Fetiš? :-))

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Patmann
Kontaktovat uživatele:

Fetiš? :-))

Příspěvek od Patmann »

Voní vám Vintage sroje po zahřátí ? Já se nemůžu zbavit pocitu,který mám od malička,když jsem u své babičky pouštěl starý skříňový gramofon přes lampové rádio a tak to nádherně vonělo.... :-)
Teď,když pouštím svůj stařičkyý koncák Onkyo 624,tak to je to samé,zahřáté tranzistory jsou tak pěkně cítit,že mi to připomíná to kdysi... :-)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Fetiš? :-))

Příspěvek od Peer »

Doutná stará izolace...?

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

... měl jsem už pěknou řádku hodně starých lampových kytarových komb - 50tá, 60tá i 70tá léta. Než jsem do nich zapojil kytara, tak jsem dycky chodil ze zadu čuchat, neskutečná vůně :lol: Myslím že hodně dělali kondíky, čím starší tím lepší zvuk, hodně měkkej, špinavej a krémovej... Vždy když jsem je vyměnil za nové, tak už to tak dobře nehrálo a kombo jsem prodal, ale kytarové aparáty nejsou hifi, tam je to asi trošku jinak :)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ten odér si pamatuji z kina (otec byl promítač)to se pálí elektrostatický prach.No mělo to něco do sebe. :roll:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

TENHLE PŘÍBĚH PŘINESL senzacechtivý plátek. Psali tam prostě, že v jednom malém městě zavolali požárníky k domu, z jehož okna v prvním patře se valil dým. Hasiči tam vtrhli a v doutnající posteli našli muže. Když byl muž zachráněn a matrace uhašena, zazněla logická otázka: „Jak se to stalo?“
„Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“

Odpovědět