Copak se to děje či neděje - hifipassion, fsport?
Copak se to děje či neděje - hifipassion, fsport?
Když jsem se před lety registroval na našem bývalém fóru, byl jsem Martinovi trnem v očích za svůj přístup k PC jako primárnímu zdroji hudby. A ejhle:
http://www.hifipassion.com/hifi/index.p ... topic=4910
To snad již i peklo zamrzlo - Martin a AlienZC si zde notují jaké je to PC nádherné na audio použití.
Krucipísek, to zase někdo a) objevil ameriku či za b) nikdo nepřispívá, tak povolíme zakázané téma.
Ale přesto (nebo právě proto) jim přeji nádherné prožitky, to co se zakazuje bývá nejkrásnější...
To snad již i peklo zamrzlo - Martin a AlienZC si zde notují jaké je to PC nádherné na audio použití.
Krucipísek, to zase někdo a) objevil ameriku či za b) nikdo nepřispívá, tak povolíme zakázané téma.
Ale přesto (nebo právě proto) jim přeji nádherné prožitky, to co se zakazuje bývá nejkrásnější...
Re: Copak se to děje či neděje ?
Aleska
Typuji za B, Martin mě po několika měsících od zabanování opět povolil přihlášení.
Jinak na f-sportu to hodně kleslo, nevím co Martina tenkrát vedlo ke stricki držení se tématu.
S PC se dá dostat hodně vysoko, přesné čtení a velmi nízký jitter.
Typuji za B, Martin mě po několika měsících od zabanování opět povolil přihlášení.
Jinak na f-sportu to hodně kleslo, nevím co Martina tenkrát vedlo ke stricki držení se tématu.
S PC se dá dostat hodně vysoko, přesné čtení a velmi nízký jitter.
-
boxer
Re: Copak se to děje či neděje ?
Martin mě po několika měsících od zabanování opět povolil přihlášení.
A co mu zbývá,když tam skoro nikdo nechodí.Ale stačí se někdo nový trochu otřít,a letí.
ProBůh,proč tam ještě lezete? Vždyť pokud to tam zdechne,bude jen dobře. Nepřispívejte tam tomu magorovi a bude mít co chtěl
Re: Copak se to děje či neděje - hifipassion, fsport?
Když už tak "AlienCZ" a přestože starej sklerotik jsem tu já, tak pěkně kecáš. PC jako zdroj hudby jsem nikdy nekritizoval. Jediné, co ode mne v tomt osměru dostalo kritiku byly formáty MP3 a přehrávání placek v PC a na tom se nezměnilo nic. To platí stále.Aleska píše:Když jsem se před lety registroval na našem bývalém fóru, byl jsem Martinovi trnem v očích za svůj přístup k PC jako primárnímu zdroji hudby. A ejhle:
Za to zkomolení se ti omlouvám, ten starý sklerotik jsem já ! Ty formáty v MP3 bych všechny neházel do koše a přehrávání LP pomocí USB do PC a odtud dál je skutečně zvěrstvo, to tě chápu.AlienCZ píše: Když už tak "AlienCZ" a přestože starej sklerotik jsem tu já, tak pěkně kecáš. PC jako zdroj hudby jsem nikdy nekritizoval. Jediné, co ode mne v tomt osměru dostalo kritiku byly formáty MP3 a přehrávání placek v PC a na tom se nezměnilo nic. To platí stále.
Přeji pěkný večer,
Aleska
A jinak nám Martin opět zaperlil:
PS: "Lezu" tam ze stejných důvodů jako na jiné www stránky (jsem zvědavý)... I na smetišti se občas dají najít zajímavé věci, někdy i perly !
Že se nestydíte, vy světa neznalí majitelé DACanů !Zasláno: 4 Zář 2008 15:06:35
... a to je kámen úrazu, ještě jsem neslyšel DAC, který by hrál lépe než CD za 30t. Neznám opravdu TOP END DACan, je zde mizivý výběr.
Leda si dnes koupit Auditonet ART g2
http://www.nc-audio.com/audionetartg2.htm
a připojit na něj tebou popsaný Musicbox ...
PS: "Lezu" tam ze stejných důvodů jako na jiné www stránky (jsem zvědavý)... I na smetišti se občas dají najít zajímavé věci, někdy i perly !
Ten človek vystupuje ako keby počul všetko, čo sa na svete vyrába. Typujem, že externý DAC počul možno 1 a to asi prudko preháňam.Aleska píše:...ještě jsem neslyšel DAC, který by hrál lépe než CD za 30t. ...
Acone, silně pochybuji. Spíš jsem přesvědčen, že si myslí, že v tom jeho CD přehrávači žádný DAC není....Acon píše:..... Typujem, že externý DAC počul možno 1 a to asi prudko preháňam.
Chachá, tak už tam mám, jako každý slušný člověk, taky banán. Stačil jeden příspěvek do vlákna o návštěvě u Xavianů a bylo vymalováno
(teda přesněji smazáno a zablokováno)
aha, ďalší adrenalínový športovecMatrix píše: Stačil jeden příspěvek do vlákna o návštěvě u Xavianů a bylo vymalováno
...se divím, že až tak pozdě. To máš za Matrixy a Audionet!Matrix píše:Chachá, tak už tam mám, jako každý slušný člověk, taky banán. Stačil jeden příspěvek do vlákna o návštěvě u Xavianů a bylo vymalováno(teda přesněji smazáno a zablokováno)
acon
ále, něco o opičákovi a průkazce klubu neslyšících.
aha, no myslel som, že niečo novéMatrix píše:acon