HGA Pure Silver - přesunutý offtopic
HGA Pure Silver - přesunutý offtopic
NA
konkrétně tebe jsem řešil z pár lidmi,které z nám z okolí. Všichni jen kroutily hlavami. Mě konkrétně stačil tvůj první email,který obsahoval snad jen tři slova. Je vidět,že jsi opravdu profesionál se vším všudy.
Myslíš,že tady budu mít hlavní klientelu lidí? Jde hlavně o představení jedné malé firmy,která má už něco za sebou a snaží se bojovat právě s firmami,kterým jde hlavně o to jediné. Nechci psát co. Psal jsem hlavně ze zkušeností,které mám a které má i více lidí. Nikde jsem nepsal,že ten kabel je lepší než ten druhý. Každý má svoje uši. K mému webu,žádný svůj web zatím nemám,zatím je ve výstavbě.
Každý ať si koupí co chce a kde chce. Nejen,že tu kazíte toto vlákno,ale kazíte taky pověst firmy,která si to vůbec nezaslouží.
Možná,že bude lepší sem vůbec nepřispívat.
konkrétně tebe jsem řešil z pár lidmi,které z nám z okolí. Všichni jen kroutily hlavami. Mě konkrétně stačil tvůj první email,který obsahoval snad jen tři slova. Je vidět,že jsi opravdu profesionál se vším všudy.
Myslíš,že tady budu mít hlavní klientelu lidí? Jde hlavně o představení jedné malé firmy,která má už něco za sebou a snaží se bojovat právě s firmami,kterým jde hlavně o to jediné. Nechci psát co. Psal jsem hlavně ze zkušeností,které mám a které má i více lidí. Nikde jsem nepsal,že ten kabel je lepší než ten druhý. Každý má svoje uši. K mému webu,žádný svůj web zatím nemám,zatím je ve výstavbě.
Každý ať si koupí co chce a kde chce. Nejen,že tu kazíte toto vlákno,ale kazíte taky pověst firmy,která si to vůbec nezaslouží.
Rothaudio
Re: HGA Pure Silver
paolo píše:NA
O mou profesionalitu tu nejde, já byl v roli zájemce, Ty jsi výrobce-obchodník.
Ok, tak ať ti lidi mají správné informace a neukroutí si hlavy, TADY JSOU FAKTA A NAŠE KORESPONDENCE:
Reagoval jsem tenkrát na inzerát na Lopuchu z 13.5, kde stálo:
„Prodám své vlastní reproduktorové kabely (poslední sety) neporovnatelné s konkurenčními (nejedná se o velmi podobné Dudkovi Eridiany). Cena za kompletní set 2x2,5m 1500,- zdarma možnost vyzkoušení proti vašim kabelům.“
-„Zdravím,
mohl bych je vyzkoušet, zajímá mě to. Mam KIMBER 8PR a na vršek 4TC, a slušně rozlišující
aparaturu..
Pavel“
Již odpověď mě dost překvapila:
- „Zdravím,
záleží jaké sety si chcete zapůjčit.
Zatím svoji nejvyšší verzi 6mm2 mám zamluvenou na pár týdnů,slabší verze
je k dispozici. Úplně nová stříbrná verze bude k dispozici snad ke konci
příštího měsíce. Míra“
- „No mohli bychom klidně začít tím co je volné, zkusil bych to místo té 4TC na vršek.
Pavel“
- „Teď se má zásilka dostat k panu P………,pak by ji vam mohl poslat pokud souhlasite.
Míra“
- „ Je to možné,děkuju.
Adresa viz můj web, link na konci e-mailu.
Pavel“
- „Psal jsem panu P……,který je Vám pak bude posílat,přepošlu mu na Vás kontakt.
Děkuji Míra“
- „Zdravím,
dnes jsem dostal oznámení, že mam na poště dobírku 4.000,- z Olomouce.
Nějak jsem si nevšiml, že by byla řeč o penězích, a už vůbec ne o takové částce.
Pavel.R."
O Tvé vysoké profesionalitě již nemůže být pochyb, můj názor a zkušenost sdílí i jiní...
Nemáš web, nevystavuješ na výstavách, neinzeruješ na audio stránkách, tak odkud by o Tobě (kabelech které chceš prodávat)mohlo být vědět?
Takže jsou tu fora a lidé co je čtou, nechápu proč to popíráš?
Vezmi si příklad třeba z Milana Černohorského. Dělá do hifi již hooodně dlouho, dlouho už i prodává kabely a ostatní a nemá potřebu sem psát žádné podobné technické nesmysly, ani se nesnaží pomlouvat ty, kteří se o něj, nebo "jeho" produkty otřeli, nebo se mu nehodí do krámu jejich zkušenosti či vědomosti. On je zkrátka v pohodě.
Noble Audio - výroba a prodej
-
boxer
On je zkrátka v pohodě.
