Opožděné dodávky CD

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Opožděné dodávky CD

Příspěvek od Sany »

Občas si objednávám CD i mimo EU a v posledním roce se jejich lhůta dodání drasticky prodloužila, v poledním půl roce je to ještě horší dodání se pohybuje kolem dvou měsíců ve vyjímkách dokonce tři měsíce, přitom odesilatel potvrdí třeba odeslání hned druhý den!Přitom s touto firmou spolupracuji již zhruba tři roky a do letoška šlapalo vše OK, kolikrát se člověk až nestačil divit CD třeba přišla už třetí den.Začínám podezřívat EU z toho že zakázky mimo její zonu záměrně zdržuje aby poškodila dodavatele a zákazníci si objednávali pouze v zemích EU, což se jí zjevně daří z okruhu mých známých tento obchod ukončilo již 80% lidí kteří si takto objednávali!Ono totiž objednáte li si novinku za výhodnou cenu a ona k vám cestuje dva i tři měsíce, tak již zboží zdaleka novinkou není a cena kterou jste za ni zaplatili už taky není taková výhra, jelikož cena již klesla i u nás.Ačkoliv tato teorie zní bláznivě nic jiného mě nenapadá vše se navíc shoduje s příchodem další krize.Máte li podobné zkušenosti napište případně poraďte jak se dá proti tomu bránit! *headbang*

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: Opožděné dodávky CD

Příspěvek od tujatuja »

Zapomněl jsi uvést jméno dotyčné firmy.

Před 2 a 1/2 měsíci jsem si objednal 16 CD u wowhd.co.uk. Po 3 týdnech došlo 8 CD, zbytku jsem se do dnešního dne nedočkal.

Domnívám se, že zásilky s odhadnutelným obsahem jsou rozkrádány během přepravy.

Co proti tomu dělat? Nevím. WOWHD mi vystavila dobropis na neobdržená CD, takže jsem si objednal nová a modlím se, aby zásilka neprocházela rukama nějakého poštovního či celního zloděje.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Já jsem si objednal 1.11 v Hong Kongu neodymiove magnety a 12.11 byli doma.Cena 20ti magnetů 2,-kč doprava 99,.kč :lol:

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

tujatuja: Je to tak, objednáváme u stejné firmy - wow zatím vše poslali pokud to nedošlo a máš zaplacenou pojistku CD pošlou znovu buď v klidu, jak jsem psal nakupuju od nich už asi 3 roky vše OK občas taky něco nedošlo ale poslali to znovu, jen ty dodací lhůty jsou poslední dobou katastrofa!

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Co jsem tam objednával před měsícem,tak mi taky došlo až po třech týdnech od data avizovaného odeslání.Nebylo to v obvyklé malé bílé obálce (s razítkem českého celního úřadu),ale v tvrdém
kartonu formátu A5 odněkud z Holandska.
Teď čekám na další taky už třetí týden....

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

Tak zhruba po dvou měsících dorazilo skoro vše, konkrétně chybí už jen jedno CD. *2thumbsup*

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

A urgoval jsi to nějak ?

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

Jo po čtyřech týdnech od data odeslání jsem napsal co ještě nedorazilo, ale samozřejmě že za dva dny potom už to došlo, no uvidíme co s tím posledním kusem.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Tak mi dnes došlo SACD z WOW,které mi údajně poslali 1.11.,dvakrát jsem to urgoval,pokaždé odpovědi typu- nemáte to u sousedů?,neleží to na poště?,máte zabezpečenou poštovní schránku?
Na obálce byly přelepeny všechny čarové kódy novými (česká pošta) a nálepka s textem -rozesílá Mediaservis , s.r.o. Brno

wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizard »

Na obchod http://www.wowhd.co.uk/ si dajte pozor, jedna sa o podvodnikov!! Tu je dokaz v podobe nespokojnosti zakaznikov: https://www.facebook.com/wowhdboycott/?fref=ts

Odpovědět