My mu nerozumíme, ale mu věříme
Re: My mu nerozumíme, ale mu věříme
Navštívte psychiatra.. Jediný relevantný technický parameter je ten odpor, Resistance 0.00087 Ω/m.
a aj ten udaj je nejaky podivny ... AWG8 ~ 3.2639mm priemer ~ 0.0018956 Ohm/m pre strieborny vodic
Možno si splietli feet a meter.. Pri reprokábloch to majú R/feet ...Alebo je "kryogénne ošetrený" a meraný blízko absolútnej nuly..Však to je jedno.
Všechny parametry jsou k ničemu, jen když "JE TO SLYŠET".
A o tom to je.
I když je to blbost.
A o tom to je.
I když je to blbost.
Pri všetkej úcte, naozaj ťa nenapadlo, že tá zmena nastala posunutím repro, a nie káblov? Toto sa mi už nezdá,THXKO píše: ↑05 úno 2019 09:03A stým pohnutim kábla je tiež u mňa problém. Ú reprokablov po pohnutí to minimálne dve hodiny musím nechať hrať aby to bolo také ako predtým. Toto mám vyskúšané keďže som mal pod F3A nasrobovane kolieska a reprosustavy posúval pred posluchom. Vždy som nevedel prečo to začalo hrať po asi dvoch hodinách. Teraz repro neposuvam keďže som ho dal na ceraballi a je kľud z posunutím káblov.
Ale ja repro nepočúvam pri stene 
To vysunutie bolo 130 cm s celou dvojicou káblov! Prišiel som na to jednoducho, keď som ich pár krát nechal vysunuté a na druhý deň počúval hrali bez zmeny na zvuk. No keď boli deti
doma musel som repro zasuvať k stene, po opetovnom posune vpred to hralo inak. Až po asi dvojhodinovom posluchu hrali tak ako keď sa neposuvali. Je to ťažké si predstaviť?
To posunutie káblu dva cm ako tu niekto písal je blbosť a nie môj prípad! To bol niekoho výkrik do tmy.
To vysunutie bolo 130 cm s celou dvojicou káblov! Prišiel som na to jednoducho, keď som ich pár krát nechal vysunuté a na druhý deň počúval hrali bez zmeny na zvuk. No keď boli deti
To posunutie káblu dva cm ako tu niekto písal je blbosť a nie môj prípad! To bol niekoho výkrik do tmy.
Naozaj nerozumiem, čo píšeš, je tu niekto, kto mu rozumie, čo tým chcel povedať?
mumu Ty si Maďar lebo čo?
Zapnutý aparát hral. Tým sa vylučilo rozohrávanie. Bedne sa posunu (hýbe sa XLO reprokáblami+ reprosustavy sa vysunuli dopredu kde THXKO má zistenu ideálnu polohu posluchu ) a počuvalo sa. Po cca 2-3h sa zkonštatovalo že to hra lepšie.Pohlo sa reprokáblami znova naspať(ku stene zasunuli reprosustavy ktoré mali našrobované kolečká na spodu ) a znova sa potom posunuli na povodné ideálne miesto posluchu. Počuvalo sa a zistilo sa že to hrá horšie.
To isté zistil THXKO aj sám ako píše.
Co je na tom nepochopitelného?
To isté zistil THXKO aj sám ako píše.
THXKO - nie som Maďar, ani Ti to nejako nemám za zlé, nech sa Ti darí . Pekne vidno, že to s jimmi máte zmáknuté - ale teraz prepáč, musím si ísť pokecať s psychiatrom, realita a IQ pár ľudí na Slovensku ma trochu zaskočila...
Ked chceš niečo zistiť( a nastane problém a je zaujem ho vyriešiť) je asi vhodné skušať a hladať aj uvažovať prečo to tak je. 
Naposledy upravil(a) jimmi dne 05 úno 2019 20:05, celkem upraveno 3 x.
Áno mumu nemyslel som to zle že si Maďar ale že si nerozumel čo vysvetľujem. Áno Jimmi bol prítomný vtedy.
Podobne nech sa darí aj Tebe, a hlavne veľa dobrej hudby
Podobne nech sa darí aj Tebe, a hlavne veľa dobrej hudby
Tak tohle už je záležitost výhradně pro Chocholouška.
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Po dvou hodinách se někomu uklidní mysl a vnímá lépe, to je vše.
Kdysi jsem psal, že všichni kabelověrci by se měli podívat do svých reprosoustav, jaké to drátky tam mají.
Kdysi jsem psal, že všichni kabelověrci by se měli podívat do svých reprosoustav, jaké to drátky tam mají.