Neodolatelna nabídka
Re: Neodolatelna nabídka
Pro mě by to byla neodolatelná nabídka, kdyby k tomu nabízel ještě "Konektor který zvuk zrychlí", o kterém píše pan kychtax ve svém vlákně
.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tam jsem také. Ale dříve tohle bylo nejnavštěvovanějším místem. Tedy více možností, více názorů, více informací. Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde.
Neumrelo, stále je tu dosť ľudí, len momentálne sa tu nerieši hifi a hudba, ale hlavne 99,99999% cu, rhodium, striebro, zlato. Nepíšu sem nielen ľudia ktorí to počujú, ale ani taký čo to nepočujú. Tieto trenice tu vznikali vždy, a boli niekedy oveľa drsnejšie, len ľudia neboli také citlivky.
Sonofstars "Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde" to zní dobře budovatelsky
hmmm!
A ty jsi tady jako vyslanec a obracíš na pravou víru?
Tady si ještě můžou ještě asi lidé vybrat, vedle už zřejmě ne
.
A ty jsi tady jako vyslanec a obracíš na pravou víru?
Tady si ještě můžou ještě asi lidé vybrat, vedle už zřejmě ne
Tu umrel hlavne jeden DAC a nič iného zatial.potrebuji-poradit/sestava-probiji-t19766.html 

Jenže věřte cikánovi, že má gramofón s diamantovou jehlou ... tak jsem mu je nepůjčil

Tos udelal dobře,i kdyby je totiž ta diamantová jehla neposkrabala,vsadil bych se,ze by ti ta céda nevrátil 

- pepazdepa3
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já jsem před lety ptal jednoho hifisty, zda by mně nepůjčil svoji manželku, že mu ji vrátím, nepůjčil!
Oficielně nepůjčil,ale jebala stejně někde jako každá.
Hezký vývoj vlákna,zacalo to nabídkou gramomagnetofonu a končí to tím,ze je kubas paroháč 

Z HE fóra všetci ľudia s " nevhodnými" názormi dobrovoľne odišli, aby nekazili progres v emóciách.sonofstars píše: ↑17 led 2019 15:07Tam jsem také. Ale dříve tohle bylo nejnavštěvovanějším místem. Tedy více možností, více názorů, více informací. Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde.

BVa - Áno, pravý highend nastává tehdy, když někomu poradíte tak že si odpálí DAC, vrcholné inženýrství a „nonsnakeoil“ a jak vidno pro vás zcela bez emocí.
T101: Rada BVa byla naprosto korektní. Propojení dle doporučení BVa běžně nemůže vést ke zničení komponentu, chyba musela být v některém z nich.
T101: na slovanete sa rozbehla diskusia o tom kde bola chyba v zapojení, skús tam prispieť svojimi znalosťami. Či tomu vlastne vôbec nerozumieš? Kvôli takým odborníkom ako ty sa šiel Pítrs poradiť radšej tam.
Korektní rada by byla prvně změř a pak zapoj...