AMAZON UK

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

AMAZON UK

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Nebudete někdo v dohledné době nakupovat na Amazon UK? Chtěl bych zakoupit vinyl od Pil-Johny lydon .Díky

Marien
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: AMAZON UK

Příspěvek od Marien »

Přemýšlím nad Vangelisem a pár dalšíma věcma k doplnění audiotéky. Provedu to asi v druhé polovině měsíce.
Mimochodem, minulý týden mi došlo několik titulů od stejného distributora a ten koumák to poslal každé zvlášť, takže množné poštovné. Ve feedbacku jsem mu to osladil, bohužel vše, co jsem mohl udělat.

Robin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin »

Tohle mi dělají poměrně často, objednám 5 věcí a přidjou každá zvlášť, za každou tedy platím poštovné. Ale nestěžuji si, je to i tak pořád podstatně levnější, než nakupovat třeba LP u nás v kamenném obchodě. A zatím je to z Amazonu 100% kvalita.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To Marien - a mě by si cd objednal?

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Zasílání a účtování mají přímo v podmínkách, a i když to pošlou v jednom balení, účtují vždy delivery za každou položku, viz např.
"Combining items from multiple orders into a single package won't change the amount of delivery you pay for each order. You'll be charged separate delivery charges for each of your orders."
např. zde
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200386120

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Neda se pri zadavani objednavky nastavit poslat vse najednou, nebo rozdelit? Aspon americkej Amazon to tak ma.

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Je to v těch podmínkách, viz ten link.
Jo, na US Amazonu je to jinak.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tímto děkuji Hřebíkovi za objednání vynilu a cd na Amazonu.Ještě jednou díky *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *palec* *palec* *palec* *klanimse* *klanimse* *klanimse*

Marien
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marien »

to DRVOŠTĚP:
omlouvám se, ale teprve ted jsem si přečetl tvůj dotaz, nějak jsem posledních pár měsíců toto forum neměl čas navštívit, samozřejmě je možné přes mou osobu něco objednat z Amazonu, čtu, že jsi to už pořešil z Hřebíkem, ale i tak to platí do budoucna, jen bych poprosil psát do PM, mám jen přesměrovaný na mejl a na mejlu jsem denně, tady jsem hold pár měsíců nebyl :cry:

Odpovědět