Hádanka
Hádanka
Když už tady ta všichni soutěží, kdo ho má většího, tak jestlipak někdo uhodne k jaké celkem známé skladbě patří tato zvuková stopa.
Správnou odpověď zveřejním až po dostatečně velkém počtu odpovědí. Autoři správných odpovědí dostanou za odměnu dobrý pocit.
http://uloz.to/5930275/test.mp3
Správnou odpověď zveřejním až po dostatečně velkém počtu odpovědí. Autoři správných odpovědí dostanou za odměnu dobrý pocit.
http://uloz.to/5930275/test.mp3
Re: Hádanka
Já soutěžit nebudu, je to stejně bouda jako televizní Superstar. Minule jsem ve vlákně o clippingu zcela určitě a 100% uhodl, že nahrávka PMA je 
a on si klidně po několika dnech napíše, že to jeAndulka Šafářová, Columbia Graphophone Record, Paris 1900, dirigent František Kmoch
a v této soutěži to nebude o nic lepší, jen s tím rozdílem, že to je slyšet a ne pouze vidět !Nanrávka z roku 1957, Ella Fitzgerald a Louis Armstrong, LP Porgy and Bess, skladba Summertime, Verve a Polydor. Naripováno z LP Supraphon Porgy and Bess, 1979.
Žádná bouda, myslím to vážně. Opravdová zvuková stopa. A je tam určité vodítko. A zrovna ty Alesko bys to uhodnout mohl. 100% tu skladbu znáš, no myslím, že ji velmi dobře znají všichni.
Rád bych, ale Foobar mi píše toto:

a přiznám se, že se mi nechce si hrát s nastavováním Foobaru, dnes jsem extra líný !Unrecoverable playback error: ASIO: None of input channels are assigned to device channels
Poklepej myší na tu mp3, taky to funguje. 
Nejenže i klepu, já doslova tou myší ji laskám !
Otevře se to v plug-inu, třeba quicktime.
Co to je, nevím, jelikož takovou hudbu neposlouchám. Ale malá "zvukařská" poznámka. Je to klasický příklad "zpraseného" masteringu. Hlasitost vysoká, dynamická komprese jak blázen, ideální pro poslech v autě z iPhonu.
Co to je, nevím, jelikož takovou hudbu neposlouchám. Ale malá "zvukařská" poznámka. Je to klasický příklad "zpraseného" masteringu. Hlasitost vysoká, dynamická komprese jak blázen, ideální pro poslech v autě z iPhonu.
Pavel Macura Audio
Takže bohužel, hádanky se neúčastním. Quicktime jsem nikdy nepotřeboval a jak vidím, potřebovat ani nebudu. A nějakejma plug-inama si (po zkušenostech z mládí) PC zasírat nebudu.PMA píše:Otevře se to v plug-inu, třeba quicktime........
mne se to spustilo normalne ve winampu, ale co to je to netusim
Alesko, kurňa, Windows Media Player, říká ti to něco? Nebo jakýkoliv jiný přehrávač, empétrojky přece přehraje úplně vše. Jakýkoliv přehrávač.
Jinak uvidíme, možná je to těžké, časem přidám další stopu, třeba basovou linku
.
Tak hádejte dále. Nápověda - je to staré 20-50 let. A fakt dost známé. Velmi melodické. A nejde o žádnou cover verzi, ale origoš záznam.
Jinak uvidíme, možná je to těžké, časem přidám další stopu, třeba basovou linku
Tak hádejte dále. Nápověda - je to staré 20-50 let. A fakt dost známé. Velmi melodické. A nejde o žádnou cover verzi, ale origoš záznam.
Noaide, kurňa, klídek ! Když mi to nepřehraje Foobar, tak mi to prostě nehraje a šmyčec !noaid píše:Alesko, kurňa, Windows Media Player, říká ti to něco? ...
A WMP je to poslední, co bych si nainstaloval, když jsem jej již dávno, pradávno vymazal !
Mne to prehral samotny Chrome
(ked tu uz riesite prehravace). Som zvedavy, co to bude - ja netusim 
Alesko, tak si to nakopíruj do mobilu.
Myslím, že jako hlavní propagátor přehrávání přes PC své myšlence zasazuješ smrtelnou ránu
Myslím, že jako hlavní propagátor přehrávání přes PC své myšlence zasazuješ smrtelnou ránu
Tak to taky nepůjde, já mám telefon na telefonování a ne na hraní muziky, na to mám jiné "nádobíčko".noaid píše:Alesko, tak si to nakopíruj do mobilu.
Ono taky zkoušet přehrávat MP3, byť v 320, a na WMP taky nic moc, natož to považovat za Hi-Fi !
Takže jsem si raději pustil na cPlay a ve FLACu svůj nový přírůstek Livin With the Blues

a jsem spokojen, jak Foobar, tak cPlay pracuje tak, ják má !
Jsi jediný, který to nepřehraje. Takže to máš prostě špatně nakonfigurované, patrně jsi z těch windows postupně odstranil všechno možné a teď máš problém. Ta empétrojka je v tom naprosto nevinně. Foobar s ní nemá problém.