Taky jsem skončil z nákupem nosičů u nás.
Dosud jsem nakupoval jen na
www.vltava.cz a
www.musickatalog.cz
Oboje stačí jedna registrace, jsou propojeni v jenom společenství kde je více obchodů, jedno mají povětšinu stejné, sice že jsou u nás nejlevnější, na druhou stranu komunikovat s nimi je jako se bavit s blbem, celý nákup je stupidně zdlouhavý, provázený desítkami e-maily s pravidelně zdlouhavým nákupem či vykašlaním se na objednanou věc, protože už ji dávno máte odjinud. Je to blbákov a jako každý blbákov v ČR, je neskutečně drahý ve srovnání s zahraničními weby, třeba takové SACD od čehokoli z oblasti mé muziky (např. Depeche Mode,Dead Can Dance apd.)je na
http://www13.cd-wow.com/ za polovic (ve stále klesajícím dolaru už za babku) a podle pár desítek lidí co mi ten web doporučili, se neplatí vůbec žádné poštovné a celý nákup je dost svižný, určitě v budoucnu vyzkouším, teď ale v mém případě investice směřují jiným směrem, stále do zahrady a věcí kolem.
Jo, české pijavice už nebudou jiné.

Podle vzorů našich zákonodárců.
Sto procent zisk pro čecha znamená přivést ho na mizinu, podívejte se kolik stojí v každé hospodě nebo baru smetánka z Kauflandu, kde celá paleta stojí kolem pěti korun !!! Tomu se pak u nás říká drahé služby, to pochop, ale proč se na mě pak dívá každý jako na zloděje když mu nechci vymalovat nebo složit počítač zadarmo, to mi mozek nebere

Proto se starám jen o sebe a své druhé já a zbytek o nás pak říká že jsme sobci, já to vidím ale tak, že neztrávím kus svého života prací na jeho majetku nebo pro jeho blaho, proto taky do práce chodím nejraději k sobě domů a dělám nejraději jen sice zadarmo, ale na svém, pořád to ale bohužel nejde, protože i ta česká almužna je důležitá.