To jen tak jeden topic pro diskuzi po jidle
Patecni odpoledne
Patecni odpoledne
Jak tak koukam, pred chvili 15 prihlasenych. Pekne se to tady rozrusta, coz je dobre. Nicmene - kde kdo jste, to vsichni maji v praci tolik volna v patek po obede?
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patecni odpoledne
V Asii dávají po obědě povinný odpočinek.
V Česku to není uzákoněné, ale po dobrém papáníčku se to zřejmě řeší tímto způsobem. 
dal bych si 20 po tom jidle...
To mas pravdu, Japoncici chrni v praci i na stole, ale pak makaji do nevidim
Dnes je trochu volnejsi den. Ja bych taky spal, vecer se me to nejak nedari.
Jeste asi hodku vydrzim a mazu do Praglu.
Fajn den
Dnes je trochu volnejsi den. Ja bych taky spal, vecer se me to nejak nedari.
Jeste asi hodku vydrzim a mazu do Praglu.
Fajn den
Ja jsem v zamestnani do zitra do rana. 
oggy
Já dneska taky dělám celou noc aby bylo na hifi stejně spát nemůžu už mi v hlavě zraje další upgráde... Mám nové phono a Hiend RCA cable skutečný maso škoda že slyšim pořádně jen na jedno ucho. Přeji ti at máš klidnou službu
Zdraví Michal
Já dneska taky dělám celou noc aby bylo na hifi stejně spát nemůžu už mi v hlavě zraje další upgráde... Mám nové phono a Hiend RCA cable skutečný maso škoda že slyšim pořádně jen na jedno ucho. Přeji ti at máš klidnou službu
Zdraví Michal
Copak jsi zase vymyslel za upgrade? Jinak ja doufám, že přes noc dělat nebudu a budu spát.Mike píše:oggy
Zdraví Michal
oggy
Nové phono oggýčku,opravdu poctivá práce zdroj je oddělen od zbytku stínící přepážkou.Z přístroje vede kvalitní sítová šnůra 3 kolíková. Je to sice ještě prototyp a neměl jsem odvahu jej zapojit ale dnes odpoledne u mě proběhne testíček a přijede i pár kamarádů všichni od nás z fora.
Já tě pustím až přijedeš nějákou heavy metalovou vypalovačku z gramofonu a posoudíš do sám

Nové phono oggýčku,opravdu poctivá práce zdroj je oddělen od zbytku stínící přepážkou.Z přístroje vede kvalitní sítová šnůra 3 kolíková. Je to sice ještě prototyp a neměl jsem odvahu jej zapojit ale dnes odpoledne u mě proběhne testíček a přijede i pár kamarádů všichni od nás z fora.
Já tě pustím až přijedeš nějákou heavy metalovou vypalovačku z gramofonu a posoudíš do sám
oggy
Jo a ještě všechno nejlepší k svátku
Hodně úspěchu v hifi a vlající pytel ti přeje
Michal
Jo a ještě všechno nejlepší k svátku
Michal