Zdar chlapi,
zajímalo by mne, jaký program používáte při přehrávání filmu v PC. Třeba celou dobu používám něco, co kvalitově nedosahuje vašich výsledků, proto by mne zajímalo, přes co si pouštíte filmy (jak DVD tak *.avi). Pravda, moji sestavu nehostí DVD přehrávač, proto je počítač pro mne takovým mezikrokem. Osobně používám VLC, které kvalitově se mi i zamlouvá, ale nikde jsem nenašel možnost, jestli je možnost využívat ASIO, nebo je to jen moje zbožné přání.
Jaký program používáte, aby jste co v nejlepší kvalitě dostali z PC obraz i zvuk.
Dík
Na čem si pouštíte filmy
Re: Na čem si pouštíte filmy
Na DVD (i ripovaná) používám Power DVD.
Na vše ostatní Media Player Classic a pokud to něco nemůže přehrát tak KMPlayer, ten snad přehraje úplně všecko...
Zvuk je většinou na úrovni mp3, tam bych ASIO neřešil, s tím vyjímečným (L)PCM na DVD by si ten Power DVD měl poradit dost odborně...
Na vše ostatní Media Player Classic a pokud to něco nemůže přehrát tak KMPlayer, ten snad přehraje úplně všecko...
Zvuk je většinou na úrovni mp3, tam bych ASIO neřešil, s tím vyjímečným (L)PCM na DVD by si ten Power DVD měl poradit dost odborně...