Minulý týden jsem zažil na vlastní kůži, první katastrofickou situaci s červeným vínem ve svém životě,
podařilo se mi, zcela nepochopitelně převrhnout plnou dvoudecovou skleničku s červeným vínem primárně přímo do ovládače od mého DVD přehrávače OPPO DV-983H (nejvyšší model!), následně se pak víno, aby to nebylo málo, rozlelo na světle šedý koberec.
Maras
Ještě půl hodiny jsem s ovládače vytřepával kapky červeného vína, následně jsem do něj valil vzduch s fenu ze všech možných stran.
Samozřejmě, že jsem jej chtěl první rozebrat a vysušit, jenže i přes odšroubování obou šroubečků, ovládač prostě nešel otevřít!
Asi zalepeno nebo co (stejně tak jsem pochodil i s ovládačem od NAD v minulosti, když jsem jej chtěl jen vyčistit).
No a co myslíte, samozřejmě, že nefungoval, asi po třech hodinách sušení už začal reagovat, ale naprosto zmateně a jen některé funkce, které se ale samy vypínali či opakovaně zapínali, samy od sebe. Už jsem měl docela nahnáno, přesto že používám i universál od AVR NAD T753, tak mi bylo dost hustě.
Universálem totiž nefungují naprosto všechny funkce, i ty které jen zřídka používám a to by mi vadilo.
Taky jsem vážně uvažoval o tom, že napíšu do hanzelaudia a zeptám se, zda by se dal objednat nový ovládač a za kolik.
No,
uf, to se mi ale ulevilo, a jak je mým zvykem, poučil jsem se,
Už jsem s tím seznámil i moji drahou, raději budu pít z hrnku na kafe
A co vy? Máte někdo podobnou karambolovou zkušenost? Či ještě něco horšího?