Omezení inzerce - HLASOVÁNÍ

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.

Souhlasíte s níže uvedenou změnou pravidel?

Ano
16
30%
Ne
34
64%
Mám jinou představu
3
6%

Celkem hlasů: 53

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Omezení inzerce - HLASOVÁNÍ

Příspěvek od samoT »

Začal jsem trochu sledovat inzerci a objevilo se zde pár lidí, kteří mají příspěvky pouze v inzerci. Dokonce si zde i jeden polák dělal reklamu na svůj obchod. Naším názorem je, že by bylo dobré toto přijatelným způsobem upravit. Nakonec ale záleží na Vašich přáních a výsledcích hlasování. Hlasovat necháme alespoň týden, aby se mohlo zůčastnit co nejvíce členů.

- Navrhujeme, aby člen, který zde chce podávat inzeráty, občas přispěl příspěvkem v diskuzi. Pokud zde bude pouze podávat inzeráty, byli by zrušeny.

- Hifi studia samozřejmě mohou nadále inzerovat zdarma, ale neuškodilo by, kdyby zde občas oznámili ve svých vláknech, co nového je ve studiu, jaké akce probíhají apod. Pěkným přikladem je např. Ketos, který pravidelně přináší zajímavé informace a novinky ve studiu, namátkou ale přispívají také firmy Svensound, aj. Za to jim patří můj dík, je škoda, že tuto možnost využívá malé množství hifi studií.

V anketě můžete rozhodnout, zdali s těmito změnami v pravidlech souhlasíte, či nikoliv. Pokud máte jinou představu o tom, jak toto omezit, napište ji sem.

Díky.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Re: Omezení inzerce - HLASOVÁNÍ

Příspěvek od Jirka83 »

To zase hrozí příspěvky o ničem.. Ideální oddělit inzerci od ostatních příspěvků (ve výpisu nových postů).

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Opravdu je tohle ten nejvetsi problem?

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Takže lidí,kteří se např. neumí,stydí nemají důvod vyjadřovat,jen prostě rádi něco přečtou o svém oblíbeném koníčku,rádi si od někoho něco koupi,někdy něco prodají,tak tady nemají co dělat? Proč ?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Patrik má pravdu

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Souhlasím s Pipise. Navíc když bude věc prodávat někdo koho známe z příspěvků a bude patřit do našeho společenstva, je míň pravděpodobný, že bude prodávat nějaký pokažený šunt... Prostě "prověřený" prodejce. Je spousty jiných serverů zaměřených na prodej.

AlienCZ
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od AlienCZ »

Nech brouka žít.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Osobně mi inzerce vůbec nepřekáží (taky ji moc nečtu). Ale dokážu pochopit, že ji chcete regulovat - v tom případě bych ale aspoň ten počet příspěvků nutných pro zadání inzerce nastavil dost vysoko, aby se nikomu nevyplatilo přispívat jen kvůli inzerátu (např. 100 příspěvků). JInak vám sem někdo nakydá třeba deset pitomostí, aby mohl zadat inzerát. A dá se to spojit s nějakým dalším omezením (mít vlákno v "kdo je kdo" nebo být registrován aspoň xy měsíců nebo omezit viditelnost inzerce jen na registrované atd.).

Zatím jsem nehlasoval. Omezení inzerce pro mne není naléhavé, a navíc nevím, jak přesně chcete inzerci omezit (Po 10 příspěvcích? Po 500 příspěvcích?)

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

humpf píše:Osobně mi inzerce vůbec nepřekáží (taky ji moc nečtu). Ale dokážu pochopit, že ji chcete regulovat - v tom případě bych ale aspoň ten počet příspěvků nutných pro zadání inzerce nastavil dost vysoko, aby se nikomu nevyplatilo přispívat jen kvůli inzerátu (např. 100 příspěvků). JInak vám sem někdo nakydá třeba deset pitomostí, aby mohl zadat inzerát. A dá se to spojit s nějakým dalším omezením (mít vlákno v "kdo je kdo" nebo být registrován aspoň xy měsíců nebo omezit viditelnost inzerce jen na registrované atd.).
Moc nepíšu, tak si pro případné podání inzerce začnu doma dělat ////////, kolikrát že jsem to přispěl, abych se dostal do potřebného limitu.... Obrázek
Dá se vůbec nastavit určité počítadlo příspěvků? Kolik jich bude muset být za den, týden, turecký půlměsíc, celý měsíc, za 1/4,1/2,3/4, nebo celý rok? Bude se o potřebný počet hlasovat?

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

a) Počet příspěvků má každý u svého jména.

b) Příspíváš podstatně víc než já (a přesto si děláš starosti).

c) řekl jsem, že mi celá věc nepřipadá naléhavá.

d) Dovolil jsem si jen navrhnout, aby se buď neomezovalo vůbec, nebo pořádně - mj. právě abychom předešli tomu, o čem mluvíš (což jsem snad vysvětlil). Buď volná inzerce, nebo jen inzerce pro zavedené členy fóra, u kterých už počet příspěvků nehraje roli.

Myslím, že se vlastně spíš shodujeme.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Berte to trochu s nadhledem. Pokud se podívám na něčí příspěvky a uvidím, že má jeden kdesi ve volné diskuzi, který o ničem nevypovídá a pak jich má dalších 20 v prodejním vlákně, tak to bude nejspíš nějaký prodejce, který si zde zadarmo podává inzerci.

Mít alespoň vlákno v KDO JE KDO mi přijde jako dobrý nápad. Představit sebe a svou aparaturu snad dokáže každý. A člověk, který by chtěl něco koupit, získá alespoň nějakou představu o prodávajícím.

To co je nahoře napsáno, je pouze návrh, který lze pozměnit.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Jen registrovaní bez omezení počtu příspěvků.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Hlasoval jsem sice pro omezení inzerce, ale když ji omezit, pak jak jsem již jednou psal, do horní lišty samostatné tlačítko "Bazar", ať se v běžných vláknech Prodej/Koupě neobjevuje. Každý z nás někdy něco potřebuje a každému z nás něco občas přebývá.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Aleska píše:Hlasoval jsem sice pro omezení inzerce, ale když ji omezit, pak jak jsem již jednou psal, do horní lišty samostatné tlačítko "Bazar", ať se v běžných vláknech Prodej/Koupě neobjevuje. Každý z nás někdy něco potřebuje a každému z nás něco občas přebývá.
Toto není schopen Pipis provést, už jsem to jednou psal. Pokud někoho takového znáš a udělát to z dobré vůle, tak sem s tím.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

samoT píše:
Aleska píše:Hlasoval jsem sice pro omezení inzerce, ale když ji omezit, pak jak jsem již jednou psal, do horní lišty samostatné tlačítko "Bazar", ať se v běžných vláknech Prodej/Koupě neobjevuje. Každý z nás někdy něco potřebuje a každému z nás něco občas přebývá.
Toto není schopen Pipis provést, už jsem to jednou psal. Pokud někoho takového znáš a udělát to z dobré vůle, tak sem s tím.
Chápu, že to není technicky proveditelné. Ale, nebylo by možné nahoře přidat odkaz "Zobrazit nové příspěvky mimo inzerce" a použít nějaký filtrování? To by mohlo jít, ne?

Zamčeno