mazanie, presúvanie... ako na to?
mazanie, presúvanie... ako na to?
myslím, že každá ostrá debata časom vychladne. Presun takej prestrelky nie je nápad úplne od veci. Len by som to nechal vychladnúť a keď to skončí, potom by som to vyčistil presunom tak ako to spravil Rowing. Pretože tá debata o SF vznikla a prispievatelia potrebovali reagovať. A stále by potrebovali, len keď je to rozdelené do 2 vlákien, stráca to zmysel. Neskôr, keď už hlavy vychladnú a nebude čo dodať, presunul by som to s odkazom tak sa aj stalo. Len skôr, ako by bolo treba. Navyše sme tu všetci dosť citlivý na podobné zásahy, vieme prečo.
Ale som za. Upratať niekedy treba a ten spôsob je korektný.
Ale som za. Upratať niekedy treba a ten spôsob je korektný.
Re: mazanie, presúvanie... ako na to?
eficak píše:České weby se učí moderovat diskuze.
http://www.lupa.cz/clanky/ceske-weby-se ... t-diskuse/
Bohužel,protože takové pravidlo nelze na foru vytvořit příliš demokraticky,vykašleme se na to úplně a nechme emoce vychladnout přirozeně a ve vlákně.Když to bude dotyčné bavit příliš dlouho,ostatní se na ně vyserou nebo je pošlou do háje sami.Moderátoři mají možnost člověka napomenout,ale víc bych s tím nedělal,protože bychom časem stejně sklouzli(aspoň v očích některých)k f-sportovním praktikám a to snad nechcem nikdo!!Však čas s odstupem každému ukáže kdo měl máslo na hlavě a čtenáři si pak o dotyčném udělají patřičný obrázek sami.Snad po 2-3 letech,kdy bude mít vlákno 6-7 a více stran,kdy se již málokdo koukne na stranu 3 nebo 4 je možno asi bez naásledných reakcí dotčených provést v klidu úklidovou práci aniž by to někoho trápilo a odvolával se na nějakou cenzuru.
Jen tak budou asi spokojení na tomto foru jak vyznavači absolutní svobody,tak novináři-amatéři,básníci,tak i ostatní lidsky chybující a nic neřešící fandové hifi.Jestli to vlákno bude nebo nebude mít informační hodnotu stejně nikdo objektivně nezajistí.JE TO FORUM,ne časopis bohužel.Bude to jen naše vizitka.
Přes řeku do stínu stromů.
-
boxer
Koryš
nedá mi to..............Jestli to vlákno bude nebo nebude mít informační hodnotu stejně nikdo objektivně nezajistí.JE TO FORUM,ne časopis bohužel
Já jen že mnoho časopisů,S&V nevyjímaje,nemají pražádnou informační hodnotu,nebo jen mizivou.Narozdíl od fóra,kde se sice občas více či méně "uletí",ale properou se zde skutečné "hodnoty " výrobku a neopisují jen reklamní kecy.
Vem si za příklad poslední HER. Ty články jsou si prakticky navlas podobné,jen se mění názvy.Prostě všechno je tam skoro bez chyby.
Při takovém testu by se měl testér zaměřit na především praktickou stránku věci a poukazovat na ni.Jít víc do hloubky.
nedá mi to..............Jestli to vlákno bude nebo nebude mít informační hodnotu stejně nikdo objektivně nezajistí.JE TO FORUM,ne časopis bohužel
Já jen že mnoho časopisů,S&V nevyjímaje,nemají pražádnou informační hodnotu,nebo jen mizivou.Narozdíl od fóra,kde se sice občas více či méně "uletí",ale properou se zde skutečné "hodnoty " výrobku a neopisují jen reklamní kecy.
Vem si za příklad poslední HER. Ty články jsou si prakticky navlas podobné,jen se mění názvy.Prostě všechno je tam skoro bez chyby.
Při takovém testu by se měl testér zaměřit na především praktickou stránku věci a poukazovat na ni.Jít víc do hloubky.
Boxer
Však jo,myslím že v tom nemáme rozpor.Právě proto bych se tak choulostivě nebál o informační hodnotu tady na foru,vesměs ji i tak má vyšší než kdejaký časák.Já jen aby si kluci moderátoři z toho někdy nedělali příliš hlavu jak to rozstřihnout.
Však jo,myslím že v tom nemáme rozpor.Právě proto bych se tak choulostivě nebál o informační hodnotu tady na foru,vesměs ji i tak má vyšší než kdejaký časák.Já jen aby si kluci moderátoři z toho někdy nedělali příliš hlavu jak to rozstřihnout.
Přes řeku do stínu stromů.
-
boxer
Myslím si,že názor...
"NECHAT TEN THREAD VYBOUŘIT A PRO LOGIČNOST NEZASAHOVAT.TEPRVE AŽ PO ODEZNĚNÍ VÁŠNÍ A ZKLIDNĚNÍ TO TROCHU A CITLIVĚ PŘEBRAT,ABY PŮVODNÍ MYŠLENKOVÁ NIT NEBYLA PŘETRŽENA."
...je správný
"NECHAT TEN THREAD VYBOUŘIT A PRO LOGIČNOST NEZASAHOVAT.TEPRVE AŽ PO ODEZNĚNÍ VÁŠNÍ A ZKLIDNĚNÍ TO TROCHU A CITLIVĚ PŘEBRAT,ABY PŮVODNÍ MYŠLENKOVÁ NIT NEBYLA PŘETRŽENA."
...je správný
OK budeme se snažit 
rowing
skvělé. rozumné. díky. díky
psal jsem to pipisovi, píši to i sem.....
chtít po jiných, aby psali něco podle našich představ = cenzura.
To je jasné, já se nesnažím říct co mají psát, ale kam to mají psát a to je rozdíl nelachim píše:rowing
Jediné co požaduji k obsahu je slušná forma
Predpokladám, že si chlap, rovnako ako ja, Lachim,BM.... a ako iste vieš, my chlapi si občas vypičujeme (sorry, ale na to neexistuje iný adekvátny výraz), potom si dáme pivo a všetko je zasa OK. Na rozdiel od báb búrka prehrmí a sme naďalej kamoši. Ja neviem ako Ty a ostatní, ale všetci moji kamoši sú občas kokoti a niekedy ich tak oslovujem už s pozdravom. Jednoducho to tak chodí a neriešime či sa vhodne správame na správnom mieste. Správne miesto je vlastne vždy tam, kde práve niečo riešime a popri tom si vypi.....eRowing píše: To je jasné, já se nesnažím říct co mají psát, ale kam to mají psát a to je rozdíl ne![]()
![]()
Jediné co požaduji k obsahu je slušná forma
-
boxer
všetci moji kamoši sú občas kokoti ...jen já jsem letadlo
Souhlasím s názorem nemazat, pokud se to příliš nepříčí "dobrým mravům". Mně osobně třeba překvapil jeden příspěvek v Dadaftově vlákně o akustice, cituji: Nevím, proč se to tu objevilo a kdo je za to zodpovědný, ale ..., ale nakonec jsem se rozhodl na něj ve vlákně nereagovat. To bychom mohli pokaždé zakládat nové XYZnázory....