Čím ospravedlňujete investice do hifi
Čím ospravedlňujete investice do hifi
Každý doma máme hifiaparaturu větší či menší hodnoty.
Většinou je celková suma utracená za hifi a příslušenství kolem 100 tis. Kč, i když někteří mají proinvestováno hodnotě blížící se ceně přes půl mega, za což by se dal pořídit byt nebo koupit něco "užitečnějšího".
Když se manželka nebo někdo z vašich blízkých zeptá na důvod tak velké investice, čím mu ji zdůvodníte?
Většinou je celková suma utracená za hifi a příslušenství kolem 100 tis. Kč, i když někteří mají proinvestováno hodnotě blížící se ceně přes půl mega, za což by se dal pořídit byt nebo koupit něco "užitečnějšího".
Když se manželka nebo někdo z vašich blízkých zeptá na důvod tak velké investice, čím mu ji zdůvodníte?
Re: Čím ospravedlňujete investice do hifi
Lepší je, když se nikdo neptá
...a nezainteresovaní by stejně nepochopili 
Hifi je luxus a ako taký sa nadobúda až vtedy keď sa neriešia základné životné potreby. Manželke sa pre udržanie rovnováhy v rodine kupujú kožuchy, zlato a diamanty. 
Ceny prezradzam len ludom, ktorych to zaujima (priamo sa ma spytaju), ale je im to suma fuk
Inak neospravedlnujem. Kazdy ma nejakeho konicka. Niekto to narve do fotaku, niekto do auta, niekto prechlasce (horsi pripad). Takze vycitky nemam.
není to ponižující ? Jak pro manželku tak pro tebe ?Zatloukat,zatloukat,zatloukat.
Ostatním po tom nic není kolik to stálo.
jsem si vzpomněl na jeden skvělý filmRenown píše:není to ponižující ? Jak pro manželku tak pro tebe ?Zatloukat,zatloukat,zatloukat.
Ostatním po tom nic není kolik to stálo.
http://www.youtube.com/watch?v=zWM-LXbZEaY
Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Rád poslouchám hudbu a tak se odměňuji postupnými investicemi do nosičů s hudbou / literatury / reprodukčního řetězce / hi-fi místnosti.PavelN píše:Když se manželka nebo někdo z vašich blízkých zeptá na důvod tak velké investice, čím mu ji zdůvodníte?
A i když si hlídám poměr cena/výkon abych zbytečně nevyhazoval, tak někdy si udělám radost jen tak.
Občas také podlehnu své marnivosti.
Pořád lepší než kdybych se obden ožíral...
Pokud si to clovek musi zduvodnovat sam sobe, tak je jasny, ze ta investice nebyla dobra. A naopak, pokud je clovek opravdu spokojeny a danou vec skutecne vyuziva a dela mu to radost, tak investici i do relativne hodne drahe veci nema potrebu obhajovat. Proste clovek sam sebe neoklame
A vetsinou se to pozna uz pri nakupu - je treba dat na tzv. bauchgefuhl, jak by rekli nemci
Pokud jsou pochybnosti, je lepsi to nechat uzrat.
Nemám najmenšiu potrebu, ani dôvod sebe, či niekomu sa ospravedlňovať.
Prináša mi to radosť a život je tak krátky...
Prináša mi to radosť a život je tak krátky...
-
boxer
Renown.
Ne. Je to velmi účelné.....a jak správně píšeš,ostatním je do toho ....
Ne. Je to velmi účelné.....a jak správně píšeš,ostatním je do toho ....
Mám snad nejhodnější ženu na světě (kterou si snad ani nezasloužím) a ta jen jemně mrmlá spíše z estetického hlediska.
Stejně však pro klid duše máme s klukem nacvičeno : tati... kolik stál ten nový předzes? ..ceníková cena je 13 000, ale ukecal jsem malou slevu. ... a ten nový aparát? .. ceníková cena je kolem 12 000, ale zas jsem ukecal slevu, ... s tím drátem za 1100 jsem to asi přehnal, no ale pro jednou..... Žena jakoby nereaguje, ale slyší dobře.
Holt ji nikdo nenašeptává, že je to v eurech.
Stejně však pro klid duše máme s klukem nacvičeno : tati... kolik stál ten nový předzes? ..ceníková cena je 13 000, ale ukecal jsem malou slevu. ... a ten nový aparát? .. ceníková cena je kolem 12 000, ale zas jsem ukecal slevu, ... s tím drátem za 1100 jsem to asi přehnal, no ale pro jednou..... Žena jakoby nereaguje, ale slyší dobře.
Holt ji nikdo nenašeptává, že je to v eurech.
bohus píše:Holt ji nikdo nenašeptává, že je to v eurech.