Denon Z1
http://cgi.ebay.co.uk/DENON-DCT-Z1-CAR- ... .m63.l1177
Pry jich bylo vyrobeno jen 1000ks. Podle fotek nema odnimatelny panel. Asi bych se bal to nechat v aute bez dohledu...eficak píše:Škoda rozdávat krásné stroje čórkařům. Ti ho prodají za 300 do bazaru.
Doma si to nech. V ložnici s Xavian Mia na uspání.
Práce řidiče dodávky spočívala v 12-ti hodinových směnách 6 dní v týdnu.daliborr píše:V autě mi stačí obyčejný přehravač a pochybuji že někdo slyší rozdíl mezi značkou a značkou.
Když jsem před lety vyhodil firemní osazení Škoda Octavia a nahradil ho sestavou Pioneer DEH-77, DSL zesilovačem a sestavou Dynaudio v pleném aktivním režimu v kombinaci se SW DSL a navíc vše vytlumil, tak rozdíl byl trošičku , ale opravdu jen nepatrně slyšet.daliborr píše:V autě mi stačí obyčejný přehravač a pochybuji že někdo slyší rozdíl mezi značkou a značkou.
Tak to udelali soudruzi z NDR nekde chybuZdeny píše: Když jsem před lety vyhodil firemní osazení Škoda Octavia a nahradil ho sestavou Pioneer DEH-77, DSL zesilovačem a sestavou Dynaudio v pleném aktivním režimu v kombinaci se SW DSL a navíc vše vytlumil, tak rozdíl byl trošičku , ale opravdu jen nepatrně slyšet.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti