Podvodníci s high endem

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Podvodníci s high endem

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak jsem objevil zajímavou nabídku na nákup repro kabelu CABLE4YOU Squirmy .Poslal jsem mail,pán mě ihned kontaktoval a lehce uháněl včetně slevy. Chtěl kabely hned poslat.Napsal jsem mu že kabely kolega u něj prohlédne a zaplatí.A najednou ticho po netu ;) Znovu kontakt a *headbang* Tak mě to nedalo a tak jsem dotyčného kontaktoval jménem mé dcery jako že chce kabel pro svého milého k narozeninám.Během hodinky nabídka na kabel s gratulací jak je dcera milá a jak podporuje přítele.On že takové štěstí nemá... *fnuk* *fnuk* *fnuk* a že kabel může hned poslat.Tak mu zítra napíšu že ho (já dcera) navštívím a kabel prohlédnu.Jsem zvědav jak dopadnu.Ale už teď asi vím jak *thumbs down* Tímto příspěvkem jsem chtěl upozornit na podvodníky kteří s jarem vylezli z děr.

Odar

Re: Podvodníci s high endem

Příspěvek od Odar »

Bolo by vhodne uvies kontakt na toho "obchodnika".

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak zatím obchodník změnil pobyt v Čr za Německo.Kde žije a pracuje :o No uvidíme jak to bude pokračovat dál...

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Na dotaz člena NA jak jsem dopadl zde odpovídám na jeho Sz-Ahoj,mě se neozval ale dceři napsal že je hrozně moc vytíženej.Pak jsem na bazos.cz našel hodnocení jeho osoby a bylo mi to jasné.Já ho zaskočil tím že kabel v Čes.Bud.prohlédne můj kolega a zaplatí.A náhle změna bydliště České Budějovice za Německo.Ale kabel je připraven k odeslání.Pokud bych kabel koupil tak mě na 100% přijde v balíku hadice na zahradu. :oops: No ,uvidíme jak to bude pokračovat.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Zrovna tento kabel "kupuji" na zkoušku (proti plné záloze) od ofic. zastoupení.

Všiml jsem si ale, že se na českém netu vyskytuje více inzerátů na tento a další kabely cable4you - zajímalo by mě, kdo je "prodává".

palinoch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palinoch »

Ak kupujes od ofic, zastupcu nemusis sa bať.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To je on.Přes týden inzeruje a mě se už neozval. http://spechato.cz/inzeraty/cable4you-s ... D8Bz9.html Takže hoši- BACHA NA TO!!!

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Kopiruji (pro jistotu) muj dnesni prispevek z vlakna kabely i sem: I me pripada "cable 4 you" jako nejaka opicarna. (Moto: "no cable 4 you - lot of money 4 me" ) :D Na "oficialni" strance tehle firmy je jen odkaz na info-mail a druhy zpet na tuto. Zadna adresa, nic. Testy jsou pouze "privatni" (a pokazde C4Y "drti" renomovane znacky) a k nalezeni pouze na ruznych forech, odborny tisk se jimi vubec nezabyva. Podle meho si nekdo nechal udelat internetovou stranku a vyrobit nekolik samolepek se zvucnymy jmeny jednotlivych kabelu. Ja osobne bych zustal radsi u tech "pokorenych" ale osvedcenych firem. Pouzivam proste "selsky" rozum. ;)
P.S.: Puvodne tento nazev pouzivala nemecka "Telekom" (tusim do 2001) a melo to tusim neco spolecneho s internetem (nebo kabelovou TV).
A na konec jeste "facebook"! *headbang* (toho jsem si vsimnul az po napsani puvodniho prispevku.)

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Ale no tak, C4you jsou normalni firma, akorat neprodavaji pres studia. Mam od nich jeden drat, repro kabely jsem pred uz asi trema rokama testoval u sebe doma, navstivil me osobne pan Vavera z Cable 4 you, mame to od sebe kousek. Zkouseli jsme, co pamatuju, nekolik firemnich modelu od tech nejlevnejsich po drazsi vzestupne, a rozdil byl k*va slyset. Kabely delaj hodne dobry. Vysledek byl, ze jsem koupil propojovaci kabel mezi zesem a CDP, muzu ti poslat fotku, kabel je to dost solidni.

Edit: Facebook maj tak cca. rok tusim, asi tak 15-20 let potom, co zacli delat kabely :). Facebook se dneska tak nejak ocekava....

boxer

Příspěvek od boxer »

No my starší a již něco pamatující máme s pumpařem a jeho výrobky nějaké jiné zkušenosti. Stačí zalistovat například na Slovanetu a počíst si tam.
O Napoleonovu fóru nemluvím, tam je kafka vedle kafky pro tak zkušenýho "prodejce".

Mlžení a mlžení a neustálé tajnosti při dotazech a nefunkční odkazy a plno źvástů kolem..... kdo by si to před 5-8 lety nepamatoval.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Na strankach Audiquestu, Van den Hul, Monster Cable, Kimber, InAkustik, Mogami, Oelbach.....nikde zadny "facebook"! Tak ted uz konecne chapu, proc jim to nehraje! :D

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek »

Na strankach Audiquestu, Van den Hul, Monster Cable, Kimber, InAkustik, Mogami, Oelbach.....nikde zadny "facebook"! Tak ted uz konecne chapu, proc jim to nehraje!
dobrý, to jsem se zasmál......
Facebook se dneska tak nejak ocekava....
jo, jo pravda, pravda má ho dneska každá puberťačka....

jouda

Příspěvek od jouda »

Prospero píše:Na strankach Audiquestu, Van den Hul, Monster Cable, Kimber, InAkustik, Mogami, Oelbach.....nikde zadny "facebook"! Tak ted uz konecne chapu, proc jim to nehraje! :D

Tim to uplne nebude, ale jinak je to tak :D

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Jestli myslis napr. tohle: http://www.in-akustik.com/

Co je ta modra ikonka s pismenem f vlevo nahore nad obrazkem? Dokonce je tam odkaz i na youtube a na blog, fuuuuj, tyhle inkaustici budou uplne nejhorsi :)

Oehlbach asi taky nic moc - vpravo dole modry fko. Ten si nikdy nekoupim!

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Třeba si myslej že je to fuck *hura* *hura* *hura*

Odpovědět