Teď,když pouštím svůj stařičkyý koncák Onkyo 624,tak to je to samé,zahřáté tranzistory jsou tak pěkně cítit,že mi to připomíná to kdysi...
Fetiš? :-))
Fetiš? :-))
Voní vám Vintage sroje po zahřátí ? Já se nemůžu zbavit pocitu,který mám od malička,když jsem u své babičky pouštěl starý skříňový gramofon přes lampové rádio a tak to nádherně vonělo.... 
Teď,když pouštím svůj stařičkyý koncák Onkyo 624,tak to je to samé,zahřáté tranzistory jsou tak pěkně cítit,že mi to připomíná to kdysi...
Re: Fetiš? :-))
Doutná stará izolace...?
... měl jsem už pěknou řádku hodně starých lampových kytarových komb - 50tá, 60tá i 70tá léta. Než jsem do nich zapojil kytara, tak jsem dycky chodil ze zadu čuchat, neskutečná vůně
Myslím že hodně dělali kondíky, čím starší tím lepší zvuk, hodně měkkej, špinavej a krémovej... Vždy když jsem je vyměnil za nové, tak už to tak dobře nehrálo a kombo jsem prodal, ale kytarové aparáty nejsou hifi, tam je to asi trošku jinak 
Ten odér si pamatuji z kina (otec byl promítač)to se pálí elektrostatický prach.No mělo to něco do sebe. 
TENHLE PŘÍBĚH PŘINESL senzacechtivý plátek. Psali tam prostě, že v jednom malém městě zavolali požárníky k domu, z jehož okna v prvním patře se valil dým. Hasiči tam vtrhli a v doutnající posteli našli muže. Když byl muž zachráněn a matrace uhašena, zazněla logická otázka: „Jak se to stalo?“
„Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“
„Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“