Když vám umře táta...
- pepazdepa3
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Když vám umře táta...
Když zemře táta, je to vždy bolestivé. V mém případě o to horší, že otec mě m.j. přivedl k zájmu o kvalitní zvuk a hudbu už v mém dětství a společný koníček nám vydržel až do konce jeho života. Měl to štěstí, že v pětaosmdesáti nebyl nahluchlý a hudbu /miloval hlavně bigbandy/ si opravdu užíval až do posledních chvil svého života.
S kým si teď budu o muzice a zvuku živě povídat?! Sbohem táto a díky za všechno!
S kým si teď budu o muzice a zvuku živě povídat?! Sbohem táto a díky za všechno!
Re: Když vám umře táta...
Upřímnou soustrast....
Zase, až si budeš pouštět tu "jeho" muziku, budeš s ním...
Jinak ano, souhlasím, že sdílený koníček je mnohem lepší. Já v kruhu rodiny nikoho nemám, spíše to tolerují(trpí), ale díky forům jsem našel úžasný kamarády a skvělý lidi, jednoho dokonce ze stejného bydliště, tak jsem za to rád,že mám s kým sdílet.
Zase, až si budeš pouštět tu "jeho" muziku, budeš s ním...
Jinak ano, souhlasím, že sdílený koníček je mnohem lepší. Já v kruhu rodiny nikoho nemám, spíše to tolerují(trpí), ale díky forům jsem našel úžasný kamarády a skvělý lidi, jednoho dokonce ze stejného bydliště, tak jsem za to rád,že mám s kým sdílet.
Tímto “údolím stínu” si bohužel každý z nás prošel nebo jednou projde. Věřím, že to ale není na věky, věřím, že se jednou všichni se svými milovanými setkáme. Proto i věřím Bibli, kde je psáno: „On jim setře každou slzu z očí a smrt už nebude, ani nářek ani křik ani bolest už nikdy nebude; neboť minulé věci pominuly.““
Zjevení 21:4 B21
Poslouchej muziku, co jste s tátou poslouchali a vzpomínej ....
Zjevení 21:4 B21
Poslouchej muziku, co jste s tátou poslouchali a vzpomínej ....
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokial ma clovek-syn, s otcom pekny vztah, nemusi byt zalozeny ani na spolocnych zaujmoch, vzdy je to velka strata a bolest. O to vacsie, ked su radosti zo zivota zdielane. Uprimnu sustrast, pri hudbe ktoru ste radi pocuvali, zatvor oci, a on bude pri Tebe.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
tata mi umrel pred deseti lety, k muzice mel vztah takovy ze si poustel v radiu dechovky a presto jsem ho mel rad a schazi mi
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Říká se, že chlap ve skutečnosti dospěje až ve chvíli, kdy přijde o otce. Je to bolestivá a zásadní událost, upřímnou soustrast. Budiž ti útěchou, že tví mužští předci stojí za tebou, můžeš se o jejich moudrost a sílu opřít a předávat ji dále.
Luďku, ještě jednou upřímnou soustrast...
S Luďkem jsem se seznámil na tomto foru, kdy mě nezištně pomohl při nákupu dvou vytoužených komponentů na eBay, což bych bez jeho pomoci sám nezvládl. Při další komunikaci s ním jsem zjistil, že nejenom rozumí hudbě a problematice hi-fi všeobecně ale že je to člověk citlivý a lidsky moudrý. O svém otci se také zmiňoval a měl obavu o jeho zdraví, kdy jsem mu i já pomohl radou, protože mám s touto problematikou vlastní smutné zkušenosti. Měl svého otce velmi rád...
Vzpomínej Luďku na svého tatínka s jeho i svou hudbou ... to Ti pomůže.
Milan
S Luďkem jsem se seznámil na tomto foru, kdy mě nezištně pomohl při nákupu dvou vytoužených komponentů na eBay, což bych bez jeho pomoci sám nezvládl. Při další komunikaci s ním jsem zjistil, že nejenom rozumí hudbě a problematice hi-fi všeobecně ale že je to člověk citlivý a lidsky moudrý. O svém otci se také zmiňoval a měl obavu o jeho zdraví, kdy jsem mu i já pomohl radou, protože mám s touto problematikou vlastní smutné zkušenosti. Měl svého otce velmi rád...
Vzpomínej Luďku na svého tatínka s jeho i svou hudbou ... to Ti pomůže.
Milan
Inu i takový je bohužel život (mám to taky za sebou) RIP
Tak jsem včera netušil, že tohle téma se pro mě stane za pár hodin velmi ožehavým - https://chrudimsky.denik.cz/nehody/po-s ... 80813.html
Kamarád, výbornej chlap, muzikant, majitel Velkého Bazaru v Chrudimi, absolvovali jsme spolu řadu koncertů a spoustu dovolených na kolách i na lyžích. Pořád tomu nemůžu uvěřit. RIP
Nechci zneužívat tohle citlivé vlákno, ale byl jsem také před léty šokován, když mi kamarád poslal odkaz na zprávu:
http://policejnidenik.cz/auto-prejelo-u ... -cyklistu/
Byl to obrovský fanda cestování hlavně cyklistyky. Zabil ho magor, který jel jako hovado. To, že neměl cykllista helmu ani osvětlení nemělo na průběh události žádný vliv.
http://policejnidenik.cz/auto-prejelo-u ... -cyklistu/
Byl to obrovský fanda cestování hlavně cyklistyky. Zabil ho magor, který jel jako hovado. To, že neměl cykllista helmu ani osvětlení nemělo na průběh události žádný vliv.