Zdravím,
píšu ohledně Vašeho názoru na můj neprofesionální a čistě amatérský rap. Rozhodně bych si vážil zpětné vazby. Předem díky.
https://www.youtube.com/channel/UCTyBTh ... eT9Zs2MlIQ
Názor na amatérský rap
Re: Názor na amatérský rap
Nemyslim to zle, neni to vylozene uplne trapny a nebudu ani hodnotit kvalitu nahravky. Ale jinak je to dost blby v podstate ve vsech ohledech - texty, flow, tvuj takovej detskej hlas a takova nervozni vypjata intonace, zadny hooky, atd.
Myslím to zle! 
Oproti poměrně rozšířenému mínění, že se u rapu (on existuje pouze ten amatérský!) jedná o jakýsi druh umění, jsem přesvědčen o tom, že se jedná jen o diagnózu.
S uměním to nemá nic společného! (Vykecat se umí každý.)
Jestli to jde léčit? Nevím.
Ale určitě se dají zmírnit nežádoucí účinky a pozdější následky!
Je ale nutné to včas podchytit!!!
Takže návštěvou u lékaře (a později třeba i lidové školy umění) se rozhodne nedá nic pokazit!
Oproti poměrně rozšířenému mínění, že se u rapu (on existuje pouze ten amatérský!) jedná o jakýsi druh umění, jsem přesvědčen o tom, že se jedná jen o diagnózu.
S uměním to nemá nic společného! (Vykecat se umí každý.)
Jestli to jde léčit? Nevím.
Ale určitě se dají zmírnit nežádoucí účinky a pozdější následky!
Je ale nutné to včas podchytit!!!
Takže návštěvou u lékaře (a později třeba i lidové školy umění) se rozhodne nedá nic pokazit!
Rap rozhodne umeni je a toto vlakno je dukazem, ze to neumi delat kazdy. A ani se to nemusi libit kazdemu. Ja taky nemusim urcite hudebni zanry, ale nepovazovat je za umeni je proste hloupe.
No když myslíš....

A už si viděl tu "performerku" co močila do konzervy od špaget s kečupem nebo co to bylo? I to je umění 
Diváci jí uplně hltali očima! Dá se dohledat na Youtube, pokud to nesmazali.
Nebo výstup nějakého pana Kohouta.
Diváci jí uplně hltali očima! Dá se dohledat na Youtube, pokud to nesmazali.
Nebo výstup nějakého pana Kohouta.
To něco jako Knížákovo sochy néé?