Ostravská komora postižených HiFi
Re: Ostravská komora postižených HiFi
2. července je první pátek v měsíci. Má být teploučko, proto bychom mohli sedět na zahradě. Co na to říkáte ?
Je dobré vědet že jsi o.k. a v pátek se uvidíme.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Foxi,
přesně jak píše Divine, je fajn vědět, že jsi v pořádku.
2.7.2010 sraz v hospodě Na Společenstvu. Jen taková malá anketa, chlapi neuděláme to dřív než v 19 hodin? Bude krásně a dobře by se sedělo venku.
přesně jak píše Divine, je fajn vědět, že jsi v pořádku.
2.7.2010 sraz v hospodě Na Společenstvu. Jen taková malá anketa, chlapi neuděláme to dřív než v 19 hodin? Bude krásně a dobře by se sedělo venku.
Já se přizpůsobím. Hlavně aby to proběhlo. 
2.7. bych snad mohl konečně poprvé též přijít posedět.
Vracím se do Ostravy v poledne.
Stihnu to v šest.
Tak v šest.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak nás ML nahnal do hospody už v šest, ne jako obvykle v sedm, aspoň jsme toho více zvládli, 8-9 radíků a zábava byla skvělá. Doufám, že nebyla nějaká ostuda, nějak si nepamatuju ten závěr. Poprvé nás navštívil i AM. Díky Aleši. Ale kde byl Pasul, ML, Oggy, kteří říkali, že přijdou?
Hifi Studio Panský dvůr
No když mi konečně vyhovoval termín, tak mne zase dostala menší zdravotní komplikace. V zaměstnání se pohybuji v klimatizovaném prostředí (19-22 stupňu podle místnosti). Asi mi trošku nesvědčilo častější pendlování mezi venkem a vnitřkem. Prostě přijel jsem dom a rovnou do postele.
Snad se mi jednou konečně tuto hifi seanci povede navštívit. 
Jsem taky nemocen. Ale to není omluva. Vzhledem k tomu, že jsem abstinent, jsem i tak mohl dorazit. Ale nějak se mě nechtělo po té SMS co posílal Viktor. Takže za to může on. Veškeré připomínky prosím k němu. Díky. 
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal v sms (nemám mobil na všechny), bohužel jsem nemohl jinak. Mrzí mne to a příště si to rozhodně nenechám ujít.
Sorry a děkuji za pochopení.
Sorry a děkuji za pochopení.
kdy bude další sraz audio postižených ??????????
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
forfans píše:kdy bude další sraz audio postižených ??????????
Ahoj Forfans,
srazy se konají pravidelně každý první pátek v měsíci od 19:00 hodin ve známé hospůdce "Na Společenstvu". Pokud by sraz byl v jiný termín nebo čas, tak by se o tom psalo tady. Vítáni jsou všichni fandové z fóra i mimo něj, příjďte.
P.S.
Napadlo mne, že možná někteří nebudou vědět ke komu si sednout. Kluci, navrhněte poznavací znamení
Co třeba rezonátor Acoustic Revive připnutý na kapse saka ?Napadlo mne, že možná někteří nebudou vědět ke komu si sednout. Kluci, navrhněte poznavací znamení