Rád bych se zde přihlásil k sestavě pražských Pepíků,Lachimů,Fotolaiků atd.Doufám,že vám nebudu dělat moc ostudu.
Hifi Praha - virtualny pokec
-
boxer
Re: Hifi Praha - virtualny pokec
Ahoj vespolek celé fórum.
Rád bych se zde přihlásil k sestavě pražských Pepíků,Lachimů,Fotolaiků atd.Doufám,že vám nebudu dělat moc ostudu.
boxer
přidej se. na sraz pražských hifistů jsi však zatím nedorazil.
osobně tě neznáme
přidej se. na sraz pražských hifistů jsi však zatím nedorazil.
osobně tě neznáme
-
boxer
Nedorazil. Pravdu díš M.
Čas a jenom čas.Nyní však budu muset přidat.
Vzhledem k některým mým prodlevám ve sledování fór,stačí upozornit do SZ kde,kdy ,v kolik a co za to.
Adresu znáš.
Čas a jenom čas.Nyní však budu muset přidat.
Vzhledem k některým mým prodlevám ve sledování fór,stačí upozornit do SZ kde,kdy ,v kolik a co za to.
Adresu znáš.
to all : fotolaik nepise - nemuze - nejsem plnohodnotny hifista - nemam sestavu - chodim poslouchat jenom k Lachimovi jeho krasnou sestavicku ....ja posloucham pouze IPod .....
to MB a Lachim : na inzerat Audioneta jsem koukal, cena je asi OK ..jenomze ja kdyz budu kupovat CDP jako 2hd, tak jedine od nekoho, koho opravdu znam - to neni projev neduvery k Matrixovi - to je proste opatrnost - 130 penez je pekna kupa bankovek i za tak kvalitni CDP jakym Audionet bezesporu je ..novy je ted aktualne z BRD za cca 170 penez - nevim, zda by me stalo za tech 40 tis ten "risk" ...tedy pokud 2hd, tak treba ten Lachimuv - Lachim je opravdu "štětečkář" a perfekcionista - nebal bych se....u tohoto nabizeneho na Lopuchu neznam puvod, ano puvodniho majitele atd....
to all : potkani s kolegy bych take uvital - ale pockame asi az po navratu z Mnichova ne ??? Ja bych to predbezne videl tak 2 tyden v kvetnu /prvni tyden kveten budu zocelovat sve ochable svalstvo na kolech v Toscane../ ...rad poznam Boxera ...
fotolaik
to MB a Lachim : na inzerat Audioneta jsem koukal, cena je asi OK ..jenomze ja kdyz budu kupovat CDP jako 2hd, tak jedine od nekoho, koho opravdu znam - to neni projev neduvery k Matrixovi - to je proste opatrnost - 130 penez je pekna kupa bankovek i za tak kvalitni CDP jakym Audionet bezesporu je ..novy je ted aktualne z BRD za cca 170 penez - nevim, zda by me stalo za tech 40 tis ten "risk" ...tedy pokud 2hd, tak treba ten Lachimuv - Lachim je opravdu "štětečkář" a perfekcionista - nebal bych se....u tohoto nabizeneho na Lopuchu neznam puvod, ano puvodniho majitele atd....
to all : potkani s kolegy bych take uvital - ale pockame asi az po navratu z Mnichova ne ??? Ja bych to predbezne videl tak 2 tyden v kvetnu /prvni tyden kveten budu zocelovat sve ochable svalstvo na kolech v Toscane../ ...rad poznam Boxera ...
fotolaik
-
boxer
rad poznam Boxera
Myslím,že se nemáš až tak nač těšit.
Myslím,že se nemáš až tak nač těšit.
fotolaik
viz tvé:
" to lachim : o akci v hotelu Fleming´s jsem cetl take...zaujal me Simon York - dle slov thaibox j.s. jsou to vyborne gramo ...vzhledem tedy pro me hnus, ale kvalita pry primo excelentni...treba bude cas zajit.....
tom_fotolaik"
jestli se budeš loudat, tak jako životem, tak to teda stíhat nebudeš.
viz tvé:
" to lachim : o akci v hotelu Fleming´s jsem cetl take...zaujal me Simon York - dle slov thaibox j.s. jsou to vyborne gramo ...vzhledem tedy pro me hnus, ale kvalita pry primo excelentni...treba bude cas zajit.....
tom_fotolaik"
jestli se budeš loudat, tak jako životem, tak to teda stíhat nebudeš.
tak boxera by som aj ja hrozne rad poznal....
Ja nemam byt preco sklamany, ja rad poznavam novych ludi, a vzdy ich beriem takych aky su. A pokial oni maju vyhrady proti mne, je to ich vec, ja som proste slovak =)....a hlavne budem rad, ked nam nieco povies o svojich hifi skusenostiach...
boxer
s nějakým "boxerem" jsem bručel v chabařovicích.
blok c. nejsi to jáhodou ty?
s nějakým "boxerem" jsem bručel v chabařovicích.
blok c. nejsi to jáhodou ty?
-
boxer
lachim
Bručel jsem a bručím často,ale tam kde uvádíš nee.
MB
Myslel jsem to jinak.Však poznáš.
Bručel jsem a bručím často,ale tam kde uvádíš nee.
MB
Myslel jsem to jinak.Však poznáš.
boxer
za krimoš se stydět nemusíš.
klidně to přiznej
já mám za sebou šestku za 2/3 na 3 štacích.
za krimoš se stydět nemusíš.
klidně to přiznej
já mám za sebou šestku za 2/3 na 3 štacích.
-
boxer
Tak nevím.Předtím jsem tě chtěl dost poznat.
boxer
tak uvidíš
stejně by se to provalilo.
jeden z konkurenčního fóra byl bachař a občas to o mě někomu hodí do emailu
tak uvidíš
stejně by se to provalilo.
jeden z konkurenčního fóra byl bachař a občas to o mě někomu hodí do emailu
to all
lámal jsem si hlavu, proč mi nefunguje přístup na f-sport.
chtěl jsem tam vložit vlákno s informacemi o high-end mnichov.....
třeba by to někoho rozhoupalo k návštěvě.
...
že by mi martin zablokoval vstup??
je to možné????
díky za tip
lámal jsem si hlavu, proč mi nefunguje přístup na f-sport.
chtěl jsem tam vložit vlákno s informacemi o high-end mnichov.....
třeba by to někoho rozhoupalo k návštěvě.
...
že by mi martin zablokoval vstup??
je to možné????
díky za tip