Ano a taky víme proč. Prodává kabely a konektory,které jsou v podstatě za hubičku proti konkurenci. Jako jeden opravdu z mála prodává kabely,které mají své naměřené hodnoty=odpor,impedance,kapacita a dokonce i rychlostní přenos
(které by měly každého zasvěcence a zájemce zajímat dříve než v jaké jsou krabičce nebo v jaké barvě jsou) k nahlédnutí ve firemním katalogu.
Navíc asi díky zkušenostem a dle čuchu pozná člověka a tak (např.mě
) půjčil co jsem potřeboval na vyzkoušení zadara.I když mi vykládal jaký jsou někteří "zájemci" hyeny.
Prostě je to profík.
Ano a taky víme proč. Prodává kabely a konektory,které jsou v podstatě za hubičku proti konkurenci. Jako jeden opravdu z mála prodává kabely,které mají své naměřené hodnoty=odpor,impedance,kapacita a dokonce i rychlostní přenos
Navíc asi díky zkušenostem a dle čuchu pozná člověka a tak (např.mě
Prostě je to profík.
NA:
Pěkné,akorát nevím proč to taháš sem do tohoto vlákna?????
Nemohl jsem vědět,z jakého inzertního serveru reaguješ. Sám si nenapsal co si vůbec vlastně chceš vyzkoušet!. Na jiném serveru,bylo dopodrobna popsáno jaké verze vůbec nabízím,proto jsem reagoval jak jsem reagoval. Balíček takhle putoval mezi lidmi přesně 8 měsíců,jediný ty si se z předešlým zájemcem konkrétně nedomluvil co přesně a za jakou cenu balík dojde. Byly i tací,kteří sami fotily kabely,aby mohl pak další vědět v jakém jsou stavu.
Jsi opravdu profík,jestli tady u nás jezdíš na výstavy a máš krásné stránky. Pana Černohorského si jako jednoho z mála vážím,nevím proč ho tady v tomto vlákně probíráš. Jeho produkty i přímo Mirka "Pytel" jsem sám doporučoval lidem,kteří mi sami psali.
Na rozdíl od Tebe beru hifi jako svůj koníček,má práce sahá trochu jiným směrem. Je vidět,že mě vůbec neznáš.
Na rozdíl od Tebe,netahám tyhle věci do tvého vlákna. Přijde,že máš nějaký komplex,který si chceš za každou cenu tady řešit.
Prosím Rowinga,aby přesunul do jiného vlákna.
[EDIT by Rowing] Hotovo.
Pěkné,akorát nevím proč to taháš sem do tohoto vlákna?????
Nemohl jsem vědět,z jakého inzertního serveru reaguješ. Sám si nenapsal co si vůbec vlastně chceš vyzkoušet!. Na jiném serveru,bylo dopodrobna popsáno jaké verze vůbec nabízím,proto jsem reagoval jak jsem reagoval. Balíček takhle putoval mezi lidmi přesně 8 měsíců,jediný ty si se z předešlým zájemcem konkrétně nedomluvil co přesně a za jakou cenu balík dojde. Byly i tací,kteří sami fotily kabely,aby mohl pak další vědět v jakém jsou stavu.
Jsi opravdu profík,jestli tady u nás jezdíš na výstavy a máš krásné stránky. Pana Černohorského si jako jednoho z mála vážím,nevím proč ho tady v tomto vlákně probíráš. Jeho produkty i přímo Mirka "Pytel" jsem sám doporučoval lidem,kteří mi sami psali.
Na rozdíl od Tebe beru hifi jako svůj koníček,má práce sahá trochu jiným směrem. Je vidět,že mě vůbec neznáš.
Na rozdíl od Tebe,netahám tyhle věci do tvého vlákna. Přijde,že máš nějaký komplex,který si chceš za každou cenu tady řešit.
[EDIT by Rowing] Hotovo.
Rothaudio
boxer:
hyeny také znám,proto jsem po pár zkušenostech opatrný. Rozhodně nebudu posílat člověku,kterého jsem nikdy neviděl své produkty zdarma. Jiná věc je osobní kontakt. Také jsem kolikrát lidem půjčil zadara své věci,ale jen po osobním kontaktu.
ještě k NA Pavel: sám vyjel na Lachima,že je to nějaký kecálek co si stejně nic nechce vyzkoušet popřípadě koupit. Je vidět,že si dělá osobní závěry po prvním telefonátu. Opravdu profesionál!
hyeny také znám,proto jsem po pár zkušenostech opatrný. Rozhodně nebudu posílat člověku,kterého jsem nikdy neviděl své produkty zdarma. Jiná věc je osobní kontakt. Také jsem kolikrát lidem půjčil zadara své věci,ale jen po osobním kontaktu.
ještě k NA Pavel: sám vyjel na Lachima,že je to nějaký kecálek co si stejně nic nechce vyzkoušet popřípadě koupit. Je vidět,že si dělá osobní závěry po prvním telefonátu. Opravdu profesionál!
