Návštěva Košic
Návštěva Košic
Příští týden od 18. - 21.8. budu pobývat ve městě mých vysokoškolských let. Není zde na fóru člověk znalý tohoto města? Potřeboval bych poradit nějaky slušný obchod s PC komponenty. Díkec. 

Re: Návštěva Košic
Nazdar, ak budes v Kosiciach zhanat nejake pc komponenty, tak urcite zajdi sem :
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?in ... ntakty.htm
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?in ... ntakty.htm
Igi
Dík moc. Já budu mít asi jeden den sám pro sebe, tak prošmejdím pár obchodů. Díky za tip, tenhle i v pohodě najdu. Centrum Košic celkem znám. Teda jsem pred 13 roky znal.
Dík moc. Já budu mít asi jeden den sám pro sebe, tak prošmejdím pár obchodů. Díky za tip, tenhle i v pohodě najdu. Centrum Košic celkem znám. Teda jsem pred 13 roky znal.

Tak jsme se včera večer vrátili z Košic. Bylo tam sice strašlivé vedro, ale bylo tam fajn. Město se za 13 let co jsem tam nebyl, změnilo k lepšímu. A objevil jsem tam toto:

To jsem si nemohl nevyfotit.

To jsem si nemohl nevyfotit.

Jo jo, naštestí to bylo bez švábů.Rowing píše:A pochutnal sis

Kluci, ta pasáž má pěkně udělanej strop! To je ouplný študio!
Jen tomu chybí dajaké debničky...

Jsem rád že jsi příjemně prožil dovolenou a objevil jsi i vlastní krám s cukrovinkama
Musíš se u mě někdy stavit mám tady akustickej ekvalizéér a hraje to jak z praku.

No jak mi to vyjde, tak bych u tebe zase zaopruzoval. Se neboj.Mike píše:Jsem rád že jsi příjemně prožil dovolenou a objevil jsi i vlastní krám s cukrovinkamaMusíš se u mě někdy stavit mám tady akustickej ekvalizéér a hraje to jak z praku.

Svensound, Korys
No nehrálo tam nic.

Já se přiznám, já bych byl vypleštěný z té tmavovlásky...Oggy píše: No nehrálo tam nic.A ja si toho stropu ani nevšiml. Já byl vypleštěný s toho stánku.
aleska
Jen jestli to není jedna z oggyho dcer..... co oggyčku mám pravdu či ne?
snad mě za to neurveš py*el. Těším se až přijedeš už mám definitivně doděláno....
Jen jestli to není jedna z oggyho dcer..... co oggyčku mám pravdu či ne?

Mike, Aleska
Moje manželka s dcerou stály za mnou, tak jsem pozornost těm dvěma svořením před stánkem nemohl věnovat.
A musím dodat, že v Košicích jsou krásných holek mraky a mraky. To se nezměnilo, takže jsem si své lehké úchylky na dívčí nožky užil dosytosti. 
Moje manželka s dcerou stály za mnou, tak jsem pozornost těm dvěma svořením před stánkem nemohl věnovat.