Sennheiser HD 595

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
agustini
Kontaktovat uživatele:

Sennheiser HD 595

Příspěvek od agustini »

Mam ich doma uz asi pol roka a musim povedat, ze sa ich neviem nabazit dodnes *2thumbsup* . Su to sluchatka uz z vyssej kategorie s velmi slusnym zvukom a nieje k nim nevyhnutne kupovat ziaden sluchatkac aby vobec zahrali. Hraju velmi dobre aj z bezneho sluchatkoveho vystupu CDP alebo AVR. A aj to bol jeden z dost podstatnych dovodov preco som ich kupoval. Nechcel som ist do lepsieho CDP a k tomu odpovedajucemu headampu, pretoze by to bola pre mna niekolko nasobne vyssia investicia ako som bol do toho vobec ochotny investovat..

Maju velmi prijemny a dostatocne detajlny zvuk aby si na nich clovek vychutnal akykolvek zaner. Za tu cenu je to skutocna hodnota 8-) . Povodne som chcel kupit nizsi model HD555 a aj som ho mal doma na isty cas zapozicany. Nehralo to na tu cenu zle, ale ked som sa potom jeden vecer zapocuval "len tak na skusku" do 595, bolo okamzite rozhodnute. Kiez by boli take vyrazne kvalitativne rozdiely aj pri cenah HiFi bedien.. :!:

Ake mate s tymito sluchatkami skusenosti?

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sennheiser HD 595

Příspěvek od MB »

A ty uz mas aj CDP? Nenazyvajme DVD prehravace tymto krasnym menom....

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Tak si k nim ještě zkus půjčit pořádný sluchátkový zesilovač a uvidíš jak dokáží hrát ve skutečnosti :D

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

to: MB
nepovedal som ze mam CDP. Tym ze som nechcel ist do lepsieho CDP som to myslel tak, ze som nechcel kupovat lepsie CDP (celkovo kvalitnejsie CDP vhodne k lepsim sluchatkam) a teda nechcel som vymenit DVD co mam lepsim CDP.. nie lepsie CDP neakym inym CDP co nemam.

to: Renown
viem ze po zapojeni sluchatkaca mi z toho poleze ovela lepsi zvuk, tak ako z kazdych sluchatiek ked porovnam posluch "s" a "bez" headampu. A tiez mi z toho polezie to co v nich skutocne je.. Toho som si vedomy. No ale ja to mam takto schvalne. Nechcem k tomu headamp a ani lepsi CDP co by si to urcite pytalo.. Ja som chcel sluchatka ktore mi zahraju aj s takym zdrojom a vystupom aky mam. Ak by som bol ochotny investovat do lepsieho CDP a headampu, tak by som si kupil uz asi rovno HD600/650 alebo AKG701 a nie 595-tky. Mne sa na tych sluchatkach paci aj prave to, ze dokazu dobre zahrat aj tak ako ich mam teraz ;)

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to je nějaká forma masochismu :?:

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

Masochizmus by bol ist si ich vypocut na poriadnom CDP a adekvatnym headamp-om a potom buchat doma hlavou o stenu, za takto mi to aj tak nikdy hrat nebude pretoze tolko za to nedam aj kebo som mal... ;)

Odpovědět