Sluchátka Panasonic RP-HT010

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Sluchátka Panasonic RP-HT010

Příspěvek od sostakovic »

Zdravím všechny.
Rád bych upozornil na tato sluchátka Panasonic. Nemám to ze své hlavy, před časem na ně upozorňoval na sousedním foru Ciba
- tímto tě zdravím Cibo - sluchátkáč od Tebe používám doteď
Tato sluchátka Panasonic stojí pouze cca 200 Kč a hrajou velmi dobře. Porovnával jsem je s Koss Porta Pro, AKG 701 a HD650
Musím říci, že se v porovnání držela skvěle. Oba top modely osobně považuju za o dost lepší (ale nepoměrně dražší)
Ale porovnání s Koss Porta Pro už je velice těsné. Možná jsou Panasonic lepší
Kdo chcete levná použitelná sluchátka, neváhejte
A nevěřící Tomášové - vyzkoušejte, také jsem jím byl

Obrázek

Mih
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka Panasonic RP-HT010

Příspěvek od Mih »

"Vedle" jsem o nich psal, zajímalo mne zda je pravda co píše Ciba. Tak srovnatelné s Koss porta jsou, možná i lepší (méně basů). Nedostatky jsou u mne v malém přítlaku hlavového mostu a v tom, že chybí redukce 3,5/6 Ale za 200,- ????

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

No zda se , ze to jsou fakt povedena sluchatka , i kdyz me osobne pripada zvuk AKG 701 i HD650 a dalsich podobnych zcela prumerny , samozrejme v porovnani s moji repro aparaturou , vzdycky to chce nejaky casovy odstup .. :)

taki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taki »

Jen tak OT:
Kdysi jsem koupil levné JVC pecky (tuším někdy kolem 1998-2000) asi za 150 Kč, které už bohužel dávno dosloužili. Od té doby jsem ve špuntech nic, co by je předčilo neobjevil, ani Philips za 390 jim nesahají po paty..

Odpovědět