Nejlepší cd přehrávač
Nejlepší cd přehrávač
Zdravím všechny, chci si koupit cd přehrávač a moc tomu nerozumím, tak se chci zeptat, který si pořídit, aby to nebyl úplně průšvih, nějaký tip? Můj rozpočet je tak 3-4 tisíce. Vím jen, že Philips a Grundig mají kvalitní převodníky. Děkuji za všechny užitečný rady.
Re: Nejlepší cd přehrávač
Ahoj,
prosimtě , je to max dva týdny co tu bylo úplně stejné téma s takovým nějakým rozpočtem. Dokonce se to i podobné jmenovalo. Zkus kouknout
prosimtě , je to max dva týdny co tu bylo úplně stejné téma s takovým nějakým rozpočtem. Dokonce se to i podobné jmenovalo. Zkus kouknout
Ha, zde každá rada těžká jest, mám Technics ročník 1991 a ten
mi jednou dají do sargu, na novej aparát prostě chechtakov
nět...poohlídni se po bazarovém Akai, Yamaha něco vybereš,
no a Sony byl spoluautorem systému CD že jo. Na konkretní
model se neptej, znám hodně ne zas všechno, asi tak.
mi jednou dají do sargu, na novej aparát prostě chechtakov
nět...poohlídni se po bazarovém Akai, Yamaha něco vybereš,
no a Sony byl spoluautorem systému CD že jo. Na konkretní
model se neptej, znám hodně ne zas všechno, asi tak.
Já bych za to dával ban. Je to ten samej uživatel a ten samej dotaz. Takže trolling.
od Ali71 » 24 úno 2023 10:51
Zdravím všechny, sháním CD přehrávač, spíše vinted, mám sestavu Grundig, receiver R 1000 a k němu potřebuji cd přehrávač. Máte někdo nějaký tip? Popřípadě neměli byste na prodej nějaký lepší. Cenově kolem 3000 Kč. Děkuji za odpovědi.
od Ali71 » 24 úno 2023 10:51
Zdravím všechny, sháním CD přehrávač, spíše vinted, mám sestavu Grundig, receiver R 1000 a k němu potřebuji cd přehrávač. Máte někdo nějaký tip? Popřípadě neměli byste na prodej nějaký lepší. Cenově kolem 3000 Kč. Děkuji za odpovědi.
nepřeháníš trochu? kterej článek "pravidel" to vysloveně zakazuje?
trollingem bych to nenazval, asi ne
trollingem bych to nenazval, asi ne
Spíš je někdo trochu nešika a na fóru se pohybuje jak hrom v polici, to není zlý úmysl.
Abych se přiznal, taky už většinou nevím, co jsem se kde zeptal. Proto si to už píšu. Srovnával jsem CD Kenwood s dnešním základním Denonem a vyšel mi Denon jako "barevnější a hutnější" zvuk. Tenkrát byla nějaká moderní vymyšlenost s 1 bitovými převodníky, no nepochopil jsem to, proč by to mělo být "super".
Z popelnicových bazmeků vyhoví...Pioneer