Audio-prístroje s úžasným zvukom
-
Pierre
Audio-prístroje s úžasným zvukom
Ak poznate pristroj, ktory dosahuje pomyselny olymp reprodukcie hudby, podelte sa s vasim nazorom. Nezalezi na znacke, roku vyroby, technologii, cene... podstatne je iba to, ze ho povazujete za pristroj, ktoreho zvuk patri nekompromisne do tej najvyssej kategorie.
Poprosim, velmi dorazne, nekomentujte negativne pristroje, ktore tu niekto uvedie a radsej napiste tie svoje referencie, ak si myslite, ze su lepsie.
P.S.
Priznam sa rovno, ze tema "Znacky které by mi nesmely pres práh!" ma inspirovala, ibaze ja preferujem pozitivnu energiu.
Poprosim, velmi dorazne, nekomentujte negativne pristroje, ktore tu niekto uvedie a radsej napiste tie svoje referencie, ak si myslite, ze su lepsie.
P.S.
Priznam sa rovno, ze tema "Znacky které by mi nesmely pres práh!" ma inspirovala, ibaze ja preferujem pozitivnu energiu.
-
Pierre
Re: Audio-prístroje s úžasným zvukom
Jeden z pristrojov, ktory pre mna splna uvedene kriteria:
- predzosilnovac Audio Research REFERENCE 5
samozrejme nie je dokonaly, ale hudba ktora pride na vstup si na vystupe zachova vacsinu svojich atributov s minimalnou stratou.....
- predzosilnovac Audio Research REFERENCE 5
samozrejme nie je dokonaly, ale hudba ktora pride na vstup si na vystupe zachova vacsinu svojich atributov s minimalnou stratou.....
Dobra tema
AR Ref5 si mi zobral z ust, tak by som si dovolil uviest CD prehravac Meridian 808 a reproduktory Avalon Ascendant a Indra.
AR Ref5 si mi zobral z ust, tak by som si dovolil uviest CD prehravac Meridian 808 a reproduktory Avalon Ascendant a Indra.
Vy mi kluci slovenští brnkáte na nervovou strunku. Jen co jsem napsal, že Audio Rresearch REF 3 je paráda, tak mi sem hned šoupnete REF 5. Ale jó, beru to 
Z toho, co jsem měl zatím možnost slyšet, bych sem zařadil toto:
Bowers & Wilkins Nautilus
Focal Grande Utopia EM
MartinLogan 25th Anniversary CLX
Nagra CDP/CDC
Pawel Acoustics HP-1
Sroll Lyric
STAX SRM-727II
STAX SR-007II (ty jediné jsem zatím neslyšel, ale jako vlastník modelu SR-404 předpokádám, že to sem právem patří)
Bowers & Wilkins Nautilus
Focal Grande Utopia EM
MartinLogan 25th Anniversary CLX
Nagra CDP/CDC
Pawel Acoustics HP-1
Sroll Lyric
STAX SRM-727II
STAX SR-007II (ty jediné jsem zatím neslyšel, ale jako vlastník modelu SR-404 předpokádám, že to sem právem patří)
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou něketré systémy,které by mohly hrát ,ale Srolmachine tam není.
Je mi líto těch NEZASVĚCENÝCH co si myslí jak dobře jim to v těch studiích hraje : http://www.youtube.com/watch?v=ZnTel7bLAUo&NR=1 
-
boxer
0:36+2:10+2:25 +2:50+3:05+ 3:15
Z toho jedinýho bych si vybral.
Z toho jedinýho bych si vybral.
Nezasvecenych? To zacina vypadat jako afinni kombinace zednarstvi, samanismu a mozna trochu scientologie ;)Zappadaddy píše:Tady jsou něketré systémy,které by mohly hrát ,ale Srolmachine tam není. :o Je mi líto těch NEZASVĚCENÝCH co si myslí jak dobře jim to v těch studiích hraje : http://www.youtube.com/watch?v=ZnTel7bLAUo&NR=1 8-)
Jen amateri maji osciloskop... ;)