Jak přivézt bedny z Anglie
Jak přivézt bedny z Anglie
Koupil jsem bedny v Leedsu. (téma proč,jaké a zač bych zatím odložil). Myslel jsem,že dovoz nebude problematický,ale ouha. Spediční firma předepisuje,že jeden balík nesmí vážit víc než 50kg a rozměry max.200x80x60cm. Zároveň žádá váhu a rozměr každého balíku. Komunikace je zdlouhavá, přes prodejní portál,ne s prodávajícím jako u Ebay. I když jsem vůbec neuvažoval,že bych si pro ně jel,je to 1600km a přes kanál,možná to udělám. Nejsou to Nautily,do mého kombíka se vejdou,ale dost se toho děsím.Navíc nebude hrozit,že po cestě je někdo poničí. Třeba někdo rád a často jezdíte po Anglii. Poraďte
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak přivézt bedny z Anglie
Abych si splnil svůj sen,jel bych na konec světa.Udělej pro to něco a jed si pro ten sen. 
Z Prahy je to 1.600 km tam a 1.600 km zpět. Celkem 3.200 km.
Při průměrné ceně benzínu 35 Kč/litr a spotřebě 8 litrů na 100 km tak projedeš 32x35x8 = 8.960 Kč + mýtné/poplatky ve výši 250€ a více. Dohromady 20.000,- Kč jako minimum, musíte jet dva a střídat se.
To bych raději prodávajícímu těch 20.000 přidal, ať to zabalí a pošle sám.
Jen tak mimochodem: Je s podivem, že si dopravu musíš zajistit sám, to je vždy záležitost prodávajícího a na eBay je prodej i s cenou dopravy.
Držím všechny
, vím co to je, již jsem něco podobného absolvoval.
Při průměrné ceně benzínu 35 Kč/litr a spotřebě 8 litrů na 100 km tak projedeš 32x35x8 = 8.960 Kč + mýtné/poplatky ve výši 250€ a více. Dohromady 20.000,- Kč jako minimum, musíte jet dva a střídat se.
To bych raději prodávajícímu těch 20.000 přidal, ať to zabalí a pošle sám.
Jen tak mimochodem: Je s podivem, že si dopravu musíš zajistit sám, to je vždy záležitost prodávajícího a na eBay je prodej i s cenou dopravy.
Držím všechny
Tento způsob prodeje mi přijde značně obskurní. Nikdy bych nenakupoval v případě, kdy prodávající není schopen zboží řádně zabalit a dohodnout vše potřebné s přepravcem.
Těžko lze v tvém případě něco poradit. Je to prostě trochu z ruky a takové dlouhé cestování autem je dosti drahé a namáhavé.
Těžko lze v tvém případě něco poradit. Je to prostě trochu z ruky a takové dlouhé cestování autem je dosti drahé a namáhavé.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Poslal jsem ti sz. Snad to pomůže.