AMAZON UK
AMAZON UK
Nebudete někdo v dohledné době nakupovat na Amazon UK? Chtěl bych zakoupit vinyl od Pil-Johny lydon .Díky
Re: AMAZON UK
Přemýšlím nad Vangelisem a pár dalšíma věcma k doplnění audiotéky. Provedu to asi v druhé polovině měsíce.
Mimochodem, minulý týden mi došlo několik titulů od stejného distributora a ten koumák to poslal každé zvlášť, takže množné poštovné. Ve feedbacku jsem mu to osladil, bohužel vše, co jsem mohl udělat.
Mimochodem, minulý týden mi došlo několik titulů od stejného distributora a ten koumák to poslal každé zvlášť, takže množné poštovné. Ve feedbacku jsem mu to osladil, bohužel vše, co jsem mohl udělat.
Tohle mi dělají poměrně často, objednám 5 věcí a přidjou každá zvlášť, za každou tedy platím poštovné. Ale nestěžuji si, je to i tak pořád podstatně levnější, než nakupovat třeba LP u nás v kamenném obchodě. A zatím je to z Amazonu 100% kvalita.
To Marien - a mě by si cd objednal?
Zasílání a účtování mají přímo v podmínkách, a i když to pošlou v jednom balení, účtují vždy delivery za každou položku, viz např.
"Combining items from multiple orders into a single package won't change the amount of delivery you pay for each order. You'll be charged separate delivery charges for each of your orders."
např. zde
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200386120
"Combining items from multiple orders into a single package won't change the amount of delivery you pay for each order. You'll be charged separate delivery charges for each of your orders."
např. zde
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200386120
Neda se pri zadavani objednavky nastavit poslat vse najednou, nebo rozdelit? Aspon americkej Amazon to tak ma.
Je to v těch podmínkách, viz ten link.
Jo, na US Amazonu je to jinak.
Jo, na US Amazonu je to jinak.
Tímto děkuji Hřebíkovi za objednání vynilu a cd na Amazonu.Ještě jednou díky

to DRVOŠTĚP:
omlouvám se, ale teprve ted jsem si přečetl tvůj dotaz, nějak jsem posledních pár měsíců toto forum neměl čas navštívit, samozřejmě je možné přes mou osobu něco objednat z Amazonu, čtu, že jsi to už pořešil z Hřebíkem, ale i tak to platí do budoucna, jen bych poprosil psát do PM, mám jen přesměrovaný na mejl a na mejlu jsem denně, tady jsem hold pár měsíců nebyl
omlouvám se, ale teprve ted jsem si přečetl tvůj dotaz, nějak jsem posledních pár měsíců toto forum neměl čas navštívit, samozřejmě je možné přes mou osobu něco objednat z Amazonu, čtu, že jsi to už pořešil z Hřebíkem, ale i tak to platí do budoucna, jen bych poprosil psát do PM, mám jen přesměrovaný na mejl a na mejlu jsem denně, tady jsem hold pár měsíců nebyl