Při pátrání po phono Accuphase AD-20, jsem narazil na uvedený web. V angličtině, prodej za nejnižší ceny v Japonsku, vyhledávání nejnižší ceny u cca 4 největších internetových prodejců v Japonsku, platbu lze převést v EUR do banky ve Frankfurtu.
http://www.pricejapan.com/front/e_resul ... &in_maker=
Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na tomto webu? Mohou spřátelení "lingvisté" přetlumočit závěry některého D, UK fóra na toto téma?
Nákup na PriceJapan.com
Re: Nákup na PriceJapan.com
Zdar,
myslím, že jsem na to narazil, když jsem zjištoval poslední vývoj v přístrojích MiniDisc, kde je aktuálně nejdál Onkyo. Funguje to. Když něco od nich chceš, tak je to dobrý způsob. Je prý třeba dávat pozor i na adaptéry, anžto tam je jiné napětí. Údajně jsou některé přístroje citlivé i na ten rozdíl, co je od USA 110V natož od nás. Osobní zkušenost nemám.
Zatím
myslím, že jsem na to narazil, když jsem zjištoval poslední vývoj v přístrojích MiniDisc, kde je aktuálně nejdál Onkyo. Funguje to. Když něco od nich chceš, tak je to dobrý způsob. Je prý třeba dávat pozor i na adaptéry, anžto tam je jiné napětí. Údajně jsou některé přístroje citlivé i na ten rozdíl, co je od USA 110V natož od nás. Osobní zkušenost nemám.
Zatím