Nějaký dobrý film na dlouhé zimní večery

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Odar

Re: Nějaký dobrý film na dlouhé zimní večery

Příspěvek od Odar »

V tom pripade slobodne ignoruj toto vlakno *sunglases* Hadzat vsetko do jedneho vreca je nezmysel. Aj akcny film moze byt dobry.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Nebál bych se říct, že i některé akčňáky jsou kulturní poklady. A to myslím úplně vážně. To, že se většinou akce točí pro mladé publikum je sice fakt, ale nebývá to tak vždy. Každý žánr má své klasické drahokamy. A upřímně, na co stavět domácí kino než na koncerty a akci? To si to právě člověk nejvíc užije...

Odar

Příspěvek od Odar »

Z hlavy - Matrix, Total Recall, Cliffhanger, Die Hard, Terminator, Kill Bill, Alens, Predator, Taken, Scarface . . . vsetko filmy pre pubertalnych vymetov, ktore v historii kinematografie neznamenaju vobec nic a keby neboli natocene, nikomu by nechybali :lol:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Obrázek
Dnes mne naprosto uzemnil District 9.
V roce 2010 jsem ho viděl a pobavil mne jako neotřelý akční film. Dnes na BD jsem se na to díval i jako poselství ve jménu lidskosti, fandil mimozemšťanům a přemýšlel zda si "my" jako zkažená civilizace zasloužíme dál přežívat...

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Nevím zda to tu už někdo nedal,ale po dlouhé době kvalitní český seriál:

Obrázek

https://www.csfd.cz/film/415669-pustina/komentare/

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Odar píše:
29 pro 2018 21:39
Z hlavy - Matrix, Total Recall, Cliffhanger, Die Hard, Terminator, Kill Bill, Alens, Predator, Taken, Scarface . . . vsetko filmy pre pubertalnych vymetov, ktore v historii kinematografie neznamenaju vobec nic a keby neboli natocene, nikomu by nechybali :lol:
Stary Total Recall je dobry sci-fi (na rozdil od remaku), Kill Bill ma taky neco do sebe (a je to asi jediny film od QT o kterem bych to rekl a na ktery se bez odporu podivam znova)

Odar

Příspěvek od Odar »

Tak snad sa nebudeme zaoberat prerabkami, ked si mozeme pozriet vyzrety original, nie? ;-) Ja som asi remake Total Recal ani nevidel. Pride mi to take, ze niekomu prisiel vypis z uctu a povedal si, ze by mohol este cosi zarobit :lol:

Mimochodom Daredevil S03 - podla mna lepsi, ako S02. Serial ale zrusili, udajne sa podpisuje peticia, tak uvidime, co z toho bude. Niekedy je menej viac, takze mi je v principe jedno, ci Daredevil skonci S03, alebo to budu zivit dalej. Len aby to potom neskoncilo, ako posledna seria House of Cards. Na to sa nedalo divat *headbang*

Lance
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lance »

Nedávno jsem viděl film Výměna (2007) s Angelinou Jolie, režie Clint Eastwood.
Zajímavý film, místy psycho.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Včera na Prima Cool jsem náhodou narazil na tohle https://www.csfd.cz/film/306812-superzralok/prehled/ a dokoukal jsem to, protože jsem celou dobu nevěřícně zíral, že se takovej filmovej zvratek může dostat do televize. Přemýšlel jsem koho to má oslovit a když jsem vyloučil děti od 15 výše (pro mladší to není vhodné), jelikož mají na tohle dost rozumu, tak mi zbyla už jen skupina diváků s mentálním postižením. Nic strašnějšího jsem neviděl. *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Jen škoda,ze tento brilantní psychologický snímek neproměnil ani jednu letošní nominaci na Oskara.......a že našlápnuto měl.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Superžralok??? Psycho??? brilantní???

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Bezpochyby to Bazi 36 myslel vysoce ironicky. Postižení tu sice jsme, ale trochu v jiném směru :D

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Tyhle parodie si lidi točej jen tak pro radost. Nemá to žádné ambice. Viděl jsem nedávno Sharkonado a je to teda úlet na ntou. Chce to ubalit ruličku menší než malou a v klidu se povznést...
https://www.csfd.cz/film/343017-zralokonado/komentare/

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

No, my jsme tuhle narazili na tuhle ptákovinu a už bych to fakt podruhý vidět nechtěl :-D
https://www.csfd.cz/film/53979-meg-mons ... n/prehled/

Jinak je opravdu srandovní co ze žraloka všichni dělají za monstrum, když padající kokosový ořech je mnohem větší bestie a má na svědomí řádově víc mrtvých :-D

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

NIN píše:
02 bře 2019 09:32
Včera na Prima Cool jsem náhodou narazil na tohle https://www.csfd.cz/film/306812-superzralok/prehled/ a dokoukal jsem to, protože jsem celou dobu nevěřícně zíral, že se takovej filmovej zvratek může dostat do televize. Přemýšlel jsem koho to má oslovit a když jsem vyloučil děti od 15 výše (pro mladší to není vhodné), jelikož mají na tohle dost rozumu, tak mi zbyla už jen skupina diváků s mentálním postižením. Nic strašnějšího jsem neviděl. *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*
No já včera viděl toto:

https://www.csfd.cz/film/617612-kamenak/galerie/?type=1

ale,nevydržel jsem do konce.Humor pro velmi jednoduché lidi.Ale věřím, že si to své příznivce najde.

Odpovědět