Ne si dělám srandu,na fotkách vše vypadá úžasně, kolikrát je stěhuješ denně po bytě?
Poslech u Matrixe - Brno
Re: Poslech u Matrixe - Brno
Já nevím,mě to už přijde dosti staré...takové pomalu archaické a cpát k tomu mašinky z Bochumi,nevím nevím.
Ne si dělám srandu,na fotkách vše vypadá úžasně, kolikrát je stěhuješ denně po bytě?
Rothaudio
Vymněním dvě cd Evy a Vaška za jednoho Karla..
Lepší rumu flaška,než plná taška Evy a Vaška.....
Tak včera jsem se konečně dostal na poslech k Matrixovi.Matrix měl trochu obavy,že se mi to nebude líbit,je třeba ještě rozehrát nové středové měniče a není vyřešena síť a kabeláž.
Ale i tak již svolil a já přifičel.Projel jsem pár svých CD a SACD co znám jako svoje boty.Čekal jsem opravdu něco jako minule-Dynaudio,AR a Audionet CD/SACD přehrávač.Ale musím říct,že Brno má opravdu nejlepší systém co jsem zde u nás zatím slyšel.
Je to obrovské.Hudba se valí.Famózní prostor a to i dost mimo rozteč reprosoustav(pokud je na nahrávce) s přesným umísťováním nástrojů.Všechny nástroje hrají jak mají a je to velice podobné jak znám z mých repro.Doma jsem si pro jistotu hned přehrál jedno z těch CD a mám pocit,že ty nástroje mám ještě přesnější,barevnější.Ale to jsou jen pocity.
Neskutečná dynamika.Samozřejmě to chce takové potvory jako Amp II MAX k těm obludám.No a samozřejmě Matrix má obrovské a neskutečně přesné basy.Žádný přebytek nebo přebasováno.Zatlumená místnost se určitě taky projeví.Takhle si představuji basy pod kontrolou.Takový bas nemám,neznám a tak příště už jedině takhle.Již jsem ukazoval fotky té mojí a bude to chtít delší příravu-jsou to opravdu škaredé bedniska tyhlety B@W .Ble
Musím říct,že Matrix to prostě trefil a k B@W 800 Matrix,zvolil to co tyhlety repro potřebují.Audionet a jejich zvukový charakter.Mám snad jedinou výtku.A to když se zvedla hlasitost na hranici únosnosti,tak vylezly ty uřvané středy a jako by se to celé rozsypalo.Tady se možná projevily ty nové středové reproduktory.Ale já takhle nahlas rozhodně neposlouchám.Mám citlivé uši a taková úroveň není nic pro mě.
Takže Matrix vede pánové.
Ale i tak již svolil a já přifičel.Projel jsem pár svých CD a SACD co znám jako svoje boty.Čekal jsem opravdu něco jako minule-Dynaudio,AR a Audionet CD/SACD přehrávač.Ale musím říct,že Brno má opravdu nejlepší systém co jsem zde u nás zatím slyšel.
Je to obrovské.Hudba se valí.Famózní prostor a to i dost mimo rozteč reprosoustav(pokud je na nahrávce) s přesným umísťováním nástrojů.Všechny nástroje hrají jak mají a je to velice podobné jak znám z mých repro.Doma jsem si pro jistotu hned přehrál jedno z těch CD a mám pocit,že ty nástroje mám ještě přesnější,barevnější.Ale to jsou jen pocity.
Neskutečná dynamika.Samozřejmě to chce takové potvory jako Amp II MAX k těm obludám.No a samozřejmě Matrix má obrovské a neskutečně přesné basy.Žádný přebytek nebo přebasováno.Zatlumená místnost se určitě taky projeví.Takhle si představuji basy pod kontrolou.Takový bas nemám,neznám a tak příště už jedině takhle.Již jsem ukazoval fotky té mojí a bude to chtít delší příravu-jsou to opravdu škaredé bedniska tyhlety B@W .Ble
Musím říct,že Matrix to prostě trefil a k B@W 800 Matrix,zvolil to co tyhlety repro potřebují.Audionet a jejich zvukový charakter.Mám snad jedinou výtku.A to když se zvedla hlasitost na hranici únosnosti,tak vylezly ty uřvané středy a jako by se to celé rozsypalo.Tady se možná projevily ty nové středové reproduktory.Ale já takhle nahlas rozhodně neposlouchám.Mám citlivé uši a taková úroveň není nic pro mě.
Takže Matrix vede pánové.
pasul
souhlasím s tebou. naprosto ve všem.
snad jen.....znám v ČR jednu lepší sestavu. ta má úžasné středy.
takové, které matrixovi chybí.
prostě přesně tak jak píšeš.
matrixovi nelze nezávidět.
Prozrad Lachime co to je za sestavu , pekne prosim , to me silne zajimalachim píše:pasul
ciba
xavian xn350 - značně upravené majitelem
gramec vip - nějaký top model
marsh pream
marsh monobloky
audionet vip g2
pračka
top kabely (repro myslím transcorect)
+
místnost ideálních rozměrů
neslyšel jsem v čr nic pravdivějšího
xavian xn350 - značně upravené majitelem
gramec vip - nějaký top model
marsh pream
marsh monobloky
audionet vip g2
pračka
top kabely (repro myslím transcorect)
+
místnost ideálních rozměrů
neslyšel jsem v čr nic pravdivějšího
Dekuji ti za odpoved , strasne rad bych ty 350-tky nekdy slysel a vubec jsem ted zasazen analogovym systemem , proto i ten VPI me velmi zajima , vubec nevim ani netusim jak to vlastne funguje , no snad se nekdy domluvime na poslechu ..
ciba
ta sestava není má!
takže se na poslechu této top sestavy těžko domlovíme.
u mě by jsi mohl slyšet xavian xn360 na marsh pream-konec a audionet vip g2.
na gramec nemám místo. bohužel.
ta sestava není má!
takže se na poslechu této top sestavy těžko domlovíme.
u mě by jsi mohl slyšet xavian xn360 na marsh pream-konec a audionet vip g2.
na gramec nemám místo. bohužel.
MATRIX
Ještě tu EPSku pro VIP G2 by to chtělo taky dát na konzoli.
Jinak mám stejný názor jako Ty, mám sice skromnější sestavu Audionetu, ale mohu ji poslouchat celý den a únava nikde.
A to když jsem sám doma, tak si to taky pěkně ohulím.
Ještě tu EPSku pro VIP G2 by to chtělo taky dát na konzoli.
Jinak mám stejný názor jako Ty, mám sice skromnější sestavu Audionetu, ale mohu ji poslouchat celý den a únava nikde.
A to když jsem sám doma, tak si to taky pěkně ohulím.
bohus
tu eps má na zemi, bo jí má půjčenu na zkoušku.
od jednoho ubožáka z prahy.
majitel maxx a pre g2 totiž nevěřil........
tu eps má na zemi, bo jí má půjčenu na zkoušku.
od jednoho ubožáka z prahy.
majitel maxx a pre g2 totiž nevěřil........
Lachim :
však on uvěří
já taky nevěřil a teď jsem rád, že jsem dal na Tebe.
však on uvěří
já taky nevěřil a teď jsem rád, že jsem dal na Tebe.