Pink Floyd
Re: Pink Floyd
Že bych si udělal radost? Ale váhám, koupil jsem si teď remaster The Dark Side Of The Moon na vinylu a kvalita zvuku je pochybná.
Pokud do toho někdo půjdete, napište nějakou referenci, díky.

Pokud do toho někdo půjdete, napište nějakou referenci, díky.
Vinyly jsem si také koupil, ale jen pro obálky. Samotný fakt, že se jedná o digital remaster je asi všeříkající.
Tenhle zoufalý počin EMI jen dál požene vzhůru cenu originálních vydání , které jsou ve výborném stavu
Tenhle zoufalý počin EMI jen dál požene vzhůru cenu originálních vydání , které jsou ve výborném stavu

Dneska jsem si zrovna koupil v Ostravě původní bazarové dvoj LP The Wall. Na pohled jsou desky nepoškrábané, ale i po vyprání je docela slyšet hlasitý praskot v tišších pasážích. Ale i přesto je ten zvuk lahoda.
Tak nevím. Ono tech remasterů Pink Floyd je strašně moc. A rozdil mezi jednotlivymi verzemi je, bohuzel, dost velký. A ja si nemohu pomoci, nazvete mne hluchým, chcete-li, ale verse 2011 (mám DSOTM a WYWH) je, co se zvuku přinejmenším vyrovná starším vydáním, ted mluvím o DSOTM, neb WYWH mám sice staré, ale ne uplně orig versi. Pro toho, kdo nemá stará vydání desky a chtěl by LP, je poslední vydání docela řešením. Probudili jste mou zvědavost, večer to ještě porovnám a napíšu 

Třetí Immersion box včetně Experience edition a vinylů The Wall včera dorazily do EMI Music Czech. Příští týden to vypukne. Doufám bez zpoždění . Jedna dobrá zpráva za všechny. CD v Immersion boxu jsou ve vlastních obálkách , takže nehrozí masakry jejich povrchů jako v předchozích vydáních.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Slyšel už někdo ten vinyl The Wall ?Vzhledem k tomu,že mě postihla brutální angína,měl jsem zase trochu času poslouchat,tak jsem pouštěl jeden PF na LP za druhym a The Wall mi chybí,chápu že jako The Dark Side of The Moon od MFSL (jedine co od MFSL mám
) to asi nebude,ale snad to poslouchatelné bude,přeci jen PF má dostatek originálního kvalitního materiálu,ze kterých jde remastr udělat.

Tak dnes potvrzeno :
2 ks LP(2) The Wall -Limited Edition- - Pink Floyd
datum expedice: pondělí 26.3.2012
no MFSL verzi nemám ale vlastním lisy SHDW 411,1C 198-63 410/11,PAL 36184
Gb,Ger,Us verze tak uvidíme
ale u mne je jasný vítěz už teď
2 ks LP(2) The Wall -Limited Edition- - Pink Floyd
datum expedice: pondělí 26.3.2012
no MFSL verzi nemám ale vlastním lisy SHDW 411,1C 198-63 410/11,PAL 36184
Gb,Ger,Us verze tak uvidíme

ale u mne je jasný vítěz už teď

MFSL The Wall na LP neexistuje, iba ako 2CD
Naozaj neviem co tu riesite naozaj hra len povodne vydanie LP ziadne remastre nehraju ani nahodou a cd the Wal nehra ani nahodou takze nekecajte ze to hra nebodaj lepsie nejaky remaster ved tym v podstate kazia studiovu nahravku
Nevim, cemu rikas puvodni vydani. "The Wall" vychazel postupne nekolikrat (protoze se dobre prodaval) a tak by, podle tve teorie, muselo vse, co vyslo po prvni serii byt remastrem a nehrat. Mam nahravku 1C 2LP 198 16 3410 3 z roku 1979 a hraje velmi dobre. Nevim ani na cem poslouchas, u mne ale napriklad "Dark Side of the Moon" v jubilejnim vydani (30-ty Aniversary) z roku 2003 hraje jako "z praku"! 

Prospero-je to tak.A vůbec ty "poslední" Immersion boxy jsou zvukově velmi povedené.Např. DSOTM v live verzi je bomba i z cd.
-chce si to řádně poslechnout více verzí a pak dělat soudy.Ale odborníci přes PF jsou tu hlavně jiní-třeba se k tomu vyjádří.
-chce si to řádně poslechnout více verzí a pak dělat soudy.Ale odborníci přes PF jsou tu hlavně jiní-třeba se k tomu vyjádří.