Cenzura na foru

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
sekal

Re: Cenzura na foru

Příspěvek od sekal »

Zappadaddy píše:Teti.jsi borec. Bránil jsi kolegu,následně jsi se i omluvil.Tak to má vypadat,bez ješitnosti a přílišné hrdosti.
Já na tom, že se omluvil nic zvláštního a vyzdvižení hodného nevidím.. Vzhledem k okolnostem, tedy že zcela zbytečně a SPROSTĚ napadl moderátora, považuji jeho omluvu za minimum.. Osobně být Efičákem, tak bych mu dal tak na měsíc BAN, aby chlapec trochu vychladl... Mohu Tě ujistit, že na některých IT fórech by s ním udělali po něčem takovém krátký proces....

Odar

Příspěvek od Odar »

sekal --> sa mi snad sniva *headbang*

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

sekal píše: Já na tom, že se omluvil nic zvláštního a vyzdvižení hodného nevidím.. Vzhledem k okolnostem, tedy že zcela zbytečně a SPROSTĚ napadl moderátora, považuji jeho omluvu za minimum.. Osobně být Efičákem, tak bych mu dal tak na měsíc BAN, aby chlapec trochu vychladl... Mohu Tě ujistit, že na některých IT fórech by s ním udělali po něčem takovém krátký proces....
Obrázek

sekal

Příspěvek od sekal »

Teti píše:Vis co prenoskovy guru? Strc si to svoje forum doprdele a k tomu pridej svuj Emperor, jestli tam najdes jeste misto.
Za tohle neopodstatněné a sprosté napadení jednoznačně BAN, na to trvám.. Je to ale samozřejmě věc Efičáka, který už to vyřešil po svém...

A není důvod se tlouci hlavou o zeď Odare, prostě je to jen můj pohled na věc...

A být tebou samoTáři, tak bych nepropadal až takové euforii, poněvadž zrovna ty, jak zde všichni ví, jsi měl po krátkou, ale plodnou dobu svého moderování, k udělování BANů velmi úzký až vřelý vztah...:twisted:

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Ano milý sekale...

Zloděj křiří, chyťte zloděje. ;)

Odar

Příspěvek od Odar »

sekal --> Moj pohlad na vec je taky, ze dobre, ze mu vynadal. Zasluzil si to. Eficak spravil chybu. Klobuk dolu pred nim - zachoval sa ako chlap *bravo* Nepouzil metodu "ja som moderator, ja ti to zratam", ale zamyslel sa nad tym, co urobil. Uznal si chybu a Tetimu sa ospravedlnil *palec*

Myslim si, ze toto je cesta, ako si ziskat ludi. Nie ich BANovat a mazat im prispevky len kvoli tomu, ze "idu na ine forum". Take metody sa pouzivaly kedysi za inych casov.

Samozrejme nie som za BEZDOVODNE nadavanie KOMUKOLVEK. Eficak ale tentokrat riadne prestrelil.

Ale je to len moj nazor na vec *sunglases*

sekal

Příspěvek od sekal »

samoT píše:Ano milý sekale...Zloděj křiří, chyťte zloděje.
Ten tvůj příměr moc nesedí, neboť já jsem zde nikdy nemoderoval a BANy nesázel tak, jak jsi to s gustem a dosti produktivně činil až donedávna ty.. Dovedu si velmi živě představit, jak by jsi asi reagoval, kdybych podobným způsobem, jak Teti napadl Efičáka, osočil já tebe.. Okamžitě bych obdržel BAN a odhaduji tak minimálně na měsíc, možná i více - v závislosti na tom, jak jsi se zrovna vyspal...

Jinak souhlasím také s Bohusem v tom, že Fox Tetiho intervenci zrovna moc neocení.. Řekl bych, že spíše naopak...:mrgreen:

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

sekal píše:
Zappadaddy píše:Teti.jsi borec. Bránil jsi kolegu,následně jsi se i omluvil.Tak to má vypadat,bez ješitnosti a přílišné hrdosti.
Já na tom, že se omluvil nic zvláštního a vyzdvižení hodného nevidím.. Vzhledem k okolnostem, tedy že zcela zbytečně a SPROSTĚ napadl moderátora, považuji jeho omluvu za minimum.. Osobně být Efičákem, tak bych mu dal tak na měsíc BAN, aby chlapec trochu vychladl... Mohu Tě ujistit, že na některých IT fórech by s ním udělali po něčem takovém krátký proces....
Ja velice ocenuji, jak se Eficak zachoval a dekuji mu za to.
A ty sekale... to snad ani nema cenu komentovat. *taktone* Dej si facku. *sunglases*

