Philips CD

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Philips CD

Příspěvek od Pesi »

kdyby měl někdo zájem (akorát je blbý, že pokud byste měli zájem, museli byste si pro to dojet osobně - zaslání poštou nenabízí; škoda ) 8-)
http://aukro.cz/cd-prehravac-philips-i5232407401.html

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Philips CD

Příspěvek od MB »

Pre toto nema cenu ani kupovat listok na MHD, vyhodit do kontajneru je najlepsie co si ten kus srotu zasluzi

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Pesi píše:kdyby měl někdo zájem . . .
No...nejdřív jsem to bral jako apríl (ale to nesedělo datum :( ), pak jako ironii ;) . . . tak jak tedy?
PS: Já nedávno daroval (no, pak mi dal flašku v ceně cca 100.- Kč, kterou jsme stejně vyslopali spolu) CDplayer Pioneer PD-S505 ;) bez škrábanečku, ve výborné kondici s DO.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

jasne ze je to for. Asi jsem tam udelal malo smajliku

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Uf uf . . . 8-)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Bejt to blíž tak na díly vezmu...do Práglu je to trochu z ruky. Nevyhazuj v žádném případě, je to kus historie audio, někdo se chytne, uvidíš...když ne dneska tak za týden či dva možná.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

lechosi, proboha, já to sem dal jako "dobrej" vtip .....prostě co se někdo odváží/ nestydí nabízet v audio aukci - taková prasárna přelepená izolepou (kdyby to aspoň utřel hadrem) ......
Jestli chceš zdroj náhradních dílů, zajeď si u vás do sběrnýho dvora - když jim řekneš, tak tě nechaj se v elektroodpadu se pohrabat nebo něco odnést . A rozhodně se tam najdou hezčí kousky..

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

hovno, nenechaj...jo u Vás možná jo

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Elektroodpad je dneska, zdá se, dobrý byznys. Vizte http://www.nfpk.cz/kauza-elektroodpady
Prý se s nim obchoduje od 4-6 Kč/kg. Není to asi takový terno jako luxusní surovina PET lahví za odvoz, ale stačí to, aby kutilové ve sběrných dvorech měli útrum.

Vůbec odpad podněcuje v člověku kreativitu. Např. sociální odpad (nezaměstnaní, feťáci, chudina) je taky dobrý byznys pro různé ubytovny a nadace apod.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

petrL píše:Elektroodpad je dneska, zdá se, dobrý byznys. Vizte http://www.nfpk.cz/kauza-elektroodpady
Prý se s nim obchoduje od 4-6 Kč/kg. Není to asi takový terno jako luxusní surovina PET lahví za odvoz, ale stačí to, aby kutilové ve sběrných dvorech měli útrum.

Vůbec odpad podněcuje v člověku kreativitu. Např. sociální odpad (nezaměstnaní, feťáci, chudina) je taky dobrý byznys pro různé ubytovny a nadace apod.
Trapné a ubohé ........ *thumbs down*

Odpovědět