Rothaudio
Myslel jsem, že to necháš, máš přece máslo na hlavě, ale zjevně Ti chybí náznak sebekritiky a neznáš přísloví, že čím více se v h...ě rejpeš tím více smrdí.paolo píše:NA:
Pěkné,akorát nevím proč to taháš sem do tohoto vlákna?????![]()
[EDIT by Rowing] Hotovo.
Protože jsi mě právě v tomto vlákně začal v zásadě pomlouvat, protože jsem upozornil na bludy co vypouštíš.
Já nemůžu za to, že máš chaos v inzerci a píšeš na různé místa ve stejný čas něco jiného. Nechápu proč jsem se měl kontaktovat s nějakým pánem, když jsem chtěl využít Tvou nabídku na zapůjčení kabelů v prodejní ceně 1.500,- a to zdarma, jak jsi uvedl v inzerátu. Tys v tom měl guláš a já to měl vyžrat?
Nevím jak jsi přišel na to, že já hifi nemám jako koníček, v mém případě je to pořádný kůň a chodím normálně do práce.
No, malého ho snad nemám, žádná si zatím nestěžovala.
Možnost vyzkoušení zadarmo jsi inzeroval a teď se to stále snažíš nějak vysvětlovat, zamlžit.paolo píše:boxer:
Já vyjel na Lachyma, nejsem si vědom, no k tomu by se měl vyslovit snad on.
Končím definitivně tuto "přestřelku" myslím, že už dávno ztratila úroveň, a já už k tomu nemám co více dodat a s demagogem to nemá ani cenu, ztráta energie, kterou raději využiju smysluplněji.
Re: HGA Pure Silver - přesunutý offtopic
NA
začal si první a jako poslední chceš tuto diskuzi ukončit. S Tebou tady ztrácím čas akorát. Je vidět,že to máslo máš na hlavě ty. Pokud chceš tyhle věci tady dál pitvat. Já jsem si na Tebe názor udělal,co si myslíš o mě je mi úplně ukradené.
Svět se netočí jen kolem Tebe!!
začal si první a jako poslední chceš tuto diskuzi ukončit. S Tebou tady ztrácím čas akorát. Je vidět,že to máslo máš na hlavě ty. Pokud chceš tyhle věci tady dál pitvat. Já jsem si na Tebe názor udělal,co si myslíš o mě je mi úplně ukradené.
Svět se netočí jen kolem Tebe!!
Rothaudio
-
Dismembered
- Kontaktovat uživatele:
Nemohu jinak než reagovat. S Paolem jsem komunikoval jen přes toto fórum formou soukromých zpráv,
nicméně komunikace probíhala ve velmi pohodovém tónu, byl ochotný se mnou řešit
mé otázky a vlídně poradit, nakonec došlo i k obchodu, čehož nelituji (kabel je výborný).
Pro mě je to velice slušný člověk, se kterým budu rád
v budoucnu obchodovat pokud se naskytne možnost.
nicméně komunikace probíhala ve velmi pohodovém tónu, byl ochotný se mnou řešit
mé otázky a vlídně poradit, nakonec došlo i k obchodu, čehož nelituji (kabel je výborný).
Pro mě je to velice slušný člověk, se kterým budu rád
v budoucnu obchodovat pokud se naskytne možnost.
Ahoj vespolek,
názory byly vysloveny, není na tomto fóru aby byl rozhodčím mezi vámi. Máte oba dva své příznice, zastánce i odpůrce. Prostě mezi vámi došlo k informačnímu šumu či nedorozumnění a od toho pramení současné neporozumnění, odpor či odtaživost. Oba z vás ale toto fórum potřebuje - když našli společnou (byť i oddělenou) cestu Merhaut a Dadaft (a je vidět že to perfektně funguje) je jen a jen na vás se přestat hádat, zapomenout, tolerovat.
Neboť: Život je krátký, hudba věčná...
Děkuji a přeji pěkný večer,
Aleska
názory byly vysloveny, není na tomto fóru aby byl rozhodčím mezi vámi. Máte oba dva své příznice, zastánce i odpůrce. Prostě mezi vámi došlo k informačnímu šumu či nedorozumnění a od toho pramení současné neporozumnění, odpor či odtaživost. Oba z vás ale toto fórum potřebuje - když našli společnou (byť i oddělenou) cestu Merhaut a Dadaft (a je vidět že to perfektně funguje) je jen a jen na vás se přestat hádat, zapomenout, tolerovat.
Neboť: Život je krátký, hudba věčná...
Děkuji a přeji pěkný večer,
Aleska
S Paolem mám dobré zkušenosti...