kožená sedačka = vliv na výsledný zvuk
kožená sedačka = vliv na výsledný zvuk
Jak moc kožená sedačka v poslechovém místě ovlivnuje výsledný zvuk ? Vzhledem k tomu že kůže je materiál s celkem hladkou strukturou tak mě zajímá jaký to má výsledný efekt pokud vůbec nějáký je. Viděl jsem to už u pár známých a mě samotnému by také nevadila přeci jen je to pohodlnější. Nebo přez ní stačí dát
kožešinu a je to OK ? Netvrdím že zde nějáký efekt musí být jen mě to zajímá Prosím o postřehy a zkušenosti.
kožešinu a je to OK ? Netvrdím že zde nějáký efekt musí být jen mě to zajímá Prosím o postřehy a zkušenosti.
-
boxer
Re: kožená sedačka = vliv na výsledný zvuk
Vliv to má,jako úplně všechno v místnosti.Jak velký ,musíš zkusit.
Například v Hunecke.de,když si simuluješ bedny v místnosti,tak je vidět,jak se mění graf v závislosti na materiálu např. dřevo,kůže,látka.
Na výškách a vyšších středech.
Například v Hunecke.de,když si simuluješ bedny v místnosti,tak je vidět,jak se mění graf v závislosti na materiálu např. dřevo,kůže,látka.
Na výškách a vyšších středech.
Latkova sedacka je akusticky vhodnejsia, obzvlast do poloprazdnych modernych obyvaciek
Asi to bude hodně specifické. Bude záležet na mísnosti což si také myslím a také to napsal boxer. No zkusím to akusticky změřit, všechno se dá řešit.
Případné neduhy se dořeší další akustickou úpravou která bude stejně následovat.
Takže mi jde spíš o vaše zkušenosti = praktické příklady
Případné neduhy se dořeší další akustickou úpravou která bude stejně následovat.
Takže mi jde spíš o vaše zkušenosti = praktické příklady
-
boxer
No hodně zvuk ovlivní,když se na tu koženou sedačku natáhneš.
A má taky vliv to že nejsem tlustej a mám kostnatou prdel ??
No pochopitelně, to se potom basy nemají od čeho odrážet !Mike píše:A má taky vliv to že nejsem tlustej a mám kostnatou prdel ??
O tomto vlivu jsem premyslel vicekrat. Nemuzu jednoznacne rict, ale myslim, ze spise odrazi nez pohlcuje. Kdyz jsem mival obyvakovou stenu a sametovou sedacku, zvuk byl v pohode. Po vymene nabytku, otevreni prostoru a umisteni kozene sedacky je to problem, zejmena na vyssich stredech. Zalezi asi taky na tom jak je umistena vuci bednam apod. Nevim samozrejme jak se procentuelne sedacka podili na celkovem negativnim vysledku, ale urcite castecne ano.
-
boxer
Pajuna
a umisteni kozene sedacky je to problem, zejmena na vyssich stredech
A co jsem psal 27 srp 2009 20:54 ?
Psal jsem svoji zkusenost, ...zaregistroval jsem i tvoji,...z cehoz vyplyva, ze mame asi podobnouboxer píše:Pajuna