Absurdistán

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Re: Absurdistán

Příspěvek od Oggy »

No to je fakt nemocný. *headbang*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Tohle není absurdistán, absurdistán je toto:

Předčasně jsem u O2 zrušil službu jednoho mobilního telefonního čísla, za měsíce scházející do ukončení smlouvy jsem řádně zaplatil a dokonce jsem od O2 po urgenci získal zpět i značný přeplatek.
O to větší bylo moje překvapení, když po 2 měsících mi opět přišla faktura za poskytnuté služby tohoto čísla. Jak jsem ke svému údivu zjistil, byla mi na toto (nepoužívané) číslo zaslána SMS, zda souhlasím s opětovnou aktivací tohoto čísla. A protože jsem na ni neodpověděl (nemajíc již dokonce ani SIM kartu na toto číslo), považovali to v O2 za souhlas - a dokonce na 3 roky dopředu.

Tak toto je absurdistán ! *headbang*
Neodpovíš = souhlasíš ! *headbang*

A ta faktura je stejně zajímavá, mimo paušálu za (ne)provolané minuty navíc i tzv. "Ostatní poplatky" (pochopitelně nespecifikované) vyšší než paušál, snad proto, aby se O2 vyplatilo fakturu zasílat.
*klanimse* Nevíte náhodou,jak se z područí O2 konečně dostat ?

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Aleska píše:Nevíte náhodou,jak se z područí O2 konečně dostat ?
Těžko Anežko. Tohle ti vůbec nezávidím.
Kdysi se mi pokusili sprostě ukrást 1000 Kč a nechtěli vrátit, tak jsem napsal oficiální dopis s výhružkou, že danou věc předám následně Českému telekomunikačnímu úřadu. To nakonec zabralo a prachy vrátili.
Známá to měla horší, ta s číslem přecházela z důvodu nového zaměstnání k jinému operátorovi, byla hodně platící, tudíž je to štvalo. Doplatila zbytek do dvouletého paušálu hotově rovnou na přepážce, i s potvrzením. Ten kluk ve stánku ji šeptem říkal, že pravděpodobně může čekat velké obstrukce ze strany O2, ať se na to psychicky připraví. Asi jsou to jejich metody. A taky že jo. Napřed dlouhou dobu to číslo nešlo z neznámého důvodu převést, takže byla bez telefonu. Když se to povedlo, měla za to, že je vše vyřízeno. Omyl. Když šla za nějakou dobu žádat v bance o novou kreditku, řekli jí, že ji nemůže dostat, protože je evidována v registru dlužníků. Zavedla ji tam bezdůvodně O2, že prý nezaplatila ten doplatek. Ten, na který měla dokonce potvrzení. Pak se min. půl roku bezvýsledně snažila docílit výmazu neoprávněného zápisu z rejstříku. Jestli se jí to nakonec povedlo, nevím, ale každopádně oficiálně výmaz prý nejde, jen záznam o zaplacení. A nemůže jej provést žádný pracovník registru, ale jen organizace, která jej tam zavedla. Takže je člověk už napořád vedený jako že někdy měl dluh, který nechtěl zaplatit.
O2 jsou prostě mstivé zlodějské svině, se kterými neradno přijít jakkoli do styku. Typický představitel morálky nové doby.

Ten ČTÚ je pro tebe jediná naděje. Je to kontrolní orgán operátorů, jediný, z koho mají strach kvůli možným pokutám.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Jak toto vlákno souvisí s HiFi ?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Renown píše:Jak toto vlákno souvisí s HiFi ?
Ty nemáš rád věrný zvuk z mobilního telefonu ?
Ale máš pravdu - právě proto je to ve "Volné diskusi", čili tam, kde to má být.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

Tak to je taky síla. Okamžitě tvůj dopis rozesílám všem známým, jako varování před O2 a tím jim možná zasadíme ránu na citlivém místě za tvou známou. Nesmíme sebou nechat orat. Jsi na mně svině - tu máš do držky *taktone* :lol:

Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Audio »

Asi se už motáme v bludném kruhu tzv. en.úspor,trochu jsem z toho na palici *headbang*

http://www.novinky.cz/veda-skoly/211850 ... tudie.html

Seiko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Seiko »

Ten článek o nefunkční televizi mi (bohužel) připomíná známý vtip, jak chtěli chlapa soudit, že pálil slivovici, protože má na to přístroj. Tak řekl soudci, že na něj dá trestní oznámení za znásilnění... :(

Odpovědět