Neodolatelna nabídka

Doporučte, kde jste viděli výhodnou nabídku ke koupi - výprodeje, akce
zero
Kontaktovat uživatele:

Re: Neodolatelna nabídka

Příspěvek od zero »

Pro mě by to byla neodolatelná nabídka, kdyby k tomu nabízel ještě "Konektor který zvuk zrychlí", o kterém píše pan kychtax ve svém vlákně :).

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Bazi 36 píše:
17 led 2019 12:02
Neni důvod k pláči. Sami jste vzpomenuli paralelní highendforum,kde vlastne k zadnym trenicim nedochazi. Proc tedy,pokud se nelíbí zde,nenavstevovat prave vedlejší highend.
Tam jsem také. Ale dříve tohle bylo nejnavštěvovanějším místem. Tedy více možností, více názorů, více informací. Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Neumrelo, stále je tu dosť ľudí, len momentálne sa tu nerieši hifi a hudba, ale hlavne 99,99999% cu, rhodium, striebro, zlato. Nepíšu sem nielen ľudia ktorí to počujú, ale ani taký čo to nepočujú. Tieto trenice tu vznikali vždy, a boli niekedy oveľa drsnejšie, len ľudia neboli také citlivky.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Sonofstars "Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde" to zní dobře budovatelsky 🤔 hmmm!
A ty jsi tady jako vyslanec a obracíš na pravou víru? 😁
Tady si ještě můžou ještě asi lidé vybrat, vedle už zřejmě ne 👎.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Tu umrel hlavne jeden DAC a nič iného zatial.potrebuji-poradit/sestava-probiji-t19766.html 8-)

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

:mrgreen: Na začátku 90 let, kdy jsem ještě diskotékoval po akcích, chtěl po mě jeden cikán z N.Jičína, abych mu půjčil pár CD, že se o ně nemusím bát, prý má gramofón s diamantovou jehlou a nepoškrábe je.
Jenže věřte cikánovi, že má gramofón s diamantovou jehlou ... tak jsem mu je nepůjčil :mrgreen:

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Tos udelal dobře,i kdyby je totiž ta diamantová jehla neposkrabala,vsadil bych se,ze by ti ta céda nevrátil *2thumbsup*

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Já jsem před lety ptal jednoho hifisty, zda by mně nepůjčil svoji manželku, že mu ji vrátím, nepůjčil!

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

Oficielně nepůjčil,ale jebala stejně někde jako každá.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Hezký vývoj vlákna,zacalo to nabídkou gramomagnetofonu a končí to tím,ze je kubas paroháč ;)

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

sonofstars píše:
17 led 2019 15:07
Bazi 36 píše:
17 led 2019 12:02
Neni důvod k pláči. Sami jste vzpomenuli paralelní highendforum,kde vlastne k zadnym trenicim nedochazi. Proc tedy,pokud se nelíbí zde,nenavstevovat prave vedlejší highend.
Tam jsem také. Ale dříve tohle bylo nejnavštěvovanějším místem. Tedy více možností, více názorů, více informací. Dnes umírá (umřelo) a hledáme (budujeme) jinde.
Z HE fóra všetci ľudia s " nevhodnými" názormi dobrovoľne odišli, aby nekazili progres v emóciách. :) A teraz je z toho rezervácia posledných mohykánov skutočného higendu, žiarivý príklad je napr. Aretax.. Ale zasmiať sa tam pri čítaní dá celkom dobre.

T101
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od T101 »

BVa - Áno, pravý highend nastává tehdy, když někomu poradíte tak že si odpálí DAC, vrcholné inženýrství a „nonsnakeoil“ a jak vidno pro vás zcela bez emocí.

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

T101: Rada BVa byla naprosto korektní. Propojení dle doporučení BVa běžně nemůže vést ke zničení komponentu, chyba musela být v některém z nich.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

T101: na slovanete sa rozbehla diskusia o tom kde bola chyba v zapojení, skús tam prispieť svojimi znalosťami. Či tomu vlastne vôbec nerozumieš? Kvôli takým odborníkom ako ty sa šiel Pítrs poradiť radšej tam.

T101
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od T101 »

Korektní rada by byla prvně změř a pak zapoj...

Odpovědět