Letní okurková sezóna a HiFi

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
agavel
Kontaktovat uživatele:

Letní okurková sezóna a HiFi

Příspěvek od agavel »

Snad to bude letním obdobím dovolených a spoustou jiné lepší činnosti, než jen smrdět u hifi. Ale pánové, mám takový pocit, nevím jestli to tady smím napsat, prostě se mi v poslední době zdá a chtěl bych vědět, jestli jste na tom stejně, a už to musím napsat, tak zde na fóru před pár dny či týdny prostě musel CHCÍPNOUT PES! Tak se snad uvidíme až se proberete z estivace (význam si najděte sami). 8-)

Acon
Kontaktovat uživatele:

Re: Letní okurková sezóna a HiFi

Příspěvek od Acon »

agavel píše:Snad to bude letním obdobím dovolených a spoustou jiné lepší činnosti, ...
Ano, vysedávanie pred compom v období krásnych opálených ženských nôh je absolútna morbidita.
Víkendy trávim na chalupe, cez týždeň ak nepracujem, sedím na terase, niečo si s manželkou vypijeme, čo to pogrilujeme... Kto by sedel vnútri. Počkáme si na jeseň.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Acon píše:Ano, vysedávanie pred compom v období krásnych opálených ženských nôh je absolútna morbidita.
Víkendy trávim na chalupe, cez týždeň ak nepracujem, sedím na terase, niečo si s manželkou vypijeme, čo to pogrilujeme... Kto by sedel vnútri. Počkáme si na jeseň.
Ženské nohy mi při pěkném tvaru imponují i neopálené. Je fakt, že u toho komplu teď sedím hlavně v pracovní době a pak už na to taky dlabu. Zřejmě je tedy všechno v pořádku a hifi v letním období znamená především poslech v těch pár volných chvílích a ne řešení nesmrtelnosti chrousta na fórech. Takže přes léto máš na terase Acony a hrajete z nich ke grilovaní atd.?

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

:lol: Už vidím Acona,jak se svými prac.stroji osvobozuje své Divusy,s hmotností dvou napěchovaných mrazniček,ze zajetí v obýváku,aby si je užil na terase. :lol:
Kluci,jedna tech.poznámka,když už se bavíme o okurkové sezóně tady na tomto foru,pišme to do jiného vlákna a nevytahujme furt tu mrtvolu f-sport viz.název vlákna.

[EDIT by Rowing] Už jsem to hodil do nového tématu se snad odpovídajícím názvem. Dík Korýši za upozornění. Aspoň je pořádek :P
Přes řeku do stínu stromů.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

To já záměrně. Vidíš, že ti ty ses chytil. Štvalo mě, že u mnoha zajímavých věcí byl poslední příspěvek duben. A vídíš, stačí osvěžit vzpomínky na Martinovo fórum (mrtvolu) a zdejší bývalí umrlci jsou najednou aspoň nemrtví. Ostatně až budeš něco hledat na netu, tak počítám, že ještě dlouhou dobu se budou objevovat odkazy na to, co bylo na f-sportu. Svůj vzhtah k roztříštění zaběhnuté komunity jsem už psal, tak se nebudu opakovat.

boxer

Příspěvek od boxer »

Zdravím hifi okurky.

Tak dnes jsem dočetl knížku Pink Floyd-Nick Mason.
Tato knížka se stále dá sehnat v Levných Knihách za velkých 69Kč.
Mám doma asi 20 knížek v češtině o různých kapelách,ale tato patří mezi nejlépe napsané.
1.) Je výborně přeložená = myšleno tak,že se výborně čte,není to takový ten škobrtavý překlad.
2.) Mason má typický anglický sakrastický humor a neuvěřitelnou paměť (nebo skvěle vedené poznámky),dozví se tam člověk mnoho zajímavých podrobností nejen o P.F.
3.) Docela dost prostoru věnuje nahrávání,mašinám používaných při nahrávání apod.Zde jde opravdu o "školu posluchače",když se tady hádáme o pravdivosti či nepravdivosti poslechu,když fakt víme úplný hovno,cože ti muzikanti zamýšleli,co se dostalo na pásek a co a jak se nám to doma reprodukuje.
Myslím že přirovnání "Tichá pošta" je docela příznačné. :D

Vřele doporučuji.

Jo a musím se pochlubit.V podloubí ze Staromáku k Radnici je prodejna CD a zároveň bazar CD a LP.Je tam fajn chlap.A věřte či ne,koupil jsem tam (poslední kus) CD Boboše-Eosphoros.
Viděli jste posledního Anděla? Byla tam Noa a byla skvělá.

Odpovědět