Dálkový ovládač DVD přehrávače OPPO

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Dálkový ovládač DVD přehrávače OPPO

Příspěvek od hi-fi calvus »

Mám novou zajímavou zkušenost s dálkovým ovládačem této značky.
Minulý týden jsem zažil na vlastní kůži, první katastrofickou situaci s červeným vínem ve svém životě,
podařilo se mi, zcela nepochopitelně převrhnout plnou dvoudecovou skleničku s červeným vínem primárně přímo do ovládače od mého DVD přehrávače OPPO DV-983H (nejvyšší model!), následně se pak víno, aby to nebylo málo, rozlelo na světle šedý koberec.
Maras *headbang* hotová katastrofa. Nikdy mi nebylo hůř.
Ještě půl hodiny jsem s ovládače vytřepával kapky červeného vína, následně jsem do něj valil vzduch s fenu ze všech možných stran.
Samozřejmě, že jsem jej chtěl první rozebrat a vysušit, jenže i přes odšroubování obou šroubečků, ovládač prostě nešel otevřít!
Asi zalepeno nebo co (stejně tak jsem pochodil i s ovládačem od NAD v minulosti, když jsem jej chtěl jen vyčistit).
No a co myslíte, samozřejmě, že nefungoval, asi po třech hodinách sušení už začal reagovat, ale naprosto zmateně a jen některé funkce, které se ale samy vypínali či opakovaně zapínali, samy od sebe. Už jsem měl docela nahnáno, přesto že používám i universál od AVR NAD T753, tak mi bylo dost hustě.
Universálem totiž nefungují naprosto všechny funkce, i ty které jen zřídka používám a to by mi vadilo.
Taky jsem vážně uvažoval o tom, že napíšu do hanzelaudia a zeptám se, zda by se dal objednat nový ovládač a za kolik.
No, :shock: všechno nakonec dopadlo dobře, za 24 hodin ovládač již fungoval a funguje jako nový, prostě vyschnul a zase fachčí, *thumbs up*
uf, to se mi ale ulevilo, a jak je mým zvykem, poučil jsem se, :mrgreen: s vínem jsem skončil, alespoň na nějaký čas na něj nebudu mít chuť a až se mi vrátí, tak si jej naleju do hrnku na kafe a na nějakou idilku těch zasraných stopkových skleniček se mohu víte co .... :D
Už jsem s tím seznámil i moji drahou, raději budu pít z hrnku na kafe *thumbs up* protože žádná romantika či co mi nestojí za to, abych kdyby jen krapet riskoval ještě jednou něco podobného či dokonce horšího. *headbang* Co všechno se mi honilo hlavou po této zkušenosti, že by se jako mohlo stát, mě dost poučilo, jen asi metr vzdáleností stačilo na to, aby nějaká ta kapka prskla například do koncáku od NAD, přes horní větrací mřížku a bylo na světě ještě větší dusno, to jsem si vždycky myslel, jaký magor pedant jsem a jak jsem dopadl.

A co vy? Máte někdo podobnou karambolovou zkušenost? Či ještě něco horšího?

Odpovědět