Sluchátka Koss Porta Pro

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
ubisoftík
Kontaktovat uživatele:

Sluchátka Koss Porta Pro

Příspěvek od ubisoftík »

Zdravím, chtěl bych se zeptat na reálný názor lidí, co Koss Porta Pro mají, zda-li se ještě v dnešní době vyplatí do těchto sluchátek investovat, nebo už kvalitou a vším jsou pozadu konkurenci? Také si lidí pořád stěžují na trhající se molitany, dá se tento problém řešit? Třeba nějakými jinými náušníky? A vztahuje se doživotní záruka na vše, včetně kabelu apod.? Díky moc za všechny odpovědi.

tda
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka Koss Porta Pro

Příspěvek od tda »

Jsou to dobrá sluchátka, sám jsem jich měl několik. Ale dnes už bych si je nekoupil, se svou polootevřenou koncepci se moc nehoděj do MHD - člověk slyší všechny ruchy kolem , ani kanceláře - všichni slyší, co právě poslouchám. Na domácí poslech to jde taky jinak a lépe. Doživotní záruka je fajn, ale nechat je jednou za rok opravovat je opruz. Mě na nich většinou odešel kabel.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Mam 2ks, jedne klasicke, druhe 25th Ann. Klasika je bez zaruky, zatial stale funguje, mam ich asi 10 rokov. Druhe som kupil so zarukou, ale z druhej ruky. Zatial boli len raz v servise, kedze som ich rozflakal. Prisli viacmenej komplet nove sluchadla, ostali povodne len menice (vraj, podla servisu). Pouzival som ich dennodenne asi 5 rokov v praci.
Dnes uz by som si ich nekupil. Sice z tu cenu asi nic lepsie nie je k dostaniu, ale radsej by som si doplatil a kupil nieco ine.
Na cestovanie mne osobne vyhovuju, viem co sa deje okolo mna. Je to vec nazoru.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Existuje ešte aj Koss Sporta Pro - sú oproti Porta Pro trochu lacnejšie a majú trochu iný dizajn. Mal ste niekto možnosť porovnania?

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

... existujú aj KSC75 ... ich porovnanie s Porta Pro je tu:
https://www.rtings.com/headphones/tools ... 75/385/472

jbajci
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jbajci »

na kolo jsou ideální ( slyším muziku i okolí)- kupoval jsem je v 98 roce. Náhradní molitanové náušníky stojí pár korun. Na domácí hi-fi poslech bych se podíval jinde.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

OT:
A jak je narveš přes helmu :-)?

jbajci
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jbajci »

to PítrsPraha: no v té době před 20 ti lety jsem helmu ještě neměl.

grixs123
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grixs123 »

Za mě pořád dobrá sluchátka, jak kvalitou, tak hlavně cenově. Já osobně je používám i na sport, jelikož skrz jejich otevřenost do určité míry slyším okolní ruch, což třeba na silnici je vždy potřeba, a zároveň mi to nekazí zážitek z hudby. Co se týče konkurence, tak samozřejmě hraje velkou roli to, jakou kvalitu a na co sluchátka hledáš, od toho se pak bude odvíjet i cena. Doživotní záruka je určitě super, navíc i s ní se dají tyto sluchátka sehnat za levno, třeba tady https://www.mojekossy.cz/porta-pro/ ... co se týče molitanů, tak ty používám pouze na sport, ale na domácí poslech jsem si koupil koženkové náušníky, a ty už mám snad 2 roky bez jediného škrábance. :)) Tak snad jsem pomohl
Grixs

zingali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zingali »

Vzit si na kolo sluchadla, to jsem ještě neudělal. Jezdím silničku buď na sever v okolí Prahy nebo na Křivoklátsku. Potřebuju volný slechy ke kontrole okolí a rád poslouchám jak ten můj wilier přede - taky muzika. Celý roky co jezdím jsem zvyklej poslouchat všechny zvuky mého bicyklu, cokoliv navíc může být závada. Před lety jsem takhle neodhalil prasklá řídítka dokoud neupadla levá strana oblouku. Lupání jsem slyšel, kolo prohlížel, ale prasklina byla pod omotávkou. Odešlo se to bez karambolu, domů jsem jel skoro od Českého Brodu s půlkou řídítek.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

zingali, máš pravdu, sluchátka nepatří na silnici, ale na cyklostesku je to paráda, *thumbs up*

Odpovědět