Moderátor samoT

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Moderátor samoT

Příspěvek od dadaft »

potom ovšem vyvstává otázka, co není OT?

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Jak jsem v onom tématu psal, komentáře ohledně mé osoby směřujte sem. A tvůj koment byl na mě předpokládám, pokud si to myslel všeobecně na celé fórum, pak se omlouvám a uznávám chybu.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

podívej, já nejsem proti tobě a přeju ti, ať se staneš nejlepším moderátorem tohoto fóra (no, Rowinga asi nepřekonáš, ale on měl štěstí, že moderoval v květinovém rozpuku) - jen mám trochu strach z přehnané snahy.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Mě stačí, když tu budete diskutovat slušně a věcně, bez osobních útoků atd. Překonávat fakt nikoho nechci. :)

Mazat se budu snažit citlivě, ale dej mi trochu čas, ať se s tím zžiju. Ono když se smažou jen některé posty, pak zbytek diskuze nedává smysl.

edit samoT: Ano, budeme.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

budete???
snad budeme, ne?

jinak ode mě nějaký čas dostáváš, to je jasné.

boxer

Příspěvek od boxer »

Čas klidně ale důvěru ne. Pokud chce z toho tady udělat Napoleonovo,a to jako že jde mílovými kroky,tak ať jde do háje.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ustanovit moderátorem na hifi fóru někoho, kdo o hifi nenapsal ani slovo, je hloupost.

boxer

Příspěvek od boxer »

Já bych nekřivdil Jardo.

třeba tady.

V Havířově jsem poslouchal Ikon 2 MK2 a až na ostřejší výšky hráli velice dobře.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Boxer, Merhaut :

Kluci to už som písal a dostal som varovanie, bohuzial samoT vo svojej samolubosti vobec netusi o co ide, asi je este hodne mlady, ale je to len 3 roky co sme kvoli ludom ako je Napoleon urobili toto forum...Pipisi zobud sa prosim!!!! V pripade, ze mi mlady panko urodzeny da ban, prosim pipisa o zrusenie uctu a o VYMAZANIE všetkych mojich príspevkov.

Dakujem

MB (ucet zalozeny 17.4.2008, tj jeden den po vzniku fora)

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

No celkem bych chtel videt jak by k tem pozadavkum o smazani vsech postu pipis pristupoval. Tehdy kdyz to Napoleonek odmitnul tak byla na f-sportu par dni velka legrace. :)

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

nechte ho být: vždyť když byl ustanoven efičák tak taky měli všichni tisíc pindů... a nakonec celkem funguje tak co ... Osobně si myslím že se samoT nějak chytne.
popravdě řečeno fórum moderování potřebuje a nemusí na to být zrovna konstruktér, stačí když rozpozná hulvátství a demagogii.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Pánové, ohánite se zde věkem a počty přízpěvků ohledně hifi, ale sami se zde chováte, jako malé uplakané děti, kterým někdo sebral lízatko. A tak ste začali vřískat a kopat na všechny strany, jen ať Vám ho vrátí.

Ano Boxere, v hifi světě se pohybuji teprve krátce, ale to neznamená, že nedokáži rozlišit, zdali někdo porušuje pravidla tohoto fóra, ni?

A probudit by ste se měli VY, protože se chováte jako citlivky a urážíte se jak malí frackové. Když někoho upozorním, že se chová špatně, chce hned smazat účet. Jste směšní. Nikoho jsem ještě nezabanoval, ale pokud se budete chovat takto, brzy začnu. Jděte diskutovat o hifi a neřešte si zde své komplexy!

boxer

Příspěvek od boxer »

Není ten příspěvek plný vět ,která porušují pravidla ?

Má právo moderátor psát věty že se někdo chová

, jako malé uplakané děti, kterým někdo sebral lízatko

urážíte se jak malí frackové.

Jste směšní.

Žádám admina o zabanování moderátora.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Boxere, napsal jsem holá fakta. A tvá reaxe mi dává za pravdu.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak fain.

Tak banuj co hrdlo ráčí,ale každého,kdo se byť milimetr vychýlí od daného tématu. Jsem zvědav,jak to poznáš a rozeznáš. Na to musí být člověk odborným rozhledem a ne jen mačkat ovoce.

Odpovědět