Ti, kdo v domácnosti nejsou sami, jistě znají bilaterální jednání o tom, "co jí nesmí přes práh".
Katalogy na křídovém papíře či krásné stránky na monitoru nepomohou tak dobře, jako přítel s programem na plánovaný dopad přístrojů na estetiku bydlení.
Jak mi napsal přítel bytový designér, je pro něj sladění bytu a aparátu podstatná až nejdůležitější složka rozhodnutí k nákupu.
Sám na sobě znám obsesi severského designu, kdy krásný, ale nevýkonný dánský princ Densen, nemohl opustit můj rack, protože na nový zesilovač sem se po 3 letech hlazení teplých zlatých knoflíků nemohl dívat.

Ale dánský princ svými 60W nemohl konkurovat 2 x silnějšímu dánsko-japonskému Teacu, o 8 párech Sankenů na kanál...
Po synergii černých hliníkových skvostů Densen B-400+ a B-100 tu stojí zlatavý technicistní Teac a nenápadný šedivýCA-340 se Siriem 2.

Namísto decentního černého Holbornu o klasické šířce 44 cm, poslouchám ve všech parametrech lepší Emeperor který však nemá s proporcemi zbytku sestavy nic společného.
Můj ideální stav pro nezávislost na designu- rozveden, není nutný pro všechny členy a čtenáře Názorků.
Myslíte, že by byl mezi Námi zájem o službu našeho Hifinázorového designéra ?
A jak to vidíte Vy ???