Pioneer N-70A
Pioneer N-70A
https://www.hifi-schluderbacher.de/de/p ... 14009.html Dneska dorazil a hraje opravdu dobře. Cena je taky příjemná.
Re: Pioneer N-70A
Mam ho taky a oproti infu v navodu u v recenzi na svet audia jedu dsd i po siti, z NAS Synology. Dobry stroj:)
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno
Tak to je dobrý, ještě jsem to nezkoušel. Můj některý soubory načte ale nepřehraje. Někdo to tu popisoval u N-50. Zvukově se mi moc líbí.
Ja mam jen dsf, a ty zvlada bez potizi. Iso soubory samozrejme jen pres usb z notebooku. Tradicne me zklamala rozdilna a povetsinou mizerna uroven internetovych radii, ale to neni problem pincka..
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno
Rádia na internetu nic moc. Zatim poslouchám přes oba USB vstupy než bude domácí uložiště. Něco nepřehraje netuším proč. Neporadil ani PC kamarád který mě zásobuje hudbou.
Už je jasné proč některé soubory nešly přehrát. Dle servisu byla vadná Dmain deska - nepřehrával FLAC 24 bit. V rámci záruky vyměněna v pražském servisu elvia pro po předchozím schválení společností BaSys. Tímto se také ukázalo, že celoevropská záruka pioneer skutečně funguje. Zítra přístroj vyzvednu a doufám že bude přehrávat všechny soubory.