PX.. Uplnu zhodu menicov v porovnani s PMX nedokazem potvrdit ani vyvratit lebo som ich priamo netestoval..
..ked som vratil tie musle a vymenil ich s doplatkom za PMX100 tak som zavolal kolegu a porovnavali sme. Dlho to netrvalo, ale PMX100 ich prehrali..hrali detajlnejsie presnejsie a celkovo lepsie..v percentach to bolo mozno mojich subjektivnych 15% v prospech PMX100. Ako to znasal kolega popisovat nebudem ale predal svoje PortaPro asi do dvoch tyzdnov.. Ja som svoje PMX 100 predal tiez ale iba preto, ze uz som bol zvyknuty pocuvat lepsie a nedokazal som si hudbu s nimi dostatocne vychutnat, lebo v porovnani s 595 prakticky nebolo co..
Toz moja skusenost. Neslo pritom o naklonnost alebo preferenciu k istemu druhu zvuku alebo znacky, ale jasny rozdiel v prospech sennov..a to aj v pripade cloveka co pokladal dovtedy PortaPro za najlepsie sluchatka ake boli vyrobene..
PMX 100 vs. PortaPro
Re: PMX 100 vs. PortaPro
Tak já jsem také zapojil do svého notebooku sluchátka Sennheiser 580. Pouštěl jsem si na tom čerstvě sehnané nahrávky XRCD. Hrálo to velmi dobře, pro mé uši. Zřejmě jsem asi opravdu hluchý nebo se do postarších Business notebooků NC8430 montoval ucházející sluchátkový obvod. Ale spíš je to o tom, že dobrá sluchátka mají dobrý zvuk. Koss porta pro mi někde leží, budu je muset zase někdy vyhrabat. Ničit ty lepší taháním v tašce by byl hřích.