kupa framofonu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kupa framofonu

Příspěvek od Prospero »

No, mozná jsem to trochu nesprávne formuloval. :)
Vycházím predevsím ze skuseností z poslechu. Oba, s dobrou prenoskou a správne nastavené, podle mého, dosáhnou i na Regu RP3. (A to platí i o Debutu Carbon.)
Ani Rega RP1, Thorens TD 158 a “AT” LP 120 ale urcite nejsou spatné gramofony, jen ten Elemental povazuji za "lepsí hracku". (To je ale pouze muj osobní názor.)
Jestli “AT” hraje na úrovni tech dalsích Hanpin stroju (slysel jsem napr. Omnitronc), tak nemás duvod o nem pochybovat. Zustává ale mírne pod úrovní tech mnou preferovaných.
Propastné rozdíly to ale rozhodne nejsou a proto urcite vsechny, s ohledem na svou cenu, hrají velmi uspokojive a jsou schopné vyvolat u posluchace dobré pocity. ;)

P.S.: Proc jsi vlastne Essential vyloucil?

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Re: kupa framofonu

Příspěvek od LawIAR »

"Prospero"
P.S.: Proc jsi vlastne Essential vyloucil?
Ja stale len zacinam s hi-fi a od komentujucich ludi na tomto fore sa snazim pochytiť maximum. Ked som si kupoval gramofon, nevedel som o hi-fi nic a samotne vyrobky som porovnaval len podla specifikacii - v tomto ohlade mi prislo naozaj rozumnejsie si priplatiť o 100€ viac za Debut Carbon ako za Essential.

Co sa tyka osobnej skusenosti, nikdy som Essential nepocul, takze "podlozene" subjektivne pocity nemam ziadne.

*offtopic*

Odpovědět