HIGH ENDovske PF 2009 by fotolaik
Re: HIGH ENDovske PF 2009 by fotolaik
dadaft
komu by se nelíbily?
a v mnichově to byl nářez.
sice to hrálo na nějakých ultra-drahých lampách, cena sestavy byla ukrutně-děsivě-šílená.
ale mozart na tom zněl nádherně.
komu by se nelíbily?
a v mnichově to byl nářez.
sice to hrálo na nějakých ultra-drahých lampách, cena sestavy byla ukrutně-děsivě-šílená.
ale mozart na tom zněl nádherně.
Nádherná koláž , jsem rád že někdo umí tak na počítači zpracovat foto. Volám po více takových kolážích.

nejlépe keramický 
nebo umělý

ani bych neřekl. možná trochu na efekt, ale hrát by se tak dalo. takhle hrávají cigánští primáši.svensound píše:ta dívčina ty housle drží jako prase kost!
Fotolaiku - je to dobre, ma to svuj naboj!
to merhaut : je me lito, ja to z obalu z CD nemam ...zdrojove foto poskytl jeden nejmenovany uzivatel z d.art, se kterym casto komunikuji, je to velmi dobry matepainting grafik ( neni z CZ), proto s nim casto "konzultuji" postupy...a pochybuji, ze on by si dovolil zcizit nekomu data - spis bych rekl, ze on je autorem obalu - ale to jsem opravdu nevedel a popravde me to je jedno ( jinak bych to uzivateli dzyan napsal, kde to vyslo) -ja jsem to "domontovaval" do sve podoby, to jsem nikdy netajil, ja jsem pouze autorem montaze - mimochodem jsem to psal hned na zacatku, kde jsem jaka data vzal a co jsem tam dodelal
..... ale primarne me slo o to, udelat PF s tematem "hifi" a aby bylo trochu jine a koukatelne ....samozrejme, pokud je to pro kohokoliv problem, muze to admin v pohode cele odmaznout, ja to sem nedavam abych se chlubil, ale abych potesil oko hifistovo, nebot ten cely rok krmi pouze usi ....
Nicmene pridavam jine, zda bylo na CD ci jinde nevim, ale dost pochybuji - krajina je focena kousek od Celedne na Ostravsku, mraky jsme vzal z jednoho foceni na letne v roce O8, houslistka je "odebrana" z ciziho zdroj obr, zda byla na CD apod nevim
, muz v kapi je pouzit z motivu orace jednoho polskeho autora, na obalu CD snad take nebyl a planeta v pravem hornim rohu je prevzata myslim z nejakeho astro serveru.....ja jsem o5 pouze autorem fotky krajiny, mraku, a cele MONTAZE a napadu ...nic vic.....pokud cas dovoli, udelam jeste na Lachimo prani neco s Xavian XN 360
....

Nicmene pridavam jine, zda bylo na CD ci jinde nevim, ale dost pochybuji - krajina je focena kousek od Celedne na Ostravsku, mraky jsme vzal z jednoho foceni na letne v roce O8, houslistka je "odebrana" z ciziho zdroj obr, zda byla na CD apod nevim

-
merhaut
Já tím pastem a poznámkou jen fakticky reagoval na vyjádření, že to není z CD. Je to z CD australské progrockové kapely Vanishing Point a alba nazvaného a´la Vivaldi - Čtvero období. Mimochodem, ta muzika by se mohla leckomu odsud líbit.
Mně nevadí jak to vzniklo, můj vkus je hodně vzdálený tomuto typu kýče...
Mně nevadí jak to vzniklo, můj vkus je hodně vzdálený tomuto typu kýče...
moj vkus je "tomuto typu kyce" dost nakloneny. Mne sa to velmi paci.. fotolaik