Štvrtý návrat k Sennheiser HD-650.

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
mumu
Kontaktovat uživatele:

Štvrtý návrat k Sennheiser HD-650.

Příspěvek od mumu »

Po všetkých tých Fokaloch a Hifimanoch a Audeze a všetkom možnom hlásim že na moje ucho som nenašiel nič lepšie ako tieto prefláknuté, vyhypované vykopávky....
V priebehu nejakých skoro 20 rokov som ich 3-krat zavrhol. Vždy prehrali na prvú dobrú v priamom chvilkovom porovnaní s akýmykoľvek sluchátkami v okamžitom porovnaní, a to bola tá chyba. Nehodnotit podľa pár hodinových pocitov...
K veci, hrubým odhadom som skúsil 30 sluchatiek a adekvátnych zdrojov, do cca 1500€ sluchátka a 600€ ampy.
Za posledné tri roky, paralelne k posluchu repro..
Pred pár týždňami som si na ne spomenul a kúpil. A je to tam, pre mňa hudobná nirvana... Tá povestná blana na stredovyskach, alebo závoj o ktorom bolo toľko písané je asi to čo chcem, keď som equalizoval moje všetky ostatné sluchátka prakticky som sa dostal vždy tam, kde sú HD-650 bez equalizacie.
Koniec hlásenia,

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Re: Štvrtý návrat k Sennheiser HD-650.

Příspěvek od Lemon »

Zrovna před chvilkou jsem koukal na youtube na porovnání Hifiman Sundara vs HD 650 a zaujal mne tento komentář.
(přeloženo v překladači) Něco na tom bude :D
Spousta lidí lituje, že se zbavili řady HD600/650, a nakonec si znovu koupí další. Sám jsem to udělal dvakrát😀 Dokonce znám někoho, kdo HD650 prodal a koupil ČTYŘIKRÁT! Na trhu je tolik „technicky lepších“ sluchátek než HD600/650, ALE koneckonců je hudba o potěšení. Tato sluchátka se dají opravdu dobře škálovat a se „správným“ zesilovačem/DAC převodníkem někteří lidé (včetně mě) zjistí, že na světě prostě neexistují jiná sluchátka, která by zněla příjemněji pro uši, bez ohledu na cenu. Navíc obstála ve zkoušce času (desítky let!). Nebudu překvapen, když za 10 let bude spousta lidí stále milovat a mluvit o HD600/650, zatímco jiná „superiorní“ sluchátka, která jsou nyní na trhu, upadnou v zapomnění.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Štvrtý návrat k Sennheiser HD-650.

Příspěvek od Jarda69 »

Hele, já jsem si pracně sehnal starou verzi K-701 a ve finále poslouchám nějaké Sennheiser HD 595. Pohodlí a neunavující zvuk.

Odpovědět