Nikdy jsem se tady z nikym nehadal a na urcite veci je treba obcas upozornit, potom se ledy pohnou. Eficak jako moudry spravce vycitil, jak jak se zachovat a ja uz jsem snad nemohl i jinak nez se omluvit. Potom bych vypadal jako tuplovanej vul. Nebo ne?

sekal

Příspěvek od sekal »

Teti píše:A ty sekale... to snad ani nema cenu komentovat. Dej si facku. Nikdy jsem se tady z nikym nehadal a na urcite veci je treba obcas upozornit, potom se ledy pohnou. Eficak jako moudry spravce vycitil, jak jak se zachovat a ja uz jsem snad nemohl i jinak nez se omluvit. Potom bych vypadal jako tuplovanej vul.
Na věci, které jsou řešeny prostřednictvím SZ nebo mailu se veřejně ve slušných společnostech NEUPOZORŇUJE, zvláště pak netýkají-li se tvé osoby.. Toto ví nebo by měl vědět každý svéprávný, průměrně inteligentní člověk.. To ale patrně nebude tvůj případ.. "Efičák jako moudrý správce vycítil, jak se zachovat" a......ustoupil, (i když "své" řekl)..

Jinak ale s tvým závěrem souhlasím - jsi vůl a facku si dej tak sám sobě...

P.S. Ještě bych rád upozornil na jednu věc - Fox po rozdělení tohoto fóra zhruba před 3/4 rokem sem téměř již nepřispívá, avšak tomu nebrání, aby dělal "zpravodaje" a zdejší fórum podroboval kritice a posměškům na sousedním Highendfóru.. Předpokládám, že někteří ze zdejšího pléna to jistě ví.. Závěr o tomto chování ať si udělá každý sám....

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

To je zase ale humus. Není to poprvé, co na tomto forum registruji mazání příspěvků. Dejte si pozor, hacknout phpbb není vůbec žádný problém. Bylo by zajímavé pozorovat první reakce přispívajících po např. několikadením odstavení fóra. :D

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Ale kuš holoto,
vemte to pozitivně a nechte zbytečných keců, ok? :mrgreen:

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

sekal píše:
Teti píše:A ty sekale... to snad ani nema cenu komentovat. Dej si facku. Nikdy jsem se tady z nikym nehadal a na urcite veci je treba obcas upozornit, potom se ledy pohnou. Eficak jako moudry spravce vycitil, jak jak se zachovat a ja uz jsem snad nemohl i jinak nez se omluvit. Potom bych vypadal jako tuplovanej vul.
Na věci, které jsou řešeny prostřednictvím SZ nebo mailu se veřejně ve slušných společnostech NEUPOZORŇUJE, zvláště pak netýkají-li se tvé osoby.. Toto ví nebo by měl vědět každý svéprávný, průměrně inteligentní člověk.. To ale patrně nebude tvůj případ.. "Efičák jako moudrý správce vycítil, jak se zachovat" a......ustoupil, (i když "své" řekl)..

Jinak ale s tvým závěrem souhlasím - jsi vůl a facku si dej tak sám sobě...

P.S. Ještě bych rád upozornil na jednu věc - Fox po rozdělení tohoto fóra zhruba před 3/4 rokem sem téměř již nepřispívá, avšak tomu nebrání, aby dělal "zpravodaje" a zdejší fórum podroboval kritice a posměškům na sousedním Highendfóru.. Předpokládám, že někteří ze zdejšího pléna to jistě ví.. Závěr o tomto chování ať si udělá každý sám....
Ale ale sekale... to snad ani nema cenu komentovat. Dej si tu facku jeste jednou. *hura*

sekal

Příspěvek od sekal »

Teti píše:Ale ale sekale... to snad ani nema cenu komentovat.
Když to nemá cenu komentovat, tak to nekomentuj. Už se opakuješ.. A s tím, že to tvoje Mirko-Dušínovské tažení bylo zcela zbytečné a ve svém důsledku telecí, už nic nenaděláš, ty tragéde...:lol:

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Sekale prosim te vyprdneme se na to ne?
Nema smysl se hadat, poslouchal jsem ted Kraftwerk - Autobahn a nejak se me to rozlezelo v hlave.
Pro me je toto vlakno pase.

Odpovědět