Burza LP desek - Cieszyn (PL)
Re: Burza LP desek - Cieszyn (PL)
Určitě berou českou měnu (platidlo) jak na tamní tržnici za jablka, bundu, tenisky nebo vajca kde navíc vytisknou paragon fiskalny (daňový doklad) na bateriovém bazmeku HP, Casio nebo Canon proto náš financmajstr to chce zavést u nás v důvěře že zachrání děravý rozpočet a naplní státní kasu 

Nechceš si už Lechos nájst nejakú prácu konečne? Tie tvoje komunistické kydy by nás prestali konečne aspoň na chvílu otravovať, síce tomu dávam tak max. mesiac kým ta odťial zase nepošlú na pracák ale aspon chvilku bude na fóre kľud... 

tak takuto sukromnú správu som dostal, citujem ->
odpal, vole, ale říkám naposled do po dobrém, buzno spocená, hybaj už konečně do rachoty budovat ten kapytalyzmus píčo
odpal, vole, ale říkám naposled do po dobrém, buzno spocená, hybaj už konečně do rachoty budovat ten kapytalyzmus píčo
Tak on evidentne je známa firma na pracáku aj u všetkých potenciálnych zamestnávateľov, takže už má smolu. A keď sám do roboty nemôže, posiela tam aspoň iných.
za tu SZ by měl být doživotní ban pro Lechose
A pro MB taky. Takhle prozrazovat SZ....to sa nerobí.

Drazí a milí kamarádi a přátelé...nevím proč mně neustále podsouváte sympatie k bolševismu a levičátství s kterýmž směrem nemám (a nikdy neměl, nechci mít) žádné sympatie ba přímo naopak !!! Za své odmítavé názory mně bylo znemožněno studium na VŠ no a poněvač existovala všeobecná pracovní povinnost tak jsem, já gymnazista, nastoupil k manuální práci, neskutečné dřině do dolů...jiného místa pro mě nebylo, navzdory mé zdravotní indispozici na hranici tzv. "modré knížky" u vojáků, no nakonec jsem tu vejšku v řádném termínu zvládl a vojnu (ZVS) si odkroutil u bigošů ČVO 101 jakožto abso špagát...(kdo ví vo co go ten ví co to byl za očistec) stačí tak ? Děkuji za pozornost.
No ty vole
Z tebe se nakonec vyklube disident 

Fajne
, a kupili ste cosik? 

důvod, pane kolego ? SZ jsou od toho aby se obsah zveřejňoval bez mého vědomí ? pěkné chování...Renown píše:za tu SZ by měl být doživotní ban pro Lechose
PS. nějakej infantilní "banan" je mi vcelku putna, tohle fórum není moje obživa, OK ?
lechosovo levičáctví a odstrkování komunisty nejsou v rozporu - jmenuje se to trockismus, významným reprezentantem tohoto směru je pan Petr Uhl a lidově se to dá definovat "I bolševik byl pro něj příliš vpravo". Mmch., špagi, to byla fakt vojna jak řemen, hned po pětimetrovi. Z těchto se rekrutují největší agitátoři za obnovení povinné vojny.
no a ne...Elton, Bowie a Sabbath, vše 2016hanysek píše:Fajne, a kupili ste cosik?

Lechosi tak sem prestaň chodiť, nikto ťa tu nedrží, osoba ktorá si dovolí čo i len súkromne vyhŕknuť na niekoho sprosté nadávky je úbohá karikatúra človeka. Si schovaný doma za pecou s klávesnicou a myslíš si aký si borec, že celý svet máš v malíčku, stretneš niekoho z nás v skutočnom svete a radšej sa schováš mame pod sukňu. Takto sa však môžeš vyjadrovať pred niekym s kým pôjdeš pásť ovce alebo v IV.cenovej. Osobne ma ale ty uraziť nemôžeš, už som ti to raz písal, urážky od komunistu ma nechávajú chladné.
Alebo si stúp do svedomia a daj si na mesiac pauzu, alebo sa na to fakt vykašli. Sedíš celý deň za PC a čakáš komu môžeš zase napísať niečo o nejakom tvojom "bolístku čo ti život nadelil" alebo "vetešnictví Lechos". Bez tvojho vedomia sem postnem akúkoľvek tvoju urážlivú SZ, či už za to dostanem ban ja je mi jedno. Keď ťa rodičia nevychovali tak ako mali, tak sa po večeroch samovzdelávaj v obore slušné správanie. A na záver - skutočne si zober niektoré dobre mienené rady k srdcu a zapracuj na svojom živote.
Zase vlákno většinou vo HoVnU