Hádanka

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
noaid
Kontaktovat uživatele:

Hádanka

Příspěvek od noaid »

Když už tady ta všichni soutěží, kdo ho má většího, tak jestlipak někdo uhodne k jaké celkem známé skladbě patří tato zvuková stopa.
Správnou odpověď zveřejním až po dostatečně velkém počtu odpovědí. Autoři správných odpovědí dostanou za odměnu dobrý pocit.

http://uloz.to/5930275/test.mp3

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: Hádanka

Příspěvek od Aleska »

Já soutěžit nebudu, je to stejně bouda jako televizní Superstar. Minule jsem ve vlákně o clippingu zcela určitě a 100% uhodl, že nahrávka PMA je
Andulka Šafářová, Columbia Graphophone Record, Paris 1900, dirigent František Kmoch
a on si klidně po několika dnech napíše, že to je
Nanrávka z roku 1957, Ella Fitzgerald a Louis Armstrong, LP Porgy and Bess, skladba Summertime, Verve a Polydor. Naripováno z LP Supraphon Porgy and Bess, 1979.
a v této soutěži to nebude o nic lepší, jen s tím rozdílem, že to je slyšet a ne pouze vidět ! :lol:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Žádná bouda, myslím to vážně. Opravdová zvuková stopa. A je tam určité vodítko. A zrovna ty Alesko bys to uhodnout mohl. 100% tu skladbu znáš, no myslím, že ji velmi dobře znají všichni.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Rád bych, ale Foobar mi píše toto:
Unrecoverable playback error: ASIO: None of input channels are assigned to device channels
a přiznám se, že se mi nechce si hrát s nastavováním Foobaru, dnes jsem extra líný ! :lol:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Poklepej myší na tu mp3, taky to funguje. :lol:

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Nejenže i klepu, já doslova tou myší ji laskám !

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Otevře se to v plug-inu, třeba quicktime.

Co to je, nevím, jelikož takovou hudbu neposlouchám. Ale malá "zvukařská" poznámka. Je to klasický příklad "zpraseného" masteringu. Hlasitost vysoká, dynamická komprese jak blázen, ideální pro poslech v autě z iPhonu.
Pavel Macura Audio

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

PMA píše:Otevře se to v plug-inu, třeba quicktime........
Takže bohužel, hádanky se neúčastním. Quicktime jsem nikdy nepotřeboval a jak vidím, potřebovat ani nebudu. A nějakejma plug-inama si (po zkušenostech z mládí) PC zasírat nebudu.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

mne se to spustilo normalne ve winampu, ale co to je to netusim

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Alesko, kurňa, Windows Media Player, říká ti to něco? Nebo jakýkoliv jiný přehrávač, empétrojky přece přehraje úplně vše. Jakýkoliv přehrávač. ;)

Jinak uvidíme, možná je to těžké, časem přidám další stopu, třeba basovou linku ;) .

Tak hádejte dále. Nápověda - je to staré 20-50 let. A fakt dost známé. Velmi melodické. A nejde o žádnou cover verzi, ale origoš záznam.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

noaid píše:Alesko, kurňa, Windows Media Player, říká ti to něco? ...
Noaide, kurňa, klídek ! Když mi to nepřehraje Foobar, tak mi to prostě nehraje a šmyčec !
A WMP je to poslední, co bych si nainstaloval, když jsem jej již dávno, pradávno vymazal !

Odar

Příspěvek od Odar »

Mne to prehral samotny Chrome :lol: (ked tu uz riesite prehravace). Som zvedavy, co to bude - ja netusim :roll:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Alesko, tak si to nakopíruj do mobilu.
Myslím, že jako hlavní propagátor přehrávání přes PC své myšlence zasazuješ smrtelnou ránu :D

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

noaid píše:Alesko, tak si to nakopíruj do mobilu.
Myslím, že jako hlavní propagátor přehrávání přes PC své myšlence zasazuješ smrtelnou ránu :D
Tak to taky nepůjde, já mám telefon na telefonování a ne na hraní muziky, na to mám jiné "nádobíčko".
Ono taky zkoušet přehrávat MP3, byť v 320, a na WMP taky nic moc, natož to považovat za Hi-Fi !
*offtopic* Ráno jsem to převedl do flacu (abych měl klid na duši) a ono to hází "stále stejnou chybu" a to nejen Foobar, ale i cPlay. To by skutečně nebylo nejen HiFi, ale ani HighEnd, aby s každým novým přírůstkem musel člověk řešit, na čem to přehraje...
*headbang* Na čem to přehrát (když to nejde na Foobaru a cPlay) mi tak trochu hóóóódně připomíná vlákno na Slovanetu HTPC a Linux, kde se taky mluví nejen španělsky, ale pravděpodobně i papuánsky, jen aby se dotyční ukázali být IN a dokázali ostatním, že umí něco navíc. A taky jim to nejde. :lol:
Takže jsem si raději pustil na cPlay a ve FLACu svůj nový přírůstek Livin With the Blues
Obrázek
a jsem spokojen, jak Foobar, tak cPlay pracuje tak, ják má ! :lol:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Jsi jediný, který to nepřehraje. Takže to máš prostě špatně nakonfigurované, patrně jsi z těch windows postupně odstranil všechno možné a teď máš problém. Ta empétrojka je v tom naprosto nevinně. Foobar s ní nemá problém.

Odpovědět